Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murderuo

Arkadaşlar yarına 3 adet randevum var 2 si için arkadaşlarla Pm leşiyoruz. Gerçekten ihtiyacı olana bir tanesini verebilirim. Randevular zorlu centerdadır.

13.40 ve 17.00 daki randevular verilmiştir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yarına 3 adet randevum var 2 si için arkadaşlarla Pm leşiyoruz. Gerçekten ihtiyacı olana bir tanesini verebilirim. Randevular zorlu centerdadır.

13.40 ve 17.00 daki randevular verilmiştir.

Diger randevu icin yardimci olabilirmisiniz cok makbule gecer...

• Arkadaşlar Acil randevuya ihtiyacım var. Telefonumun titreşim sistemi çalışmıyor. İstanbul dışından geldim. Bir türlü randevu yakalıyamıyorum. Bana randevu verebilecek olan varsa çok memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murderuo Nickli arkadaşa teşekkür ederim , 17 00 lardan 1 tanesini aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • audilover A kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaştan haber bekliyorum , şehir dışındaydı ona yazmıştım. ondan gelecek habere göre size yazarım, mesajınızı aldım.
  • quote:

Bir arkadaştan haber bekliyorum , şehir dışındaydı ona yazmıştım. ondan gelecek habere göre size yazarım, mesajınızı aldım.

Tesekkur ederim ilginize
  • 3 ay önce elimdeki randevuları burada dağıtmıştım şimdi vefalı forumdaşlarımdan randevuya ihtiyacım var.. Adam gibi adam birinden DM bekleyeceğim artık
  • Bir adet randevuya ihtiyacım var yardım olan olursa çok makbule geçer

• Arkadaslar elimde pazartesi gunune iphone randevum var fakat islerimden dolayi gidemicem elinde cumartesi gunune fazla randevusu olan varsa degisebiliriz

• Arkadaşlar bu Cumartesi veya Pazar için randevusunu devredebilecek varmıdır? Iphone için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 24 Mart 2016; 14:43:31 >
  • Elimde 31 Mart Perşembe günü Saat:15.50 iphone randevum var. fakat vardiyadan dolayı sanırım gidemiyecegım.
    29-30 mart herhangi bir güne randevusu olup değiştirmek isteyen varsa çok iyi olur.
    -Yer: Zorlu Center AVM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumyk -- 25 Mart 2016; 18:07:12 >
  • Merhabalar, bir adet randevuya ihtiyacim var. Cami kirilan ve yamulmus iphone 6 yi para vererek degistirmek istiyorum. Musait birisi yardimci olabilir mi?

• yarina randevu icin yardimci olacak birisi varsa haftaya persembe gunune randevu aldim onu devredebilirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audilover -- 24 Mart 2016; 18:58:06 >
  • Arakdaslar yarin sabah akasya randevusu olupta gitmiyecek veya fazla randevusu olan varsa verebilir mi

• Arkadaşlar merhaba,
    Akasya'da MacBook için randevusu olan ve devretmek isteyen var mı?
  • Herkese günaydın arkadaşlar dün bir kargaşada kırılan telefonumun ekranını yaptırmak istiyorum yarına veyahut pazar gününe apple store farketmeksizin randevuya ihtiyacım var elinde fazla randevusu olan varsa çok makbule geçer teşekkür ederim.

• Allah askina hayrina bir adet randevu ariyorum. Telefonun bozuk macbook pro bilgisayarim calismiyor 4 gundur randevy almiyorun cildiricam artik

• Merhaba,

Haftaya Cuma İpad için 11:30 ve iPhone için 11:40 randevu var elimde. bende orada olacağım zaten. PM atın vereceğim bu iki randevuyu
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim herkese.

Benimde 15 gün önce aldığım İphone 6 telefonum hiç bir şekilde çalışmıyor ve şu anda telefonsuz olduğumdan durumum biraz acil. Randevusuna gidemeyecek ve ya fazla randevusu olan arkadaşların randevularına tabii ki talibim. Bunun yanı sıra randevu almayı başarabilen arkadaşlar bunu nasıl yaptıklarını anlatabilirlerse eğer, burada randevu alamayan diğer arkadaşlarda yararlanmış olurlar.

Herkese iyi günler
  • Randevular verilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.