Şimdi Ara

Volkswagen Up alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2007 model W169 kasa A150 aracımı sattım.Şimdi Vw Up almayı düşünüyorum.1.0 60hp Asg şanzımanlı modeli düşünüyorum.Hatta ilanlarda bir adet buldum gayet temiz ilk sahibinden 2013 model ne düşünüyorsunuz ? Türkiye'de Skoda Citigo adıyla satılmış lakin ben KKTC almayı düşünüyorum onuda belirteyim.Fiyatlar da 35-40 bin TL bandında aracımı sattığım fiyatta benzer bantta.
    Bir çok konuda çok daha alt seviyede olacağının farkındayım özellikle de donanım,konfor,malzeme kalitesi gibi konularda fakat yakıt tüketimim yarı yarıya düşecek, parça fiyatları 1/4-1/3 civarında düşecek ve aracı 6 yıl yenilemiş olacağım diye düşünüyorum.
    Volkswagen Up alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 27 Mayıs 2021; 14:58:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Up: Alınır mı Alınmaz mı?

Volkswagen Up, kompakt yapısı ve uygun fiyatı ile şehir içi sürüşler için ideal bir seçenek arayanlar için tasarlanmış bir otomobildir. Ancak, satın almadan önce dikkate almanız gereken bazı artıları ve eksileri bulunmaktadır.

Artıları:

• Kompakt Boyut: Volkswagen Up'ın kompakt boyutu şehir içinde park etmeyi ve manevra yapmayı kolaylaştırır.
    • Yakıt Verimliliği: Araç, yakıt verimliliğiyle bilinir ve düşük çalışma maliyetleri sunar.
    • Uygun Fiyat: Volkswagen Up, piyasadaki en uygun fiyatlı yeni otomobillerden biridir.
    • Zengin Donanım Seçenekleri: Bazı modeller, klima, elektrikli camlar ve radyo gibi bir dizi standart özellik sunar.

Eksileri:

• Sınırlı İç Mekan: Aracın küçük boyutu, iç mekanda biraz sıkışıklık hissine neden olabilir.
    • Yetersiz Motor Gücü: Volkswagen Up'ın motoru, özellikle yüksek hızlarda sürüş yaparken yetersiz kalabilir.
    • Yol Tutumu: Küçük boyutu ve hafifliği nedeniyle Volkswagen Up, bazı durumlarda yol tutuşu sorunları yaşayabilir.
    • Güvenlik Özellikleri: Bazı modellerde, daha pahalı rakiplerinde bulunan güvenlik özellikleri eksik olabilir.

Sonuç:

Volkswagen Up, şehir içi sürüşler için uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir seçenek arıyorsanız dikkate alınabilir. Ancak, sınırlı iç mekanı, yetersiz motor gücü ve potansiyel güvenlik eksiklikleri gibi dezavantajlarını göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Al gitsin

• Gayet mantıklı bir alışveriş olur. Alın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR de olmasını isteyeceğim modellerden. Alınır.

