Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone için randevuya ihtiyacım var yardimci olabilecek varsa çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone için Genius Bar
    31 Mart 2016, Perşembe 14:10

Apple Store, Akasya

randevumu cumartesi ya da pazar günü randevusu olan ile değiştirmek istiyorum..
  • arkadaşlar akasya çarşamba 30.03.2016 tarihli randevumu perşembe günü öğleden sonra ile değişmek istiyorum varsa özelden yazsın lütfen.
  • LORDX kullanıcısına yanıt
    kanka ben de randevu yok ama 12 nisan da garanti surem dolacak haftalardir alamiyorum randevu belli ki sen alabilmissin bana verir misin o randevuyu? ben yine senin icin almaya calisirim surekli?

• k00kain K kullanıcısına yanıt
    kardesim iphone randevunu vermediysen bana yardimci olur musun? @k00kain

• iPhone 5s telefonum mavi ekran hatası verip kapanıyor fazla randevusu olup yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

• Herkese merhabalar.
    5 Nisan Salı günü Akasya app store İphone randevum var isteyen arkadaşlar pm atabilir mi.
    Önemli not: Randevuları ücret karşılığı satan üyeleri şikayet ediniz prim vermeyiniz.
    Edit: randevu devredildi bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiseitan -- 29 Mart 2016; 20:47:11 >
  • ben daha önce parayla satan adamı şikayet ettim, kurala aykırı bir şey yok diyip şikayeti kapattılar. boşuna şikayet edip kendinizi yormayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker Koç

kanka ben de randevu yok ama 12 nisan da garanti surem dolacak haftalardir alamiyorum randevu belli ki sen alabilmissin bana verir misin o randevuyu? ben yine senin icin almaya calisirim surekli?

Kardeşim garanti sürenin dolmasına 2 hafta kala randevu almana gerek yok emin olabilirsin git oraya söyle 2 hafta var diye kontrol etsinler yardımcı olurlar

• Arkadaşlar iphone 5s telefonun sağ üst köşe ekran oynaması gibi kronik bir sorunu var bu yüzden götüren varmı değişim yaparlar mı

• Apple Store Akasya magazasina 30.03.2016 saat 12:10' da bos bir randevum var ben gidemiyorum ihtiyaci olan arkadas bana ozelden ulasabilir.
  • Arkadaşlar akşam yani saat 7,8 aralağında randevusu olan arkadaş var mı? Ne yaptıysam genius bar ekranına gidemedim randevu için. Hep operatör servislerini gösteriyor haritada.
  • arkadaşlar saat bugün saat 3 te randevum var akasyada benimle haftaya randevusu olup değişmek isteyen varmı ?
    not: randevu öğle saatinden sonra olsun. yola çıktım yoksa gidiyorum akasyaya
  • Arkadaşlar daha önce de sizlerden randevu almıştım. Yine ihtiyacım var ve yine ne yaptıysam randevu bulamadım. Eğer randevusu olup da gidemeyecek olan varsa şayet ben talibim. Önemlidir.
  • Herhangi bir cuma cumartesi pazar randevusu varsa talibim. Ekran kırıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple store dan randevu nasıl alınıyor , ben destek kısmından ilerlediğimde pupa lydia gempa bayilerinin isimleri çıkıyor , direkt apple storelar gelmiyor.
  • Arkadaşlar Allah rızası için randevunuz varsa verir misiniz? Haftalardır uğraşıyorum alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Apple store dan randevu nasıl alınıyor , ben destek kısmından ilerlediğimde pupa lydia gempa bayilerinin isimleri çıkıyor , direkt apple storelar gelmiyor.

Google'a " apple randevu alma zorlu" ya da apple randevu alma akasya yazarsanız direkt link geliyor. Apple kimliğiyle giriş yapıp randevu sayfasına çıkabilirsin. Kendi web sitesinden ben de bulamamıştım çok saçma sapan bir yere koymuşlar :)
  • Pazar günü zorluda randevum var cumartesi randevusu olupta takas etmek isten varsa halledelim mümkünse öğleden sonra olsun benimkide öğleden sonra

• Elinde zorlu center randevusu olan varmı gün farketmez sadece saat 17.00 dan sonra olsun yeter.

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.