Şimdi Ara

başkasının adına kredili araba aldık, devir işlemleri hemen olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyelim ki bir kampanyadan faydalanmka için birisinin adına kredi ile araba aldık. bu arabayı ve krediyi nasıl adımıza geçirebilirz? kredi süresinin bitmesini mi beklemeliyiz yoksa hemen geçirilebilir mi?
    acele yardım, önemli bir kampnay fırsatı var da burda

• arkadaşlar acele cevap lazım yardım lütfen
  • kredi süresinin bitmesini beklemene gerek yok.. kredi borcunu kapatırsanız araba rehinli olmaktan cıkar! baska da bi yolu yok gibi görünüyor sorununu tam olarak anladıysam
  • Rehin kalkana kadar arabayı satamazsın.Rehininde kalkması anca tüm borcun kapatılması ile olur.
  • önce parayı verir rehini kalrırsın ve ruhsatı alırsın rehini kaldırmadan ruhsatı üstüne almanın bir yolu yok sonra sen kredi çekeçeksen tekrar rehin konur saygılar...
  • şimdi arkadaşlar olay şu: buradaki ford bayi üniversite personeli için özel ve gerçekten acayip indirimli bir kampanya yapmış. bizde bu kampanyadan faydalanarak bir fiesta almayı düşünüyoruz. tabi bunun için ünv. personeli birini bulup onun adına alacağız arabayı. demek istediğim onun adına kredi kullanıp arabayı 24 ay faizsiz kredi ile almayı düşnüüyoruz.
    sizin yazdıklarınızdan anladığım şu, borcu tam olarak kapatmayana kadar arabayı üstüne alamazsın. ya bu da pek işime gelmiyor, ne olur olmaz değil mi arkadaşlar. bu devirde herşey olabilir.
    ama kampanya manyak, her modelde 4 milyar indirim var ve 24 ay faizsiz kampanyasını da ekliyorlar.
    full yani otomatik vites, yol bilgisayarlı, abs, ebd li, yağmur sensörlü, otomatik farlı hem de dizel bir makyajlı 2006 fiestayı bu kampanya ile 28300 ytl ye veriyorlar. normalde 32600 falan bunun fiyatı.

işte durum bu, sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iverson03 -- 11 Aralık 2005, 10:56:04 >

• Krediyi üstüne alma diye bişi olmaz... Aracı krediyi bitirmeden satamazsın 2 sene boyunca... Birader sende çok şey istiosun...

Olmaz bu iş..

Anca peşin alacaksın, 2 sene krediyi üstüne almayı kimse kabul etmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen 2sene üzerine alamayınca kabul etmem o işi diyorsun da..bir de o adına aldırdıgınız üni. personeline sorun bakalım..2sene boyunca onun üzerinde kalmasını kabul etcek mi..Allah korusun bir kaza oldugunda hele ki ölümlü veya yaralamlı...tüm giderler ruhsat sahibinden cıkıyor..akıl var mantık var..kimse baskasının arabasını 2yıl boyunca üstünde tutmaz..o iş yalan olur
  • haklısınız arkadaşlar, bu iş bana da çok mantıklı gelmiyor. ama ne yapayım işte 4 milyarlık indirimi görünce dayanamadım. ama tutacam kendimi almayacam. nasılsa kampanya üstüne kampanya çıkıyor. ah şu sıfır faizli kampanyayı bir de vw veya seat yapsa toyota yapsa ne olur sanki. 24 ay sıfır fazi olayı sadece ford da şimdilik. ama piyasa çok kötü, her firma bir sürü kampanya yapıyor. bende bekleme kararı aldım belki bir süt sınıf alırım iyi bir kampanya çıkarsa. leon, golf, jetta falan da düşünebilirim.
  • ayrıca böyle kampanyalarda(kişiye,statüye yönelik indirimlerde) belli bir süre araba devir-teslim olmuyor...mesela oyak-renault olayında dikkat ederseniz askerlerin cogunda renault vardır bu da oyakın özel indirimlerinden dolayı olur...ama belli süre araba üzerlerinde olmak zorunda diye de şart var bu ford-üni. personeli hikayesinde de olabilir bu durum
  • sen leon u anlat görkem kardeş, hastayım o arabaya ya. yakıt durumu nedir km ilerledikçe düştümü biraz? ah be şu kampanya leon da olsa bir dk durmaz alırdım. ama tabi şu geri kalmış motor olayı da yakışmıyor bu arabaya. fsı olanı da çok pahalı. biz memuruz, aşar bizi.
    sen anlat leon u da içimiz açılsın
  • Kredili almasan bile bir sene gecmesi gerekiyormus daha once sormustum Ford bayine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

