Şimdi Ara

ARABAMIZ ÇALINDI (Plaka:34 RC 4086 ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
40.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
796 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam başta çevredeki olmak üzere yfak tefek tamircilerin olduğu yerleri gezin. Çok uzak bir yere götürmemişlerdir. Ya avcılardadır ya da esenyurtta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google aramaları için

    Çalıntı araç plakası
    çalıntıaraçplakası
    calinti arac plakasi


    34 RC 4086
    34RC4086
    34 RC 40 86
    3 4 R C 4 0 8 6
    34 RC 40 86
  • Geçmiş olsun hocam emniyet teşkilatının ivedi bir şekilde bulması dileğiyle hırsızlıkla ilgili çok ağır cezalar gelmeli hocam kim bilir ne kadar emek ettiniz de aldınız arabayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam , inşallah sağ salim aracınızı bulursunuz.
  • 34RC4086

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suskun adam21 S kullanıcısına yanıt
    Bypass etmesi en zor kilit mekanizmalari, mekanik mekanizmalardir. Elektronik sistemleri bypass etmek tahmin ettiginizden cok daha kolay olabilir. Aracin OBD portu saglam ve calisir durumdaysa, immobilizer kolayca devre disi birakilabilir. Sistem icindeki chip rahatlikla kirilabilir. Var olan anahtar sifirlanip, yeni bir anahtar kodlanabilir. Bu yontemle immobiliserli araclar calinabilir. Nispeten eski bir arac oldugunu ve gunumuzun ekstra guvenlik sistemlerinin olmayacagini bildiklerinden, sizin arabayi tercih etmislerdir.

    Gecmis olsun, dilerim bulunur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

    Geçmiş olsun. Bulunmasının zor bir ihtimal olduğunu bilerek hareket edin hocam. Malum polislerimiz şu aralar devamlı olarak vatandaşa ceza yazmakla meşgul.

    İnsanların ne zorluklarla aldığı arabalar, motosikletler hiç umurlarında değil. Sıkı bir mobese ve güvenlik kamerası takibi yapılsa şikayet geldiği anda belki çözülür bu olaylar.

    İnşallah bulunur hocam.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah bizimki de bulunur dua ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Werner Heisenberg kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esenyurt, firüzköy bölgesinde dolanın. oralar pislik yuvası. kesin oralardadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Vettel

    nasıl çalıyorlar koca imbolezrlı arabayı ya hayret

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam inşallah tez zamanda bulunur
  • geçmiş olsun çok üzüldüm . ikinci el araç satan siteleri takip edin plaka değiştirip satabilirler. illaki sağından solundan içinden vs sizin olduğunu belki anlarsınız. bir de her zaman yakın çevremdeki insanlara söylüyorum. 100-150 lira çok ucuz rakamlara çok iyi gps takip cihazları var sim kart takılıyor ve pil ömürleri oldukça uzun alacaksın aracın kapı döşemesi arkasına sabitleyeceksin istedikleri kadar arabayı parçalasınlar kapıyı bulurum onları bir şekilde yakalatırım.
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Volvoyu yeni öğrenmiş herhalde bildiğinden bahsetmek istemiş :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Ben de bu tarz bir korku sebebiyle arabaya gps cihazı taktım. Kablosuz ufak bir cihaz. İçinde SIM kartı var. 30 gün gidiyor şarjı. Aracın içinde bir yere gizliyorsunuz kafanız rahat ediyor. Umarım bulunur ve ondan sonra böyle bir önlem alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

    Çok geçmiş olsun. Ben de bu tarz bir korku sebebiyle arabaya gps cihazı taktım. Kablosuz ufak bir cihaz. İçinde SIM kartı var. 30 gün gidiyor şarjı. Aracın içinde bir yere gizliyorsunuz kafanız rahat ediyor. Umarım bulunur ve ondan sonra böyle bir önlem alırsınız.
    Kaça nereden aldınız hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    Kaça nereden aldınız hocam?

    Alıntıları Göster
    Aliexpressten almıştım aşağıdaki ürün.
    https://tr.aliexpress.com/item/Vehicle-GPS-Tracker-TK905-Waterproof-Powerful-Magnet-Standby-90-Days-Real-Time-LBS-Positioning-Lifetime-Free/32703986832.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.74bb4c4dzDP7qA

    Gerçekten çok ufak.

    Ürünün Türkçe kullanım kılavuzunu hazırlamıştım almayı düşünürseniz iletirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 17 Şubat 2019; 1:1:55 >




  • Geçmiş olsun hocam benimde vakti zamanında arabam çalınmıştı 1 ay sonra polis 4 taş üzerinde iskeleti kalmış şekilde Kartal’da buldu çok ağır oturdu kaskosu da yoktu.
    Sonraki arabama yine kasko yaptırmadım ama YouTube da yabancı kanallarda denk geldiğim ilginç bir güvenlik önlemini uyguladım. Arabanın benzin pompasına giden kabloyu buluyorsunuz ve + yada - hattına sadece sizin yerini bileceğiniz gizli biryere bir basit anahtar ekliyorsunuz. Arabanın tüm güvelik önlemleri aşılsa bile araba çalışıyor ama anahtar açık değilse araba ancak 2-3 metre gidebiliyor. Hırsızın aklına bu gelir mi gelmez mi bulsa da yerini bulabilir mi yani imkansız gibi birşey. Kaskosu olmayan herkese tavsiye ederim. Sanayide birine yaptırdım işlemi adam hayatında böyle bişey duymadığını söyledi şeytansın abi helal olsun demişti :))
    Şuanki arabam ise kaskolu fakat kasko şirketi özel bir imobilizer taktırttı hatta bu takılı olmadan çalınmaya karşı geçerli olmayacağını belirttiler. Onda da küçücük bir kumanda var. Üzerindeki düğmeye bastıktan sora 40 saniye süreniz var arabayı çalıştırmak İçin yoksa araç marş basmıyor. Sanırım marş motoruna bağlıyorlar ve bağlayan servis beni içeri almadı nereye bağlandığını görmemen gerek kusura bakma demişti :)
    İnşallah aracınız bulunur ve gerekli önlemleri alırsınız yoksa acısı ağır oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnşallah en yakın zamanda bulunur. Çok can sıkıcı bir durum. Benimde yaklasık 2 yıl önce ticari aracım çalınmıştı. Kendi çabamızla bulmuştuk. Adamlar her gece fatih sultan mehmet den karşıya geçip sabaha karşı geri geliyorlardı. Sahte plaka takmışlardı. Belki hırsızlık yapıp bir yere bırakırlar umudunuzu kaybetmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.