Şimdi Ara

Arabanız yoksa sevgili yapmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yharf

quote:

Orijinalden alıntı: Enkei

Boş muhabbet. Arabanın fayda sağladığı doğru ama bugüne kadar hiçbir kızın da araban var mı hemen kucağına atlıyorum o zaman diye geldiğini görmedim (BMW 320i aracım var). Aksine kız arkadaşlarımın arabasında seyahat etmek ve kendimi taşıttırmak daha çok hoşuma gidiyor.

Bu liselinin 320i aracı olduğuna gönülden inananlar bu mesajı artılayabilir mi

Ne bu çekememezlik? Sankli Lamborghinim var dedim. Liseli demiş bir de. Üniversite bitecek kardeş yakında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamın arabası yok, evi yok, cebinde parası yok adamım diye geziyor...Garip kafalar
  • herkes dalga geçmiş de adam dibine kadar haklı lan. özellikle son cümle çok iyi hocam
    "Anası babası o kızcağızı otobüs gülü olsun diye mi büyüttü?"
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yharf

quote:

Boş muhabbet. Arabanın fayda sağladığı doğru ama bugüne kadar hiçbir kızın da araban var mı hemen kucağına atlıyorum o zaman diye geldiğini görmedim (BMW 320i aracım var). Aksine kız arkadaşlarımın arabasında seyahat etmek ve kendimi taşıttırmak daha çok hoşuma gidiyor.

Bu liselinin 320i aracı olduğuna gönülden inananlar bu mesajı artılayabilir mi

Ne bu çekememezlik? Sankli Lamborghinim var dedim. Liseli demiş bir de. Üniversite bitecek kardeş yakında.

İnandım, geldi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızın senden ne üstünlüğü varda ailesi onu metrobüs gülü olmasın diye yetiştirmiş? bu üstteki beyin ile yazılmış bir yazı değil çok belli.

• Otobüs gülü olmasın diye yetiştirilmediyse; anası, babası çeksin kızlarının altına bir araba. Kendi arabası yoksa bana da laf edemez.
  • Hiç özgüven naraları atmayın arkadaşlar. Türklüğün temelinde var bu, at avrat silah.

Bir Türk'ün canını al bineğini alma.

Araba sadece kız elde etmek için kullanılan veya a noktasından b noktasına taşıyan bir vasıta değildir.

Günlük bazen saatlerinizi geçirdiğiniz ailenizle anılarınızı biriktirdiğiniz belki kafanızı dağıttığınız şeydir. Araba şarttır.

Arkadaşa da katılıyorum, araba olmadan kız arkadaşı işi çok zor.

Eğer zor olmadığını söylüyorsan kızla ya aynı üniversitede ya aynı bölümde okuyorsundur, her gün aynı yere gittiğiniz için görüşebiliyor haliyle buluşabilmek için ulaşım kaygısı çekmiyorsunuzdur.

Aksi takdirde kızla haftada bir kere buluşacaksan kızla arabasız gezmek öyle kolay değil.
  • Hadi ordan be arabalar ortalama 7, 8 lt benzin yakiyor 100km de 50 lira yapar

Kiza mi para harcican arabaya mi?

Ben motor aldim kurtuldum ahah

• arabada sevişilmiyor

ev şart

• benim aracım var yine kız yok
  • Araba var ama bilin bakalım ne eksik

• 2 tane arabam var ama kız arkadaşım yok malesef.
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    birini bize de ver de bizim olsun bari
  • Alakası yok. Kızın arabadı yoksa siz bindirmeseniz bile o illa toplu taşımaya binecektir. Zaten arabayı mevzu yapan kızlardan da uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-71BDFFE4C

Arabayla kız düşürmeyi hiç aklımdan geçirmedim. Kişi kendinden bilir işi. Fark ettiysen sevgili olduktan sonraki aşamaları yazdım.

Valla kardeşim Kıbrısta öğrenciyim.Türkiyede ayrı kıbrısda ayrı arabam var ama olmadan önceki ilişkilerimle şuan ki ilişkilerim arasında bi fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-71BDFFE4C

Arabayla kız düşürmeyi hiç aklımdan geçirmedim. Kişi kendinden bilir işi. Fark ettiysen sevgili olduktan sonraki aşamaları yazdım.

Valla kardeşim Kıbrısta öğrenciyim.Türkiyede ayrı kıbrısda ayrı arabam var ama olmadan önceki ilişkilerimle şuan ki ilişkilerim arasında bi fark yok

Katılıyorum. Hiç bir şey değişmedi

• Kendin aktif biri değilsen araba bir şeye derman değil.

Test edildi onaylandı.

Arabaya tav olacak kızlada benim işim olmaz. Bu saatten sonra ciddi düşünmediğim kıza vakit harcamam. Çak geçte bana göre değil. Arabayıda kız düşürme aracı olarak görmedim. Olum nasıl tavlıyosunuz lan arabayla. Akşam vakti işten çıkıyoruz bi yere oturalım desek bahçelide yada çukurambarda arabayı ebesnin nikahına park ediyoruz kim görüyor lan arabayı. Ne değişik adamlarsınız.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt

araba önemli değil mi hocam

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt

hala aynı düşüncede misin reis

• Araba sahibi olmak zenginlik ve güç sembolü olduğu gibi

Türkiye'nin büyükşehirlerinde haftada 1-2 kere kullanan veya işe gidip gelen adam için de enayilik , aptallık sembölüdür.

Kızlar için güç aptallıktan daha önemlidir.. Altyazılı izleyin..

Nicholas Bergyoutube
    Borat buying a car (pussy magnet)
    https://www.youtube.com/watch?v=b_BZ1KgVOQ0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 3 Aralık 2022; 17:10:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.