Şimdi Ara

Arabayı sürttüm ne kadar tutar ne yapılmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne anlatıyorsun kardeşim sen? Ne yapalım eve mi çıkaralım arabayı? Aç Manisa merkezin şehir yapılanmasına bak. Bizde memnun değiliz ama senin b*k attığın mahalle şehir merkezinde bir ara sokak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam çok geçmiş olsun. Ben sitede oturuyor olmasaydım sıfır araç alacak gücüm olsa bile alıp da kapının önüne koymazdım. Mal çok çünkü ülkede. Dişimden tırnağımdan arttırdığım, gözümden sakındığım aracıma birisi böyle vurup kaçsa çok sinirlenirim. Onu geçtim mahallede arabanın başına her iş gelebilir. Yukarıdan saksı düşer, kedi düşer, kedi zıplar tırnaklarıyla aracı çizer vs. Eğer park edecek yeriniz yoksa aracın modelini düşürüp fazla parayı da yatırıma yönlendirin bence. Başına bir iş gelse üzülmeyeceğiniz ya da daha az üzüleceğiniz bir araca binin.

Eyvallah hocam teşekkür ederim rabbim beterinden korusun. Şöyle özetleyeyim konuyu altımdaki araba 100bin tllik bir araç bile olsa üzerine kuş pislediğinde benim içim acıyordu önceden çoluk çocuk olunca odak noktam kaydı artık o nedenle geçtim bu konuları dünya malı dünyada kalacak. Eden bulur sonuç olarak.

Bak bu aekadasta benim kurdugum cumlenin uzununu kurmuş kızma enişte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aracı laleli pazar yeri çevresine bırakabilirsin,

sonra dolmuşla(15dk.) ulaşım sağla.

Emin ol daha iyidir,

yangın çıksa itfaye giremez bu yere, girersede zarar verir.

Gece acil bir durumda ticariyle tekrar git arabayı al eve gel vs vs ne gerek var araba kullanmaya o zaman? Cuma cumartesi ne olacak peki? Bu şekilde yazmak gerçekten çok kolay. Teşekkür ederim hocam siz bana tavsiye vermeyin mümkünse. Bu konuda madur durumdayken neden kusurlu olduğumu da anlayamadım açıkçası. Nizami park halinde olan benim aracına çarpılan benim… kaldırıma park eden araçların suçu yok haklısınız. Yoldan geçemeyecek olan itfaiyenin de suçlusu benim. Yeterli sayıda otopark yapmayan, mevcut otoparklarıda yakın çevreye yıllık olarak peşkeş çeken de benim… bu liste uzar gider usta siz bana değil çevreye bakın!

Evinizin önüyse aracı görecek şekilde kamera taktırın.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.