Şimdi Ara

Aracın testte beygir gücünün düşük çıkması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 2012 astra H lpg li 50.000 km de. Beygir gücü resimdeki gibi düşük çıktı dyno testte.

Normalde 115 beygir ama ölçülen 72 Beygir .

Usta bujilerden olabilir dedim sizin görüşleriniz nedir ?

Edit : ayni yerde ayni.cihazda cruz 1.4 T 140 hp 220 tork u ölçtü onun da sonuclari burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 8 Mayıs 2017; 13:59:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muhtemelen otomatik vitesli araç.

Otomatik araçlarda güç kaybı çok çıkıyor. Aslında bu testlere çok itibar etmemek lazım, başıma şöyle bir olay gelmişti:

2006 model otomatik Elantra baktım, sahibiyle fiyatt anlaştım. Araç çok hoşuma gitmişti. Yolda bastım araça, 190 filan rahat çıktı, ara hızlanmalar gayet iyiydi. Sonra ekspertize soktuk; 107 beygir fabrika verisi olan araç testte 63 beygir çıktı. Motor % 67 diye bir oran verdi raporda. TAbi arada büyük bir güç kaybı olduğunu görünce test yapan ustaya sordumi motor bitik dedi. Aslında belki de araçta hiçbir sorun yoktu, ancak o rapor midemi bulandırdı ve aracı almadım. Şİmdi halen pişmanım. Sonra şimdiki aracımı satın aldım, 101 beygirlik araç testte 92 beygir çıkmıştı. Ancak egzantirik mili dağıldı, 1500 TL para harcadım aldıktan 2 ay içerisinde
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...

• Tamamen dyno'nun dandikliği. Düzgün ölçüm yapan Ankara için söylüyorum 1 veya 2 yer vardır.

Şahinleri 120 beygir felan çıkarabiliyor bu dyno'lar. Forumlarda okuyoruz

Endişe edeceğiniz bir durum yok. 72 beygir olsa araç inanılmaz keyifsiz olur vs. vs.

http://rototest-research.eu/function/functiondownload.php?FileNameOne=STR-07031401-kW-Nm-C-1&FileNameTwo=STR-07031401-kW-Nm-C-2&FileNameThree=STR-07031401-kW-Nm-C-3&Make=Opel&Model=Astra%201.8&UndefinedStatus=0

Bu a fabrika verisi max tork 3800 devir , max güç 5600 devir

Ben exper verilerine pek takılmıyorum tam otomatik viteste tork konvertörü kayıp gösteriyor , turbolu araçlar için kapalı havadar olmayan alanlarda kayıp var , kalibrasyon testi , yapan adam doğrusunu mu yapıyor alıştığını mı herkesten farklı birşey çıkar ama test yukardaki gibi bişey verilmesi lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 8 Mayıs 2017; 14:0:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni ölçme cihaziyla cruze 1.4 T dogru sonuclar verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.