Şimdi Ara

Araç için 5 Litre Cam Suyu -30 (a101) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok marketlerde var. 5.65 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene bende almıştım, hatta bir bidon daha duruyor, güye -20/-30 yazıyor ama -10larda dondu meret...

migrostan alkol alıp taviye yaparak bu aldığımı kullanıp bitirip bir daha da almamak en iyisi sanırım....

@munchausenbyproxy cam sil+alkol den yapmak mantıklı, 5lt maliyeti ne oldu acaba? Bir de ne marka malzeme aldınız?
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Migrostan alınca maliyeti çok yüksek. Ben de normalde camsil + kaynamış soğumuş su kullanıyorum.(camsilde de alkol var -5 civarına kadar idare ediyor.) Kışın dağa falan çıkma ihtimali olunca 1 lt alkol alıp takviye ediyorum. O da yaklaşık 40 küsür lira falan.

Şimdi şunu buldum soğuk mevsimde olanlar için en mantıklı seçenek bu gibi.

izopropil 50 lira civarına temizlik malzemesi satan yerlerden ya da ecza depolarından bulunabilir. 5ltsinden 15 litreden fazla -33 dereceye kadar donmayan cam suyunuz olur.

• A101 de satılanda -20 yazıyor. Dikkat edin...

• yeşil antifiriz nasıldır 1.4tdi motora koyucam 2005 model patlatmasın arabayı 3 litrenin hepsini koysak ne olur

• Şu buğu önleyiciyi daha önce alıp deneyen oldu mu? İşe yarıyor mu?

Araç için 5 Litre Cam Suyu -30 (a101)

• Bu markanın cam suyuna katılan cam temizleme zımbırtısını ve torpido temizliyicisini almıştım ikisine de puanım 0.Zira cidden bir işe yaramıyorlar ..antifriz de muhtemelen renkli su falandır

• Arkadaşlar uğraşmayın alkolle felan. Opetler -36 cam suyu var 15 TL idi en son ondan alin Direk koyun

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_dark

Bence kokusu da cok onemli. Antifirizli 3lt aldim gecen kipadan kullanamiyorm nasil bir kokudur agir alkol gibi azcik parfumlu olsa. Kullananlardan yorum bekliyorum kokusu kotuyse hic bulasmayalim.

ben bazen eklenen parfümden bile rahatsız oluyorum, cama su püskürtmeye korkuyorum valla. çok ağır kokulu oluyorlar
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Ben buz çözücü aldım pişman oldum fazla birşey beklememek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Ben buz çözücü aldım pişman oldum fazla birşey beklememek lazım

Tam tersine ben de geçen sene sadece buz çözücü almıştım, sıktığım gibi erimişti buzlar, eriyince çekçek ile silmek gerekiyo tabi yoksa yine donuyor

• Bu çöpe para vermeyin,
    Cam suyu donarsa, sisteme hasar verir, semeriyle 80 e patlar.
    Opet, Shell gibi bir cam suyu alın başınız ağrımasın.
    20 TL civarında 4 LT.
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Bir ara ozdilekten cam suyu aldim aracima. Sakiz gibi hos bi kokusu vardi.inanin hepsini sikasi geliyor insanin aracin icinide tazeliyor. :) Bazilarida onunu goremiyosun yinede kullanmamak icin elinddn geleni yapmaya tesvik ediyor. O kadar agir kotu koku.

• ise yariyor mu. Gecen sene a101den aldim. 5lt siseyi bosalttim. -10da su donmustu.

• ben bir seferinde bimden almıştım. Öyle keskin kokusu vardı ki camlar kapalı bile olsa içeri giriyordu kokusu ve çok rahatsız ediyordu ayırca her tarafı boyuyordu. Sanırım gıda boyası koymuşlar içine bir daha almadım.
  • dün aldım -30 değil -20 haberiniz olsun.
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    buhar önleyici tırt. ben başka marka kullandım işe yaramadı. bunu bilmiyorum
  • Bu tip ürünlerden aldıklarım hem -5 civarında donup beni yolda perişan ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sağ tık

dün aldım -30 değil -20 haberiniz olsun.

Hocam peki kullanımı nasıl su ile mi karıştırılıyor yoksa direk mi koyuyoruz cam suyu haznesine ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.