• drknl35 kullanıcısına yanıt
    Bende sıcak bakıyorum hocam.Hatta daha önce kiralamış bir arkadaşımla konuştum şehir içi sakin kullanımda 4.5 şehir dışı sakin 100-110 gibi hızlarda 3.5 e kadar düşüyormuş yakıt.Kıbrıstada benzin ucuz değil 6.5 TL oldu ve dizel arabalar hem tutulmuyor hemde vergileri benzinlileri göre 2 kat.Beni tek düşündüren nokta robotize şanzıman olması birde bulduğum araca baktım gerçekten temiz fakat renk siyah (Malum Kıbrıs'ta yazın siyah arabaya binmek işkence.Daha önce siyah bir aracım vardı 15-20 dakika gölgede bekletiyordum binmeden hatta bazı zamanlarda klima bile soğutmuyor)birde o var kafamda.
    Birde Kıbrıs'ta japon araba alıp satılıyor genelde kimse Avrupa aracı tercih etmiyor(Mercedes hariç)ve bu japon araçların bir çoğunda da güvenlik zaafiyetleri var Up'ın Ncapden 5 yıldızla geçmesi ve testlerde A sütununub sağlam kalması benim açımdan büyük artı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 29 Mayıs 2021; 18:3:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Bende sıcak bakıyorum hocam.Hatta daha önce kiralamış bir arkadaşımla konuştum şehir içi sakin kullanımda 4.5 şehir dışı sakin 100-110 gibi hızlarda 3.5 e kadar düşüyormuş yakıt.Kıbrıstada benzin ucuz değil 6.5 TL oldu ve dizel arabalar hem tutulmuyor hemde vergileri benzinlileri göre 2 kat.Beni tek düşündüren nokta robotize şanzıman olması birde bulduğum araca baktım gerçekten temiz fakat renk siyah (Malum Kıbrıs'ta yazın siyah arabaya binmek işkence.Daha önce siyah bir aracım vardı 15-20 dakika gölgede bekletiyordum binmeden hatta bazı zamanlarda klima bile soğutmuyor)birde o var kafamda.
    Birde Kıbrıs'ta japon araba alıp satılıyor genelde kimse Avrupa aracı tercih etmiyor(Mercedes hariç)ve bu japon araçların bir çoğunda da güvenlik zaafiyetleri var Up'ın Ncapden 5 yıldızla geçmesi ve testlerde A sütununub sağlam kalması benim açımdan büyük artı

İşin açığı UP'ın EuroNCAP testi sizin yaşadığınız yer için çok ta önemli değil. Sonuçta ülkeden ülkeye aracın güvenlik donanımları değişebiliyor. Ama az yakacak ve uzun yıllar kullanılabilecek bir model olması iyi. Bulunduğunuz bölge için de ekonomik olması çok iyi. Robotizeler de kendi arasında ayrılabiliyor. ASG çok yaygın bir şanzıman değil onun için nasıl olur bilmiyorum ama beklentilerinizi düşük tutarsanız karşılayacaktır. Siyah renkten kurtulmak adına kaplama yaptırabilirsiniz ya da değer kaybı olmayacaksa boyatadabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

• drknl35 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şeytan dürtüyor arada çünkü burada ekonomik araçlar daha pahalı yani benzer fiyatlara E46 3.30 coupe,Cooper S,Clk320(Lakin bu tarz araçların gerek parça gerek yakıt gerekte vergileri gözümü korkutuyor çünkü 3000-4000 TL lere varabiliyor MTV ler) gibi biraz daha ateşli arabalar almakta mümkün birde üstüne üstlük daha önceden 350Z,Cooper S,Vvtl-i Celica,Mr2 spyder gibi bazı araçlarım da oldu.Kısaca o keyif dürtüyor beni.
    Babam saolsun Auris almıştı zamanında bana bende okurken müzisyenlik yapıyordum Kıbrıs'ta,bir miktar para biriktirmiştim aurisi satıp KKTC'de de 350Z yi satıp küçültüp Türkiye'de w204 fl almıştım.Babada emekli olunca şirket arabası kalmayınca kendisine verdim onu Türkiye'de.Şimdi bende mezun oluyorum yavaş yavaş hayatımı kurmaya başlayacağım biraz daha ekonomik bir şey olsun rahat edeyim diye düşünüyorum ama şeytan rahat bırakmıyor :) Malum şimdi pandemi dönemi ekstradan müzik yapma imkanımda bir miktar kısıtlı valla bilmiyorum.Cesareti bulursam gidip alacağım herhalde.Alırsam pişman olmam ama önce alabilmeye cesaret bulmam lazım :) Sonuçta W169 da benzer şeyler sunan bir araçtı.Ürünün ne sunacağını biliyorum :)
    Bu arada fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 30 Mayıs 2021; 0:23:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford B-Max alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Ford ka alınır mı
    5 yıl önce açıldı
    Mazda Alınır mı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.