Bildirim
Araç aldım fakat 1300 km uzakta. Nasıl getirtebilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sür?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir otomobilciler ve şoförler odasına başvur güvenilir bir şoför ayarla, aracını Tunceli'ye götür, -
https://www.gezenadam.com.tr/
ücreti karşılığında getirirler. -
Git al gel görmediğin arabanı haşat ederler :) -
Hocam ne kadar güvenebilirim . İnternette hep görüyorum güvenilir bir şirket ama ya bir şey olur ise ? -
kargo firması ile özel anlaşma yaparsanız kapalı kasa kaymonda getirirlerquote:
Orijinalden alıntı: KararanBitki
Hocam ne kadar güvenebilirim . İnternette hep görüyorum güvenilir bir şirket ama ya bir şey olur ise ? -
O kadar uzaktaki aracı almadan önce düşünmek gerekmez mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi tanıdığının biletini al. İzmirde buluşun. Sonra beraber getirirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kendin getir sonra ağlarsın hocam şurası çizikmiş burası böcükmüş derken. -
Araç ğek heyecan veren bir mpdel değil sanırsam. Yoksa insan tüm hevesiyle uçağa otobüse atlayıp neden almaya gitmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben İzmire senden uzaktayım, ben mardinde yin yani nerden baksan min 1500 km... İzmir de sıfır arabam beni bekleyecek ve ben nasıl getirebilirim diye düşünüp, başkalarına emanet etcem sıfır arabamı he...
Arabamla geze geze gelirim:)
Birader kusura bakma da amiyane tabirle ne emmeye geliyorsun ne gömmeye...
O memnun etmiyor bu memnun etmiyor.. ya git kendin getir ya da çekici.
Hangi bayiden?
Yerel çekici firmaları vardır o taraflara araç taşıyan ama ben bilindik firma ile çalışacağım dersen Reysaş firması ile görüşebilirsin. Tahminim İzmir-İstanbul-Elazğı şeklinde taşırlar,Elazığ'dan gidip aracı alırsın. 1500 TL civarında bir ücret tutar tahminen. -
Aracı görmeden aldınız birde kime haşat ettirsem diyorsunuz ya parayı çuvalla kazanıyorsunuz ya da konu csb. İkisi de değilse durum daha vahim. Gidin süre süre getirin.
İzmirdeyim haftaya o tarafa gelmem lazım. Getireyim mi aracı?
Hocam aracı bir arkadaşıma baktırarak aldım. Vekaleti ona verdim zaten yarın alacak. Haşat etme konusuna gelirsek kaza işi hiç belli olmaz kendim kullansam da kaza yapabilirim orası kader kısmet. -
Hocam yeni alınan araçların ilk uzun yollarında kaza oranı yüksek arabaya alışana kadar çok dikkatli kullanın en güzeli kendiniz alın 80 90 gibi hızlarda aracı evinize götürün dur şunu bir deneyeyim demeyin usta şoför bile olsanız tepkilerini bilmediğiniz bir araç. Mola vere vere dinlene dinlene mümkünse gündüz vakti sürün. Tekerinize taş değmesin. Geçenlerde konusu açıldı bir arkadaş satmış alan kişi aracı yan yatırmış babamın bir arkadaşı aracını satmıştı alan kişide basmış tırın altına girip hayatını kaybetmişti.
Adam gitmek zorunda mı beyler? Ortalık virüs kaynıyor. Bende Antalya'dan sıfır araç aldım. Çekici getirdi ayağıma kadar. Siz de gezen adam ile anlaşın ayarlasınlar. Sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
O kadar uzaktaki aracı almadan önce düşünmek gerekmez mi?
|
Birader kusura bakma da amiyane tabirle ne emmeye geliyorsun ne gömmeye...
O memnun etmiyor bu memnun etmiyor.. ya git kendin getir ya da çekici. |
Araç ğek heyecan veren bir mpdel değil sanırsam. Yoksa insan tüm hevesiyle uçağa otobüse atlayıp neden almaya gitmesin
|
Sür?
![]() |
Git al gel görmediğin arabanı haşat ederler :)
|
Aracı görmeden aldınız birde kime haşat ettirsem diyorsunuz ya parayı çuvalla kazanıyorsunuz ya da konu csb. İkisi de değilse durum daha vahim. Gidin süre süre getirin.
|
Benzer içerikler
- antifirizli cam suyu nasıl kullanılır
- 1.5 milyona hangi araba alınır
- mitsubishi l200 yakıt tüketimi yorumları
- nissan x trail yorumlar
- mild hybrid nedir
- ford focus fiyat listesi
- fiat punto 2025
- skoda elroq
- bmw 2022
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X