Şimdi Ara

Ankara-Alanya yol tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yakın bir zamanda ankaradan alanya tarafına seyehat edeceğim. Kafama takılan bir rota var, ilk olarak klasik konya-akseki-seydişehir üzerinden mi gitmek hala mantıklı yoksa yeni açılan demirkapı tüneli ile hem daha kısa hem de akseki yolu gibi inişli çıkışlı yollara pek fazla girmeden seyehat etmek mi daha mantıklı? Yakın zamanda yeni açılan tüneli kullanan varsa cevaplar ise sevinirim.




  • Tüneli kullanmadım ama Konya-seydişehir-Akseki üzeri yol gayet güzel ve keyifli.

    Seyahat sonrası diğer yolu kullanırsanız yorumlarınızı görmek isterim, ben de Eylül ayında gideceğim.
  • Tüneli ben de kullanmadım hiç.

  • frkngngr01 F kullanıcısına yanıt
    beysehir uzeri git dumduz seri yol, akseki yoluyla daglar kadar fark var, tunel açık, bakim icin kapali dahi olsa servis yoluna veriyorlar trafigi, o yol da cok guzel.
  • Seydişehir Akseki Manavgat yolundaki bozuk yollar biraz daha düzelmiş. Sanırım yakında sıcak asfalt atacaklar
  • Arkadaslar ben 10 yildir ankaradan alanya ya seydisehir akseki yolunu kullanarak gidip geliyordum. Gayet guzel yol. Bugun alanyada tatilim bitti ve bir hata yapip navigasyonu actim. Beni tuneller olan yoldan götürdu. Aman Allahim toroslarin zirvesine koy yolu olan biryerden göturdu. Bulutlarin ustunde yolculuk yaptim resmen. Bende yuksekli korkusu vardir. Yemin ederim arabada cocuklar olmasa aglayacaktim resmen. Dizlerimin bagi çozuldu. Toroslarin o ciplak 1 tane agaç olmayan zirvesinde virajlı köy yollarinda bulutlarin uzerinde seyahat ediyorsunuz. Virajdan ucsan seni tutacak 1 tane agac yok. 10/15 tane köy gectim. Ayni sayida yayla gectim. Sakin o yolu kullanmayin. Karadeniz yollari halt etmiş. Navigasyon nasil o yolu veriyor anlamadim. Yolda cok sayida bemim gibi magdur olmus insanlarla karsilastim. Navigasyon yandex di bu arada.

  • Omrtrkr06 O kullanıcısına yanıt
    10 yıldır kullandığınız yolu neden navigasyon açarak değiştirmeyi tercih ettiniz merak ettim. Değişiklik olsun diye mi trafik var diye mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.