Şimdi Ara

Araç içi fanlı ısıtıcı ve invertör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kış aylarında aracımın kaloriferi geç ısıtıyor.Hemen ısınacak bir yöntem arıyorum.
    Aracıma 2000 watt lık fanlı ısıtıcı koymak istiyorum.Bu cihaz 2x1000 watt yani 2 kademe.
    İnvertör seçerken nelere dikkat etmeliyim.Tavsiyeleriniz nelerdir?

• 2000 watt bir alet takarsan bence aküyü değilde komple arabayı eline alabilirsin
  • Arabanın aküsüne bağlıyacaksanız, yakarsınız bütün sistemi arabadaki.
  • araçlar için çakmaklığa takılan ısıtıcılar var ama 2000w bana biraz fazla geldi bu değer evi bile ısıtır
  • profesyonel olmayan ısıtıcılar çoğu max 300 watt. 2000 wattlık bir ısıtıcı için 166 amperlik bir akü ve 50 mm çapında kablo lazım. webasto bakınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 wattlık ısıtıcının araca yükü 166 amper olur aracınızda 60 amperlik akü vadır muhtemelen bu oluşan yükü nasıl beslemeyi düşünüyorsunuz ?
  • Çorum vardı bir ara hey gidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ani ısınmak istediğim için 2000 watt lık bir ısıtıcı koymak istiyorum.Webastolar ısıtmak için 7-8 dakika beklemesi gerekiyormuş.Bnede eklem romatizması olduğu için aniden ısıtabilecek bir ısıtıcı lazım.Kullanım yeri 1-2 km lik bir alan,saatlerce çaılşmayacak yani bu ısıtıcı.Elimde 2000 wattlık fanlı ısıtıcı var,2 kademeden oluşuyor.Bunun ilk kademesini kullansam 1000 watt olacak.Yine kullanamazmıyım ?Aracımın aküsü 60 amper.Araç çalışırken kullanılacak bu fanlı ısıtıcı.
  • haclhasanabi kullanıcısına yanıt
    Aliexpress den cakmakliktan calisan isiticili koltuk minderi al hem o kadar tehlikeli olmaz hem 10 dolara istedigin gibi isinirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 24 Aralık 2016; 21:58:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor ısınmadan sıcak hava vermiyormu aracın ? kac model
  • Yapma etme hocam. 2000w bırak arabayı eski evlerin çoğunun sigortasını attırır. Başka çözüm ara bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 2004 model Opel Astra H.Malesef istediğim ısıyı alamıyorum.Anında ısıtacak formüller düşünüyorum bu yüzden.
  • Siz 1000w guc kullanmak istiyosaniz min 1200w inverter kullanmaniz gerekicek. Buda 60 amper bir aku ile size ortalama yarim saat bir kullanim suresi sunar. Eger araci calistirdiktan sonra isitici acarsaniz pek bir problem olmaz. Sadece bir miktar yakitta artis olabilir. Ve akunun omru biraz daha erken bitebilir. Onun disinda arac rahatca akuyu sarj edebilir ve isiticiyi calistirabilir. Yeterki akuden invertere kaliteli ve uygun kesitli bir kablo cekilsin. Ve inverter nefes alabilecek sekilde konumlandirilsin.
  • http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=10071

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorum kaloriferi öneren arkadaşlara teşekkür ederim fakat çorum kaloriferi işime yaramaz.Tekrar anlatmak isterim,bana hemen ısınan bir çözüm lazım.Çorum Kaloriferi belli bir süre su ısındıktan sonra ısıtmakta.Aynı sürede benim aracımda ısınıyor ve ısısı güzel oluyor.Bana o süre olmadan hemen ısıtacak çözüm lazım.5 dakikada araç ısınana kadar fanlı ısıtıcı sonra ise aracın orjinal kaloriferi işimi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: haclhasanabi

Kış aylarında aracımın kaloriferi geç ısıtıyor.Hemen ısınacak bir yöntem arıyorum.
    Aracıma 2000 watt lık fanlı ısıtıcı koymak istiyorum.Bu cihaz 2x1000 watt yani 2 kademe.
    İnvertör seçerken nelere dikkat etmeliyim.Tavsiyeleriniz nelerdir?

https://www.hasyun.com.tr/
    Bu markanin ince,yun icligi var. Yuksek rakimli bir yerde kisin bir sure kullandim. Inanilmaz birsey.

Hic paranizi bosa harcamayin. Her kis bu tarz konular acilir ama somut bir sonuc yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 25 Aralık 2016; 18:20:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.