Şimdi Ara

aracın Ön kısmından Gelen LOK LOK LOK dolgun ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SORU: Opel Meriva 1.6 essentia 204 model benzinli aracımın sorununu sizlerle paylaşmak istiyorum.
    aracımı çalıştırdıktan sonra hareket ettirme esnasında lok lok lok şeklinde motor arkasında dolgun bir vuruntu sesi geliyor. sanki yuvarlak iki demir bir birine titreyerek çarpıyor. Siirtte bu işi çözen usta olmadığı için bilenlerin yardımmını bekliyorum. aynı ses aracı devirsiz kullanırken ve birden gaza yüklenince de geliyor. yani aracın ani hızlı hareketlerinde bu sesi duyuyorum.

not: amortisörler tablalar z rotları şanzuman ve motor kulakları takozları değiştirildi

• Alt üst sağ sol tüm motor kulakları değiştimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu saydıklarınızın tamamı değişti ise geriye salıncaklarla akslar kalıyor.

• Aks başlarında boşluk olabilir, ilk harekette yapıyorsa o yapabilir ayrıca diferansiyelde boşluk olabilir.

• Mevlanam42 kullanıcısına yanıt
    Vakt-i zamanında 2012 astra j sahibi olarak söyleyebileceğim şudur ki; lokurtu sesi Opel'de kroniktir
    İster kaliper iyileştirme yapın ister süspansiyon değiştirin maalesef....
    Opel sert bir yapıya sahip , lokurtulara alıştırın kendinizi
  • tüm motor ve şanzuman kulakları değişti. salıncak ve aks' ların sağlam olduğunu söyledi usta diferansiyelde boşluk konusuna gelince onu baktırmadım yarın gidip baktıracağım gelişmeler hakında en kısa sürede cevap yazacağım sağolun yaorumlarınız için.
  • Triger zamanı geldi mi, triger değişti ise devirdaim değişti mi?

Devir artıkça buna benzer bir lokurtu var mı?
    http://youtu.be/ctti73i-3e0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasto_37 -- 28 Şubat 2016; 23:16:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Symbolde başıma gelmişti rot başı denen parça değiştirmiştim. Ufak çukurda aynı bahsettiğiniz ses geliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amortisör patlak
    Takım olarak değişmek gerek
    Sol sağ olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.