Binbaşı
28 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

Ultra HD 4K LG UB 830 mu yoksa full HD Samsung 55 H 6470 mi ?

4000 Tl'ye kadar olan diğer tavsiyelerinize de açığım.
Herkese merhaba. Lenovo bilgisayarıma format attım 8.1 yüklemek için. Kuruluma geçtim usb ile kurulum yapıyorum, key girdim dosyalar kopyalanıyoru vs geçtim güncelleştirmeler yükleniyor dedi sonra tamamlanıyor kısmına gelmeden önce "windowsun devam edebilmesi için yeniden başlatılması gerekiyor" diyor ama bir türlü yeniden başlatmıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
Herkese iyi geceler, dün (pazar günü) kartal doğuş otada 1.6 tdi dsg highline golf siparişimi vermiş bulunuyorum. Araçta opsiyonel olarak sürüş paketi, kış paketi, ısıtmalı deri koltuklar, u led, sunroof, geri görüş kamerası, spor süspansiyon vs hemen hemen alınabilecek her opsiyon bulunmakta. 4 yıl uzatılmış garanti de aldım.
Çok uzun pazarlık sonucu çok çok iyi bir fiyata anlaştık ve 86.250 tl ye imza attım. Araç 4.5 ay sonra teslim edilecek. Fiyat hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?
Bugün bir mağazadan geçici kayıtlı 1500 TL'ye aldım. MD294LL/A ve 0133 imei ile başlıyor. 6.01 sürümü ile birlikte geldi ve şebeke çekim sorunu gibi bir şey yoktu. Fakat 6.1 'e güncelledikten sonra sanki şebeke çekim gücü azaldı gibime geldi. Psikolojik midir yoksa bu seri ya da bu sürüm mü sıkıntılı ?

Ve şöyle bir durum da var ki, evin içinde Turkcell hat takılı iPhone 4s'in 5 diş çektiği yerde yine Turkcell hat takılı iPhone 5'im 3 diş çekiyor. Sim kartımı nano sim olarak almadım, eski sim kartımı kestirdim bunun bir etkisi olabilir mi yoksa telefonumda bir sorun mu var ?
Cihazı Türkiyeden almayı düşünüyorum. SIMFREE olacak.

Hangi ülke cihazlarına güvenilerek alınır ? Fabrikasyon sorunlu olan ülkeler var mı ? Örneğin 4S'de Arap ülkesi cihazlarında FaceTime yoktu. iPhone 5te de böyle bir durum var mı ? Ve A1428 mi yoksa A1429 mu tercih edilmeli ?
A1428 ve A1429 modelleri kafamı karıştırıyor. Şu anda 1350 liraya A1428 modeli bulunuyorken A1429 modeli en ucuz 1450 TL. Arasında ne gibi farklar var bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
Haha adam kendinden geçmiş resmen

Dün (cumartesi günü) forumdan "insomnia_" ile Autoshow'daydık ve Highline Golf incelemesi yaptık.

Videoyu aşağıda paylaşıyorum, Full HD ve tam ekran olarak izlemenizi tavsiye ederim, iyi seyirler.

Merhaba, 2 yılı aşkın bir süredir E72 kullanıyorum. Öncelerde 4-5 gün giden şarjım bugünlerde 5-6 saat zar zor götürüyor ve sonra tamamen kapanıyor.
Yaklaşık 8-9 aydır sürekli aktif olarak whatsapp kullandığımdan dolayı 1 gün gidiyordu şarjım.

Şu anda ise artık bataryamı değiştirmeyi düşünüyorum. Daha önceden bataryasını değiştiren ya da alacak yer tavsiyesinde bulunacak var mı ? Yan sanayi ile orjinalinin fiyatları ne kadardır, aradaki fiyat farkına değer mi ? Ve son olarak da netten mi alınmalı batarya, yoksa tahtakale doğubank gibi yerlerden mi alayım ?

Batarya Türü: BP-4L
Hakkında
Meslek: Bilişim Sistemleri Mühendisi
Forum İmzası:
Playstation 4
Renault Clio 4 1.5 DCI
Audi A3 1.0 TFSI Stronic
Volkswagen Passat B8 1.6 TDI DSG
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.547
İkinci El Bölümü Mesajları: 108
Konularının görüntülenme sayısı: 422.655 (Bu ay: 683)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.