Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı forumlar arkadaşlar apple zorluda 26.03.2016 13:00 cumartesi tarihine randevu aldım ama gidemiyecem heralde hafta içi herhangi bi günle degiştirmek isteyen mesaj atabilir aciliyetim var lütfen telefon kapandı acılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Merhaba arkadaşlar telefonum dün düştü ekran tuzla buz oldu, bu şekilde kullanamıyorum malesef. Bugün ya da yarın zorlu ya da akasya'dan randevusu olan arkadaşım var mıdır acaba? Gerçekten çok büyük bir yardımda bulunmuş olacak.

Randevusuz gidin kırıklarda yardımcı oluyorlar kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Merhaba arkadaşlar telefonum dün düştü ekran tuzla buz oldu, bu şekilde kullanamıyorum malesef. Bugün ya da yarın zorlu ya da akasya'dan randevusu olan arkadaşım var mıdır acaba? Gerçekten çok büyük bir yardımda bulunmuş olacak.

Randevusuz gidin kırıklarda yardımcı oluyorlar kesin.

Sabah erken gitmeye çalışın, gün içinde çok yoğun oluyor, uzun süre beklemek zorunda kalabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aksam 19:45 e randevum var gitmek isteyen bildirsin

• Arkadaşlar 3 adet randevum var gerçekten ihtiyacı olanlara takdim etmek istiyorum.
    Zorlu Center

Edit:
    21 Mart 16.30 verildi
    24 Mart 17.40 verildi
    26 Mart 17.20 verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakagne -- 22 Mart 2016; 19:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_hknn

Arkadaşlar 3 adet randevum var gerçekten ihtiyacı olanlara takdim etmek istiyorum.
    Zorlu Center

21 Mart 16.30
    24 Mart 17.40
    26 Mart 17.20

24 Mart'ı ben aldım teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haftaya randevusu olan yok mu yahu hiç? Akasya'da olursa iyi olur.

• Arkadaşlar aynı şekilde eğer elinde olan varsa zorlu center icin cok büyük bir hayra geçer. Sürekli yenilememe rağmen hep dolu diyor. Saat bası sürekli denemekten bayagi usandırdı. Şimdiden teşekkür ederim.

• elinde fazladan randvusu varsa saat mekan farketmez çok mutlu olurum
  • Randevu ihtiyacım var telefon kullanılmaz halde , yardımcı olabilecek varsa sevinirim

• Arkadaşlar her şekilde tekrardan teşekkür ederim. Bugün apple desteği arayarak onlarla birlikte randevumu aldım. Sizde alacaksanız telefonla almanızı tavsiye ederim.

• 21.03.2016 pazar gününe ait iPhone randevum var saat: 15:40 ilgilenen mesaj atabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Akasya'da yarın ( 21 Mart ) 11.50'de randevum var. İlgilenen varsa alıntılayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Arkadaşlar Akasya'da yarın ( 21 Mart ) 11.50'de randevum var. İlgilenen varsa alıntılayabilir.

Duruyorsa rica edebilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: albatros86

quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Arkadaşlar Akasya'da yarın ( 21 Mart ) 11.50'de randevum var. İlgilenen varsa alıntılayabilir.

Duruyorsa rica edebilirmiyim ?

Arkadaşa randevuyu devrettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_hknn

Arkadaşlar 3 adet randevum var gerçekten ihtiyacı olanlara takdim etmek istiyorum.
    Zorlu Center

21 Mart 16.30 verildi
    24 Mart 17.40 verildi
    26 Mart 17.20

26 mart 17.20'yi ben aldım tekrar çok teşekkürler :)
  • Arkadaşlar çok acil randevuya ihtiyacım var alamıyorum bir türlü akasya da randevusu olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Arkadaşlar, Apple Store'larda Teknik Servis 14.30'da işe başlıyor. Bu saat sonrasında giderseniz ve randevusuna gelmeyen olursa, biraz bekletip ilgilenebiliyorlar. Durumu çok acil olanlar, özellikle hafta içi erken saatlerde gidip şansını deneyebilir.
  • Merhaba arkadaşlar, iki adet home bottom tuşu sıkıntılı cihazım var 4 gündür randevu alamıyorum. Fazla randevusu olupta yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? Teşekkürler.
  • IPHONECRAZY kullanıcısına yanıt
    IPHONECRAZY isimli arkadaş randevu satmaya çalışıyor. Boylelerine prim yaptirmayin lütfen.

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.