Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenshi

Merhabalar, bir adet randevuya ihtiyacim var. Cami kirilan ve yamulmus iphone 6 yi para vererek degistirmek istiyorum. Musait birisi yardimci olabilir mi?

• Bir adet iphone randevum var. İhtiyacı olana verebilirim. 28 mart pazartesi gününde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer37

Bir adet iphone randevum var. İhtiyacı olana verebilirim. 28 mart pazartesi gününde.

Randevu berkayatay a verilmiştir.
  • ücret karşılığı randevu yasak mı forumda?
  • Merhaba; Sorunlu olan iphone cihazım için Akasya Store'da Randevu arıyorum, aylardır denememe rağmen alamıyorum. Yardımcı olursanız Sevinirim. Hoşçakalın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasya randevusu olan varsa zorlu ile takas edebilirim, her saat gün olur, zorlu 31 mart 3:20 randevum, akasya lazım. Çok kişiye yardımcı oldum, şimdi sıra sizde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi anlamda birşeyi merak ediyorum randevu sistemi nasıl ? Eskiden saat 12'yi bekler alırdık şimdi sistem nasıl işliyor ben bu saatte pc başında randevu alabilir miyim ? Saatlerce F5 yapmaktan ciğeri soluyor insanın hep aynı yazı bu mağazada boş randevu yok.
  • arkadaşlar elimde 1 nisan tarihli randevu var bugün dersteyken aldım gezerken ihtiyacı olan birilerine verebilirim saat 17.40 olması lazım pm atın tek şartım var yeni üye olanlar hiç msj atmasın
  • Tolga_Phlvn kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba randevu hala mevcut mudur ?
  • emrahak kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Merhaba,

MacBookPro ile Iphone cihazlarım AirDrop üzerinden birbirlerini çok nadiren görüyorlar ve çoğu zaman dosya paylaşımı yapamıyorum. Aynı sorun başka bir Iphone ile dosya paylaşmak istediğimde de ortaya çıkabiliyor, nedenine ve çözümüne henüz ulaşamadım.

Konu ile alakalı Apple Çağrı Merkezi'yle görüştüm, bu konuda pek yardımcı olamadılar. Sadece Iphone üzerinden tanılama istediler ve bu tanılar doğrultusunda telefonumun kamerasında sorun olduğunu ve değişmesi gerektiğini bunun içinde randevu almam gerektiğini söylediler.

Yaklaşık bir aydır Zorlu Center'a randevu alamıyorum, gece 00:00'da bakmama rağmen saniyesinde doluyor, hiç anlamış değilim.
    Bu konuda ne yapabilirim. Her iki cihazım da yeni ve her iki cihazımda da son sürüm yazılımlar yüklüdür.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmezson -- 26 Mart 2016; 2:43:44 >

• Arkadaşlar randevuları ihtiyacı olan arkadaşlara verdim tekrar görüşmek dileğiyle hatta atın 16 sın da da bana lazım olucak şimdiden hepinize kolay gelsin.

• Arkadaşlar randevuya ihtiyacım var zorluda sabah saatlerinde randevusu olan varmı allahrızası için bi yardımcı olun sercankusluoglu@gmail.com gün fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk22 -- 26 Mart 2016; 20:28:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 17.40 Akasya randevum var ben gidemicem gidebilecek varsa devredebilirim ? ( 27 Mart 2016, Pazar 17:40 )
  • 3 nisan pazar gününe randevum var 1-2 nisan tarihlerinde randevusu olan varsa değiştirebilirim ( zorlu centre)

• Bu sistemi kullancıların %90 bilmiyor. Zorlu da zamanında telefonumun hatasından dolayı randevu alamamıştım 3 gün art arda gittim bi umut çünkü bir hafta sonra şehir dışına çıkmam lazımdı 3 gün gitmemden dolayı bi yetkiliyle tanıştım ve şöyle dedi sistemi anlattı dediki apple zorlu centre nin günlük 450 rabdevu kotası var bunun 200 kadar kısmı ordaki yetkililere veriliyor çünkü bazı randevu alanların sorununu çözmiyolar sana o an randevu veriyolar haftaya aynı gün için kalan 250 ninde küçük bir kısmı 12 de açılıyor ama bizim insanımız sanki 12 de 1000 lerce randevu varmışta saniye farkıyla kaçırdım edasıyla üzülüyor ve günlerce bakıyo 12 de tabi bunlar yetkilinin söyledikleri benimde tahminimce 50 civarında randevu açılıyor 12 de gene yetkili o an dediki randevuyu o an değilde yani gece 12 de bulamassında gün içinde bulursun dedi çünkü o kalan 150-200 civarı randevu gün içinde dağıtılıyor emin olun o an saatine baktı saat 15.27 idi bana hemen bak şimdi dedi ve baktığımda haftaya 15.30 da randevu vardı ve haliyle aldım bu olaydan 1 ay sora bidaha randevu oldu size temin ederim ilk denememde saat 16.10 a randevu aldım gün içinde şimdide telefonum yamuldu randevu baktım ilk denememde 15.10 a buldum randevu yani gün içinde 5-6 randevu bile bulabilirsiniz öğlen saatlerini kovalayın inşallah anlatabilmişimdir

• 2 Nisan 12.40 a randevum var. Yarına randevusu olan varsa değiştirebilirim ?

• 31 mart perşembe Zorlu Center iphone randevum var 29-30 herhangi bir gune randevusu olanla değiştirmek istiyorum

• Arkadaşlar 4 nisan pazartesiye 10:50 zorlu centerda randevum var erken saat olduğu için gidemeyebilirim.bu hafta veya önümüzdeki hafta 17:00 dan sonra randevusu olan ile takas yapabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar elimde çarşamba günü akasya için saat 15:00 için randevu var bunu perşembe öğleden sonraki saatler için değişebilirim. yine akasya ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDX -- 28 Mart 2016; 11:37:44 >
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.