Şimdi Ara

Arabanız yoksa sevgili yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela benim deliler gibi hoşlandığım bir kız var ama kızla konuşmayacağım. Neden çünkü arabam yok.
    Diyelim sevgiliniz oldu arabanız yok. Otobüste savrulmamak için kız sizi tutsa, indiğinizde o klozetten 5x kirli tutacakları tutmuş ellerinizle el ele tutuşsanız, kızı akşam evine bırakamasanız eve tedirgin gitse...
    hoş olur mu? Kendi sefaletinizi neden elalemin kızına yaşatıyorsunuz? Anası babası o kızcağızı otobüs gülü olsun diye mi büyüttü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Arabam yok fakirim e Allah benim belami versin. Arabam olsa ortamlara girip karı düşürürdüm" diyen özgüveni düşük yalnız ve kendini şanslı saymak yerine bunları birşeylere bağlayan hatta empati yaptığını sanarak kendini aşağılamayı sürdüren bir arkadaşın anlamsız serzenişleri.
  • benim hoşlandığım kızın arabası var yürüsem mi acep
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Arabayla kız düşürmeyi hiç aklımdan geçirmedim. Kişi kendinden bilir işi. Fark ettiysen sevgili olduktan sonraki aşamaları yazdım.

• Boşuna kötülemeyin adam haklı. Helal olsun kardeş keşke herkes senin gibi düşünceli olsa.

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz?

• Önceki konuda olduğun gibi bu konuya da hak veriyorum

Sizin yaşadığınız sefaleti kıza da yaşatmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeytanınAvukatı

Açtığın konulara baktığımda kimin daha loser olduğu anlaşılıyor bence.

Ahahah bak bak hatta yazdıklarımı incele. Ben saklanacak gizlenecek ve yaptıklarını gizleyecek bir adam değilim.

Çok istiyorsan iş yerimin adresini vereyim gel bi kahvemi iç cengo loser meselesini detaylı konuşuruz
  • Irresolute kullanıcısına yanıt
    Eyv karşim

• quote:

Tabiki trolune ortak oluyor ahahha
  • quote:

Son derece ciddiyim. Artık öyle bir hale gelmişiz ki her mesajda ironi arıyoruz. Kızı otobüsle gezdiren liselidir.

Ha bu arada bu kızlar boşuna kendinden büyüklere gitmiyor. Sonra ağlıyorsunuz 10 yaş 20 yaş büyük adama gitti diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 31 Mart 2018; 11:40:49 >
  • Haklı ve doğru bir isyan. Kesinlikle parlementodan geçmesi gerekir
  • Boş muhabbet. Arabanın fayda sağladığı doğru ama bugüne kadar hiçbir kızın da araban var mı hemen kucağına atlıyorum o zaman diye geldiğini görmedim (BMW 320i aracım var). Aksine kız arkadaşlarımın arabasında seyahat etmek ve kendimi taşıttırmak daha çok hoşuma gidiyor.
  • Sağol abi tam sevgili yapıyordum vazgeçtim.
  • Helal olsun bee kızları babaları bile senin kadar düşünmüyordur

• Beyni olmayan sevgili yapmasın! Diyorum bende.

Hadi bakalım sen sevgili yapma o zaman!

Valla sıktı bu konular artık. Şu olmayan bunu yapmasın, busu olmayan şöyle yapmasın...

Sana mı soracağım birader?!

Git bi IQ testi yaptır öyle gel foruma o zaman!

• 100 bin tl lik araç var altında fakat otobüsten inip elele tutsan sevgililere özeniyorum. En azından ayda 1000 tl benzine verdiğim parayı çatır çutur yiyorlar, ayrica alkollü araç kullanma derdi de yok. Kafaları rahat.

• Kendimi olayın dışında tutup tamamen objektif yorum yapacağım. İki dostum var çocukluktan beri beraberiz. Yaşlar 24. Arabası olan arkadaşın tipi daha düzgün ve sadece bir sevgilisi oldu, arabası olmayan arkadasin ise onlarca. Kısaca dilini nasıl kullandigin önemlidir. Kuşkusuz araba büyük bir + sağlar ikili ilişkilerde lakin arabasizda olmaz diyemeyiz.

• Katılıyorum araba yoksa çok büyük eksiklik. Gece bir yere çıktığınız zaman geç saatte otobüsle dönmek büyük eksiklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enkei

Boş muhabbet. Arabanın fayda sağladığı doğru ama bugüne kadar hiçbir kızın da araban var mı hemen kucağına atlıyorum o zaman diye geldiğini görmedim (BMW 320i aracım var). Aksine kız arkadaşlarımın arabasında seyahat etmek ve kendimi taşıttırmak daha çok hoşuma gidiyor.

Bu liselinin 320i aracı olduğuna gönülden inananlar bu mesajı artılayabilir mi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.