< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aracıma sürtüp kaçmış..

-
-
Boyada hasar yoksa pasta boya ilaç gibi gelir. Ben bu olaylar için arabaya arkalı önlü kamera taktım onuda powerbank e bağladım powerbank ide cakmakliga bağladım. Araba çalışınca powerbank şarj oluyor. Araba kapalı olunca kamera powerbank den besleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mikrofiber bez al eline cif dök biraz bastırarak sil hiçbirşey kalmaz. Kalırsa da mini rötüş yaptırırsın kafaya takarsan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabanın içinde powerbank bırakmak hiç mantıklı bir fikir değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akuyude sokelim ozaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun ben takılmıyorum böyle şeylere sadece numara varsa arayıp bir özür dilenebilirdi ufak bir öneri aracınızı böyle tam girişlere bırakmayın dönerken sürtme olayları çok yaşanabilir
-
Köşeleri bile dönemeyen bir sürü ehliye almış adam var?
Sabula biraz silin, çzik giderici pasta aatın. Artık olduğu kadar.
-
merhaba,
karşı tarafın tampon izi çıkmış korkmaya gerek yok ,hemen sabunlu bez veya alkol vs ile iyice silin çoğu geçecektir.
-
köşelere bile araba koyan ehliyet sahipleri de var
-
Zorunlu ive mecbur kalınmış se konabilir, dönmeyi bilememek başkasının aracına zarar vermek sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 18 Nisan 2025; 11:56:50 > -
yola çıkacak kişinin görüş alanını kapatmak da sıkıntı. o zaman kırmızı ışık kuralı da esnetilebilir bu mantıkla. acelem vardı kırmızı da geçtim de denebilir.
-
Benim araca park halindeyken çarpıp kaçan kişiyi araç kameram sarsıntı anında çekmiş. Plaka vs belli. Savcılığa suç duyurusunda bulundum 2 ay sonra gelen savcılık kağıdında kovuşturmaya gerek yoktur yaziyodu. Çarpan kişinin yanına kâr kaldı. Yani kamerayada fazla güvenmeyin. Adalet kadın ismi
Bende kendi adaletimi kendim saglayacam. Çarpan kişinin nerede oturduğunu buldum. Boya sökücüyle icabına bakılacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 18 Nisan 2025; 12:28:32 >
Tüh aracın değeri 500 bin düştü kirve
bu durumda polis çağırsanız bile vuran belli değilse hasarı kimden alacaksınız. kaskonuz varsa zaten beyan ile de hasarı yaptırırsınız. pasta ile temizliği deneyin ama muhtemelen tam çıkmayacaktır.
En Beğenilen Yanıtlar

Arabanın içinde powerbank bırakmak hiç mantıklı bir fikir değil.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X