Şimdi Ara

ARABAMA SPREY BOYA SIÇRAMIŞ YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hyundai Getz metalik gri aracımızın üzerine metal köprü boyayan püskürtme makinası boya sıçratmış.Boya belli olmuyor ama kaputun üstü pürüzlü ve yapış yapış olmuş bir tabaka oluşmuş resmen üstünde.Bu pürüzlülük ve yapışkanlık nasıl giderilir acaba pasta cila mı çözüm olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: morqq

aynısı dayımın aracının başına geldi pasta cilayla halloldu

Teşekkürler cevap için.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • bende boya ve zift lekesi vardı asetonla geçti
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanar46

tinerde halleder işi

quote:

Orijinalden alıntı: maybel

bende boya ve zift lekesi vardı asetonla geçti

beylersiz yardım mı eiyorsunuz yoksa kökten işi bitirip aracın boyasını cıkartmayamı niyetlisiniz,,, olmadı sirke önerseydinizde tam olsaydı...

hocam ilk önce olayın kolay tarafına kacalım, wd40 diye yaglayıcı ve pas sökücü adı altında bir ürün var fakat bu ürün her derde deva oldugu icin bu ürünü alıp kullanmanı tavsiye ederim...

benim aracımda ufak zift olmustu, bu yagı sıktım pamuk yardımıyla bir güzel cıktı...
    seger sende cıkmazsa son scagren bir arkadasın dediği gibi ilk önce kil, sonra pasta cila ve sonrasında boya korumayla işini tam anlamıyla bitirisin..

• profesyonel bir yerden yardım al

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: yanar46

tinerde halleder işi

quote:

Orijinalden alıntı: maybel

bende boya ve zift lekesi vardı asetonla geçti

beylersiz yardım mı eiyorsunuz yoksa kökten işi bitirip aracın boyasını cıkartmayamı niyetlisiniz,,, olmadı sirke önerseydinizde tam olsaydı...

hocam ilk önce olayın kolay tarafına kacalım, wd40 diye yaglayıcı ve pas sökücü adı altında bir ürün var fakat bu ürün her derde deva oldugu icin bu ürünü alıp kullanmanı tavsiye ederim...

benim aracımda ufak zift olmustu, bu yagı sıktım pamuk yardımıyla bir güzel cıktı...
    seger sende cıkmazsa son scagren bir arkadasın dediği gibi ilk önce kil, sonra pasta cila ve sonrasında boya korumayla işini tam anlamıyla bitirisin..

sadece yardım ediyoruz bu arada sirke aracın kirini iyi çıkartıyor :)

• tineri sakın sakın değdirmeyin bile..

Tamponumdaki minik bir çiziği boyayla doldurmuştum.. iyi olmadı, tinerle hızlıca silip tekrar doldurdum.. Tam "güzel oldu" diye seviniyorken tiner değen kısımda gölge oluştuğunu farkettim.. Şu an orası yamalı gibi duruyor dikkat edince..

Orijinalden alıntı: canvarol

Arkadaşlar Hyundai Getz metalik gri aracımızın üzerine metal köprü boyayan püskürtme makinası boya sıçratmış.Boya belli olmuyor ama kaputun üstü pürüzlü ve yapış yapış olmuş bir tabaka oluşmuş resmen üstünde.Bu pürüzlülük ve yapışkanlık nasıl giderilir acaba pasta cila mı çözüm olur?

başka bir işyerinden mi sıçramış o boya.
    eğer öyleyse, aracınızı oraya tekrar parkedin, ve hem aracınıza bulaşan boyayı, hemde işyerinin boya yapılırken ki fotoğrafını çekin. şikayette bulunun.

Toyota Corolla 1.6 GLi Special Gümüş Gri ( Atiker LPG )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Arkadaşlar Hyundai Getz metalik gri aracımızın üzerine metal köprü boyayan püskürtme makinası boya sıçratmış.Boya belli olmuyor ama kaputun üstü pürüzlü ve yapış yapış olmuş bir tabaka oluşmuş resmen üstünde.Bu pürüzlülük ve yapışkanlık nasıl giderilir acaba pasta cila mı çözüm olur?

başka bir işyerinden mi sıçramış o boya.
    eğer öyleyse, aracınızı oraya tekrar parkedin, ve hem aracınıza bulaşan boyayı, hemde işyerinin boya yapılırken ki fotoğrafını çekin. şikayette bulunun.

Beylikdüzü metrobüs inşaatında kurulan üst geçitlerden birinin yakınına park ederiz herzaman aracımızı iş yeri orda ogünde köprüde bir kaç yer boyayacakları tutmuş adamların park halindeki tüm araçlara sıçramış.Kaput öyle kötü olmuş ki sanki üstünden boya sıyırmışlar gibi pürüzlenmiş.

• Benim aracın kapısında yeşil yağlı boya lekeleri vardı, tinerli bezle çıkardım hiç bir şey olmadı.

2000 NISSAN Primera 1.6 Comfort Metalik Gümüş
    [lokal piyasası var]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.