Sabah aracın ön camı buzluydu kazımakla çıkmaz uğraştırır dedim tuz döktüm fakat silecekleri filan kesinlikle çalıştırmadım camı çizmesin diye. 5 dk sonra buzdan eser kalmadı selpakla camın üstündeki tabakayı bastırmadan aldım. Tavsiye ederim.
Yazın camın durumu belirtirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: batkent
Leke mi çizik mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mmtilla
quote:
Orijinalden alıntı: batkent
Leke mi çizik mi?
Alıntıları Göster
Şimdi o plastik kısımlar iki gün sonra beyazlaşır yada silecek lastikleriniz kalan tuzdan bozulursa sağa sola akıp boyanın cilasını yakarsa şaşırmamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: zugasi_berepe
Şimdi o plastik kısımlar iki gün sonra beyazlaşır yada silecek lastikleriniz kalan tuzdan bozulursa sağa sola akıp boyanın cilasını yakarsa şaşırmamak lazım.
Yaptığım ilkti bir daha yapmayacağım. Bilgi paylaşınca güzel Teşekkürler. :)
Bence de tuz zararlı. En kötü fanı cama yönlendirip 5-6 dakika bekleyin..
quote:
quote:
Yaptığım ilkti bir daha yapmayacağım. Bilgi paylaşınca güzel Teşekkürler. :)
Alıntıları Göster
Tuz etkisini göstermeye başlamadan yıkamanız yararınıza olacaktır.
Tuz asfaltı bile mahvediyor, arabayı düşünemiyorum bile.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Buz çözücü aldım ben 4 tlye iki fıs fıs yapıyorum buzdan eser yok. Tavsiye ederim tuz zararlı bence
quote:
Orijinalden alıntı: pcexpertt
Buz çözücü aldım ben 4 tlye iki fıs fıs yapıyorum buzdan eser yok. Tavsiye ederim tuz zararlı bence
Nerden aldınız markası ne nasıl bir şey?
quote:
quote:
Burada marketten aldım hocam beğendikten. markasını bilmiyorum ama birazdan çarşıya inerim ozaman bakarım akşam yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: PcExpertt
quote:
quote:
Burada marketten aldım hocam beğendikten. markasını bilmiyorum ama birazdan çarşıya inerim ozaman bakarım akşam yazarım
Alıntıları Göster
yollar için kullanılan sistemi aracınızın camına uyarlamışsınız, umarım kaporta göçüğünde de yama asfalt yapmazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
asfaltı mahveden tuz değil tuz buzu hızlı bir şekilde suya çevirir bu su asfalttaki çatlaklara sızan su hava çok soğuk olduğundan tekrar donar ve çatlakların dahada açılmasına ve çukurlara neden olur
quote:
quote:
quote:
Beklerim hocam teşekkür ederim bu arada.
mmtilla
kullanıcısına yanıt
rica ederim bence bi su tutturun araca.
Ben kışın yollardaki tuz sebebiyle bile aracın altına su tutturuyorum.Tuz kimyası gereği araçta korozyona sebep oluyor
quote:
Ben kışın yollardaki tuz sebebiyle bile aracın altına su tutturuyorum.Tuz kimyası gereği araçta korozyona sebep oluyor
Tuttum bile :)
quote:
quote:
Tuttum bile :)
Alıntıları Göster
Sabah Migros kartı ile kazıdım kolayca.
quote:
Orijinalden alıntı: bende345
Alıntıları Göster
Kullanmadığım magaza kartları ile kazıyorum.Kolay ve bedava yöntem.
quote:
Orijinalden alıntı: bende345
Bende ziraatin kartı vardı ortadan 2 ye ayrıldı. Kiler kartını kullanayım dedim o da kırıldı. Bende bir karar aldım tüm kartları kırdım. Artık camda kart kullanmıyorum peşin alıyorum her şeyi
mmtilla
kullanıcısına yanıt
Her mağazanın kartı var neredeyse...Ama ne zaman lazım olsa ,torpidoda kalmış oluyorlar. Madem öyle ,arada camda kullanmak lazım.