Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gorundugu gibi degil felan degil hocam sistemin nasil isledigini gayet iyi biliyorum.Burda dagitmak icin alanlar olabilir ancak iyi niyetten faydalanip burda birden fazla uyeden randevu alanda gorduk.Boyle olunca hos olmuyor.Umarim anlatabilmisimdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyi anlattınız hocam ben ilk zamanlar her gece uğraşıp burada ki arkadaşlar için randevu kovalıyor ve çok kişiye yardımcı oluyordum ama bir kaç arkadaşta sizin gibi tepki gösterince bıraktım yakında diğer arkadaşlarda bırakır zaten siz de rahat rahat randevu alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Slm .

Randevu Devretme Olayı Nasıl Oluyor . Detaylı Şekilde Bir arkadaş Anlatabilirmi.

diger arkadaşlarla ögrenmiş olur .

he birde yarın için 16.03.2016 akşam üzeri 7 den sonra için randevusu olan varsa devredebilirse sevinirim.acil ihtiyacım var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipeoutch -- 16 Mart 2016; 21:51:07 >
  • Arkadaşlar lütfen siz bu eleştirenlere bakmayın yaptığınız iş çok güzel. mesela ben kaç aydır randevu kovalıyorum birkaç aya telefonun garantisi biticek. Martın 26sından sonra 1 hafta istanbulda olcam nasıl randevu alıcam diye kara kara düşünürken bu sayfayı keşfettim. Allah emeği olan herkesin yolunu açsın. Artık kara kara düşünmeyi değil 26 sı ve sonraki randevular açıldığında bu sayfayı takip etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olan arkadaşlar aldığınız dualar size yeter gerisini boşverin bence;)
  • 18 Mart 2016, Cuma 18:50
    Apple Store, Zorlu Center'da randevum var. Gerçekten ihtiyacı olan pm atsın.

edit: verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaswa -- 17 Mart 2016; 18:24:47 >
  • Selam arkadaşlar telefonum sürekli kapanıyor iş yapamaz hale geldim fazla randevusu olan varsa aktarmasını rica edeceğim

• Merhaba

iPhone 5 cihazım Servis Yok sorunu yaşıyorum randevusunu vermek isteyen varsa talibim.
  • fazla randevusu olan varsa talibim😊

• Arkadaşlar bugün için fazla randevusu olan var mı çok ihtiyacım var saat fark etmez

• Randevusunu paylaşan @AfterLife61 teşekkürler
  • Bugün için acil fazla randevusu olan veya paylaşabilcek var mı?
  • 24 veya 25 mart için saat:14.00 den sonrası için fazla randevusu olan varsa verebilir mi
  • Telefonda tuş çalışmıyor kaç gündür randevu bulamadım fazla randevusu olan yardımcı olabilirmi yarına yada pazar gününe olursa çok iyi olur diğer günlerde fark etmez

• Arkadaşlar elimde 4 adet randevu var 1 tanesi benim, randevu devir işini nasıl yapıyoruz. Bu bağlamda 2-3 tanesini satmak gibi bir şey yapabiliyor muyuz. Satma yoksa ben randevumu gerçekleştirdikten sonra verebilirim.

• 22 MART randevularına talibim bana whatsapptan ulaşabilirsiniz 530-938-80-75
  • Merhaba 25 mart cuma 21:50 randevum var ama bana yarın için randevu lazım
    Takas yapabilecek durumda olan var mı

• Arkadaşlar Konya'dan geldim zorlu center Apple yüzüme bile bakmadı. Yarın sabah 10 belirsiz süreli bekleme modunda olucam

Elinizde var ise lütfen yarın için bana bi randevu verin parasını vermeye de razıyım
    Bende az 25 ne randevu buldum ama o zaman Konya'da olmuş olacağım
    Yardımlarınızı bekliyorum
    Tel : 05364647120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goşene -- 18 Mart 2016; 21:21:18 >
  • Arkadaşlar zorlu center 26 mart saat 14:00 sonrası için randevusu olan kullanmayacak olan var mı? şu anda siteden almaya uğraşıyorumda alamıyorum 1 hafta öncesinde açılmıyor mu sistemi çözemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imsherlocked -- 19 Mart 2016; 0:18:38 >
  • Ya arkadaş bu nedir ! Zaten iğrenç bir randevu geleneğin var,insanları müthiş paralara sattığın cihazı en ufak sıkıntıda mağdur ediyorsun,buda yetmiyormuş gibi randevu alınan siteyi değiştirip işleri iyice zorlaştırıyorsun ! Eski sistemde 12 yi bekleyip bugün olmazsa ertesi güne en kötü ondan bir sonraki güne randevu alınabiliniyordu. Şimdi yaklaşık 2 haftadır günün her saatinde girmek zorunda kalıyorum ama daha 1 tane randevu yakalayamadım arkadaş !

• Merhaba arkadaşlar telefonum dün düştü ekran tuzla buz oldu, bu şekilde kullanamıyorum malesef. Bugün ya da yarın zorlu ya da akasya'dan randevusu olan arkadaşım var mıdır acaba? Gerçekten çok büyük bir yardımda bulunmuş olacak.

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.