Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SON 2 AYDIR RANDEVU ALAMIYORUM 6 PLUS 64 GB TELEFONUM DURUP DURURKEN EKRANA BİRŞEY OLDU EKRANIN ÜST KISMINDAN ESKİ TÜPLÜ TELEVİZYONLAR GİBİ PIRPIR YAPIYOR SİYAH 4 5 ÇİZGİ VE DOKUNMATİK ÇALIŞMIYOR TELEFONA RESET ATSAM DAHİ DOKUNMATİK BASMIYOR SONRA ARA ARA KENDİLİĞİNDEN GEÇİYOR 15-20 DK SONRA TEKRAR AYNI OLUYOR TELEFONDA ÇİZİK DAHİ YOK 9 AYLIK TELEFON . VE BU SABAH İTİBARİ İLE PARMAK OKUYUCUDA KENDİĞİNDEN GİTTİ ( OKUMAMAZLIK DEĞİL ) HİÇ HİSSETMİYOR SUAN PARMAK İZİNİ .

UZUN SÜREDİR DENİYORUM RANDEVU ALAMIYORUM RANDEVUSU OLUPTA GİDEMİYCEK ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM . 5300695177 WHATSAPP ÜZERİNDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ .
  • arkadaşlar şans eseri az önce zorlu centera randevu varmı diye bakarken 28 pazartesi açık oldugunu gördüm ve 4 e aldım herkese tavsiye gece 12 den ziyada gün içi bakın
  • Akasya magazasi icin ipad randevusu lazim. Haftaici haftasonu farketmez. Randevusu olup gidemiyecek arkadaslar lutfen iletisime gecin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, iphone6s de ara sira, power tusu ice gocuyor ama 1-2 gun icinde duzeliyor. Bu yuzden bir turlu randevu denk getiremedim. Suan icine goctu tekrardan eger bu aksam veya yarin ogleden sonrasi icin randevu olan varsa cok sevinirim.
  • 29 Mart 2016 tarihli 1 adet randevu @raziye2452 isimli kullanıcıya devredilmiştir

• arkadaşlar, Ip6s ,64 spacegray telefonumu 31 Ekim 2015'de almıştım fakat telefon ekranın içine toz almakta. Akasya Applestore'a gittim fakat randevusuz işlem yapmadıklarını ilettiler. Randevu devredebilecek olan var mı ?

ek olarak : fabrikasyon sanırım bu ekrana toz kaçma olayı tamamiyle Fabrikasyon. Yeni cihaz verme gibi bir durum olur mu ? yoksa ekran değişimi mi yaparlar ?

teşekkürler.
  • Arkadaslar merhaba, herhangi bir gun herhangi bir saat icin Akasya dan randevu ariyorum, surekli deniyorum ama malesef henuz denk getiremedim. Yardimci olabilecek herkese simdiden tesekkurler.
  • Arkadaşlar az önce apple destek ile görüştüm de bu başkasının adına alınmış randevu sıkıntı çıkarabilir diyorlar doğrumudur?Cihazın seri numarası üzerinden alındığı için sorun olabilir dediler siz hiç böyle bir problem ile karşılaştınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sabah erkenden zorlu apple gitmeyi düşünüyorum. Randevum yok. Randevusuz olarakta alıyolarmış heralde böyle bişey varmı ?
  • Merhabalar, randevusu olupta gidemeyecek olan var mı acil ihtiyacım var.

• 24 Mart 2016, Perşembe 17:00
    Apple Store, Zorlu Center'da randevum var. İhtiyacı olan pm atabilir.

edit: verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaswa -- 23 Mart 2016; 23:09:37 >
  • Fazla randevusu olan var mıdır acaba ? Cihazımın ekranında beyaz lekeler oluştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: printerrr

24 Mart 2016, Perşembe 17:00
    Apple Store, Zorlu Center'da randevum var. İhtiyacı olan pm atabilir.

Randevu alinmistir tesekkurler

• Arkadaşlar bana gün farketmeksizin sabah saatleri olmak şartıyla 1 adet randevu lazım yardımcı olabilecek olan olursa cok sevinirim
  • Merhaba,

Telefonumun ekranı kırıldı. Bütün iş telefonları ve kritik bilgiler telefonumda kalıp bunlara ulaşamadığım için çok zor durumda kaldım.

Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Hafta içi 18:30 dan sonra yada hafta sonu herhangi bir saat işimi görecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: indicavia

Merhaba,

Telefonumun ekranı kırıldı. Bütün iş telefonları ve kritik bilgiler telefonumda kalıp bunlara ulaşamadığım için çok zor durumda kaldım.

Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Hafta içi 18:30 dan sonra yada hafta sonu herhangi bir saat işimi görecektir

Merhaba ,

Ekran kırık işlemlerine hafta içi randevusuz saat 10:00 da orada olabilirseniz ücretli olarak bakılıyor.

Bilginize.
  • Arkadaslar telefon tamamen islevini kaybeti acilmiyor kapanmiyor elinde randevusu olan gidemeyecek olan varsa cok sevinirim.

• Arkadaşlar yarına 3 adet randevum var 2 si için arkadaşlarla Pm leşiyoruz. Gerçekten ihtiyacı olana bir tanesini verebilirim. Randevular zorlu centerdadır.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Macbook için ;
    24 Mart 2016, Perşembe 18:45
    Apple Store, Zorlu Center

ipad için ;

29 Mart 2016, Salı 19:00
    Apple Store, Zorlu Center

ihtiyacı olan varsa verebilirim.
  • Hocam ipad macbook farkediyor mu randevuda?İlk defa sizde gördüm böyle bir durum

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.