Şimdi Ara

Arabam 35 kuruş yakıyor normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1.6 karbüratörlü tempra var ve şehir içi lpg de 35 kuruş yakıyor bu normalmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Evet arkadaşlar 1.6 karbüratörlü tempra var ve şehir içi lpg de 35 kuruş yakıyor bu normalmi?

Aşağı yukarı lpg de gayet normaldir hocam. Lpg fiyatı şuan 2.80 tl onuda hesaba kat.
  • Biraz daha düşürülebilir. 91 Kartal 31-32kr. civarı yakıyor.
  • Biraz fazla gibi ben benzinli araçla bu kadar yakıyorum şuan
  • fazla..normalinde en fazla 26-27 kuruş yakması gerekiyor.
  • Benim şahin de o kadar yakıyor. Karbüratörlü diyorsunuz, hangi motor bilmiyorum ama bence normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayA -- 3 Ekim 2013; 22:12:14 >
  • şehir içi 35 krş normalin üst sınırı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fazla değil benim 98 honda 20 kuruş yakıyor o da karma tüketim. gaz bile 3 e yaklaştı hatta bu kış 3.50 leri görürüz merak etmeyiniz

• Hangi şehir?
  • Bu foruma kalsa 20 kuruşun üstünde yakan araba yok, yakıt normal kardeşim.
  • Arkadaşlar bu bahsettiğiniz rakamlar çok ürkütücü. Drift falan yaparak kullanmıyorsanız bu kadar yüksek olmaması lazım. Ben 2011 benzinli polo ile baya ciddi tüketim değeri hesaplarımı paylaştım dün;

http://forum.donanimhaber.com/m_7506466/mpage_76/tm.htm

Benzinli haliyle şehiriçi 33-35 kuruş, uzun yolda ise 26-27 kuruşa kadar inen bir tüketimim var. Yaşı büyük araçlarda yenilere göre bir kaç kuruş yüksek yaktığını çevremden duyuyorum ama bu kadar çok olmaması lazım. Hatta ben daha 2 gün önce de lpg taktırdım. 20-22 kuruşlara inmesini umuyorum.
  • şehiriçi için normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzın 5tl lpg 3tl . Normal deglmı?

• Ford fiesta 1.25 de şehir içi 35 kuruş yakıyor

• Neredeyse 20 yaşında fabrika verisi 9,5 litre benzin olan bir karbüratörlü araç şehir içi en az 13-14 litre LPG tüketir bu da belirttiğiniz rakamın normal olduğunu gösterir. Forumdakilerin araçları zaten yakında LPG üretecek... Ortalık yalan söylemeyi marifet bilenlerden geçilmiyor...
  • bizim forumda lpg li araç 20 krş üstü yakmaz ( herkesin 1.90 boyunda, mavi gözlü ve sarışın olduğunu da eklemeden edemiycem)

2 hafta önce bir arkadaş 4 yolcu full bagajla 17 kuruş yaktığını iddia etmişti, işin asıl trajikomik yanı , bu arkadaş lpg tüketimim neden yüksek olduğunu, benzinde 25 krş yakıyorsa lpg de 17 den düşük olması gerektiğini ifade edip isyan ediyordu. http://forum.donanimhaber.com/m_81283128//tm.htm#81393941

haa birde arkadaşın biri ankara-istanbul arası 170 km sabit hızda , benzinli mitsubishi colt ile 6.1 lt ortalama yakaladığını iddia etmişti , 170 km sabit hızda haa, 170 e sabitlemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 3 Ekim 2013; 21:58:47 >

• Cok normal kardesim sen bakma fazladiyenlere doganlar o para yakiyor senin araban ayni motora sahip ve daha agir ayrica adam tutmus 2012 model 1.6 1.4 arabalarla benzinde o parayi yaktigini soluyor nasi mi mantik var hicmi arabalar hakkinda bilginiz tecrubeniz yok karburatorlu eski teknoloji aracla son model enjeksiyonlu araba birmi ya

• Tamamen kullanıma baglı. Ben aynı araç ile 17 kurus yaktıgımı da bilirim 35 kurus da..
  • normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bu foruma kalsa 20 kuruşun üstünde yakan araba yok, yakıt normal kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Neredeyse 20 yaşında fabrika verisi 9,5 litre benzin olan bir karbüratörlü araç şehir içi en az 13-14 litre LPG tüketir bu da belirttiğiniz rakamın normal olduğunu gösterir. Forumdakilerin araçları zaten yakında LPG üretecek... Ortalık yalan söylemeyi marifet bilenlerden geçilmiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

bizim forumda lpg li araç 20 krş üstü yakmaz ( herkesin 1.90 boyunda, mavi gözlü ve sarışın olduğunu da eklemeden edemiycem)

2 hafta önce bir arkadaş 4 yolcu full bagajla 17 kuruş yaktığını iddia etmişti, işin asıl trajikomik yanı , bu arkadaş lpg tüketimim neden yüksek olduğunu, benzinde 25 krş yakıyorsa lpg de 17 den düşük olması gerektiğini ifade edip isyan ediyordu. http://forum.donanimhaber.com/m_81283128//tm.htm#81393941

haa birde arkadaşın biri ankara-istanbul arası 170 km sabit hızda , benzinli mitsubishi colt ile 6.1 lt ortalama yakaladığını iddia etmişti , 170 km sabit hızda haa, 170 e sabitlemiş

Az sayıda da olsa hala doğruları söyleyenler var.

Ama bizde sıkıntı var demek arkadaşlar, kullanmayı bilmiyoruz. Herkes şehir içi 20 kuruşlara geziyor baksanıza. Ben yazın 35, kışın 40 kuruştan aşağı düşemedim lpgli şahinle, arkadaşlarım ve forumdakiler benzinli arabalarla 30 kuruş yakıyorlardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.