sen leon u anlat görkem kardeş, hastayım o arabaya ya. yakıt durumu nedir km ilerledikçe düştümü biraz? ah be şu kampanya leon da olsa bir dk durmaz alırdım. ama tabi şu geri kalmış motor olayı da yakışmıyor bu arabaya. fsı olanı da çok pahalı. biz memuruz, aşar bizi.
    sen anlat leon u da içimiz açılsın

leon güzel..benzin ışıgını da standart donanıma soktum 10numara oldu....şaka bir yana çok geziorm,gazlıorm yakıo haliyle..
  • arkadasım bir sene ne icin gecmesi gerekiyomus söylermisin??
    quote:

Orjinalden alıntı: bahadr

Kredili almasan bile bir sene gecmesi gerekiyormus daha once sormustum Ford bayine.
  • Araba devir islemeri icin bir sene gecmesi gerekiyormus(yani arabayi alan kisiden senin uzerine alman icin gecen sure)Ben koc calisanlari icin olan kampanyayi sormustum sanirim ayni kampanya.
  • kardeş
    sana şunu öneririm...

arabayı kredi ile kimin üstüne alcaksanız alırsınız..
    ama bankalar bu kredi sonucunda arabaya mülkiyeti muhafaza kaydı düşerler.. halk tabiri ile rehin.. yani kredi borcu bitmeden araba kişinin olmaz...
    daha sonra sen arabayı ariyet hakkı ile alırsan krediyi alan kişinin herangi bir sorumluluğu kalmaz
    onun dışında bişi yapmadan direk alıp kullanırsan herangi bir kaza da olsa araç işleten sıfatı ile sizin için kredi alan kişi hukuki açıdan mağdur olur.
  • yani sunu mu demek istiyosun.. ben kredi falan karıstırmadan pesin paramla 0 araba alıyorum ama bir yıl boyunca satamıyorum aracı?? demek istedigin buysa yemisler seni sacmalık bu
    quote:

Orjinalden alıntı: bahadr

Araba devir islemeri icin bir sene gecmesi gerekiyormus(yani arabayi alan kisiden senin uzerine alman icin gecen sure)Ben koc calisanlari icin olan kampanyayi sormustum sanirim ayni kampanya.
  • hayır black öyle demiyorum. zaten sorumun cevabını aldım ve vazgeçtim. yarın bayiye gidip aynı ünv. de yüksek lisans öğrencisi olduğumu ve bana da geçerli olup olmadığını soracam olursa alacam olmazsa kalsın.
  • bu şeye benziyo
    geçenlerde bi yapı marketinde şu elektrikli el matkaplarından tanıtıyolardı. bide yarışma yapıyolar(yarışma diilde işte fason bişey) işte 25saniye içinde gösterilen tahtaya 8 vidayı sokarsan yanında bide matkabın aynı marka dekupaj hediye ediyolardı. banada 2 side lazımdı allah dedim. gittim dedimki kardeş dedim hiç beni uğraştırma direk ben alıyım heidyesiyle birlikte. adam bi baktı bana. olur abi dedi niye olmasın. verdi cihazıda hediyeyide. yani anlatmak istediğim şu: bukadar kasmaya gerek yok. git anlaş bayiyle. anlaşılamıyacak bişey olduğunu sanmıyorum. adamlarında işine gelir. sonuçta araba satacaklar. sen dediğimi bi git söle bakalım nediyecekler
  • valla haklısın kardeş, bunu deneyecem yarın. amaç mal satmak değil mi, eğer öyleyse beni geri çevirmemeleri lazım. bana iyi şanslar dileyin. yoksa eylülü bekleyip golf alacam niyeti bozdum yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.