Şimdi Ara

aracımın sola veya sağa çekmesi normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şoför habire sola çeliyor sola çekiyor diyor ama 100-120 km hızdan aşağı da kullanmıyor

araç bu

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

şoför habire sola çeliyor sola çekiyor diyor ama 100-120 km hızdan aşağı da kullanmıyor

araç bu

Aracın sağa ve sola çekmesi nasıl normal olabilir dostum? Soruyu sormandaki amaç nedir? Ya da anlayamadığın şey nedir? Sence "çekmesi mi lazım" ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

şoför habire sola çeliyor sola çekiyor diyor ama 100-120 km hızdan aşağı da kullanmıyor

araç bu

Aracın sağa ve sola çekmesi nasıl normal olabilir dostum? Soruyu sormandaki amaç nedir? Ya da anlayamadığın şey nedir? Sence "çekmesi mi lazım" ?

farkındamısın rüzgara direnç çok fazla otomobilden bahsetmiyoruz burda

aynı aracı ben kullanınca bi sorun görmüyorum sadece rüzgarlı havalarda kontrol bayağı güç oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

araç bu

farkındamısın rüzgara direnç çok fazla otomobilden bahsetmiyoruz burda

aynı aracı ben kullanınca bi sorun görmüyorum sadece rüzgarlı havalarda kontrol bayağı güç oluyor

"Çekme" ile "rüzgarda kontrol,savrulma" farklı şeyler dostum. Mesajında "ÇEKME" diyorsun.

• Rüzgara bağlı olarak evet çok normal. Eğer balansınızda bir sorun olsaydı hep aynı yöne doğru çekerdi. Eğer 100-120 km/saat hızda direksiyonunuzda bir titreme de yoksa tek etken rüzgar olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Rüzgara bağlı olarak evet çok normal. Eğer balansınızda bir sorun olsaydı hep aynı yöne doğru çekerdi. Eğer 100-120 km/saat hızda direksiyonunuzda bir titreme de yoksa tek etken rüzgar olsa gerek.

+ birde araç önden çekişli
  • quote:

quote:

Rüzgara bağlı olarak evet çok normal. Eğer balansınızda bir sorun olsaydı hep aynı yöne doğru çekerdi. Eğer 100-120 km/saat hızda direksiyonunuzda bir titreme de yoksa tek etken rüzgar olsa gerek.

Hep sola mı çekiyor(muş) yoksa çift taraflı mı? Hep sola çekiyorsa sıkıntı var dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç sürekli aynı tarafa çekiyorsa problem var demektir.
  • rüzgardan da kaynaklanır.25 tonluk dev gibi otobüsler bile rüzgarda bi şeritten öbür şeride savrulabiliyor rüzgarda...
  • quote:

quote:

Titreme balans ile ilgilidir sağa sola çekme rot ayarı ile ilgilidir rüzgarsız ve düz yolda direksiyonu düz tutunca araç başka yöne gidiyorsa rot ayarından sorun vardır.Saygılar.
  • 120km/s hız ile kullanmanın mantığı nedir ya? Kuş serisine laf efiyoruz ama trafik canavarı her yerde!
  • Hem sürekli sola çekiyor diyorsunuz hem de rüzgara mal ediyorsunuz.Rüzgardan etkilenme ayrı,mekanik problem sebebiyle sağa sola çekme ayrı.
  • ya rot dandır yada lastiklerin bitmiştir
  • tentenin faydaları..söküp de dene
  • Sadece sola ya da sadece sağa çekiyorsa bir sorun var demektir.
  • Bence ne olur ne olmaz bir balans ayarlarına baktırın
  • "dengesiz yükleme olmasın" sebep diyeceğim ama, hep sola diyorsunuz. yani "hep mi sola doğru dengesiz yük vurulur" diye bir kontra soru geliyor aklıma, vazgeçiyorum teorimden...
  • Konuyu hortlatıyorum ama... bende 92 model mazda 2.0 glx var. Gaza bastığımda sanki bi kere daha önce gitmek istiyormuş gibi hissediyorum :)
    100-120 den sonra gaz'a bastığımda veçektiğimde sağ sola atıyor araba.. Sizde sorunu nedir ve maliyeti ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DorukBasa

Konuyu hortlatıyorum ama... bende 92 model mazda 2.0 glx var. Gaza bastığımda sanki bi kere daha önce gitmek istiyormuş gibi hissediyorum :)
    100-120 den sonra gaz'a bastığımda veçektiğimde sağ sola atıyor araba.. Sizde sorunu nedir ve maliyeti ne olabilir?

Vallaha aynısı Ama benimki daha düşük hızlarda başlıyor hocam. Sanki ben bizimkinin sorununu biliyor gibiyim. Direksiyonda bir boşluk var ve o boşluk yüzünden araba sağa sola çekiyor o küçük aralıkta. Nasıl düzeltilebilir hiç de bilmiyorum

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_85465621/f_//tm.htm#85465869

geçen gün açtığım konu... Belki işinize yarar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.