Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün saat 12 de (8mart) zorluda randevum var lazım olanla pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Akasyadan randevu alamıyorum.Yardımcı olabilir misiniz
    şimdiden çok teşekkürler
  • Beyler nasıl randevu alıyorsunuz biz neden alamıyoruz 10 gündür f5 yapmaktan ciğerim soldu
  • 00:00'da yeni açılan gün için tüm randevuların dolması normal mi? Yoksa başka saatte mi aktif oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

00:00'da yeni açılan gün için tüm randevuların dolması normal mi? Yoksa başka saatte mi aktif oluyor?

00:00'da randevuların açıldığını size kim söyledi, randevular gün içinde açılıyor, saati belli değil, saat başı yada 10 dakika bir bakın. Mesela 13:00 - 13:10 - 13:20 gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın 19.10 da zorlu center randevusunu ihtiyacı olan bir arkadasa verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4you4

Yarın 19.10 da zorlu center randevusunu ihtiyacı olan bir arkadasa verebilirim

eğer sizin içinde uygunsa ben alabilirim
    şimdiden çok teşekkürler
  • Arkadaslar herkese iyi aksamlar. 20 gundur kirik ekranli mac ile cebellesiyorum olmuyor. Tercihen akasyada randevusu olan var mi? persembe cuma cumartesi fark etmez...
  • 10 Mart 2016, Perşembe 16:10
    Apple Store, Zorlu Center randevum var. İsteyenler PMden ulaşabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 6s var kapalı kutu yurtdışı cihazı A1688 model olan telefon ara ara kilitleniyor, donuyor. Randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum. Birileri Allah rızası için yardım edebilir mi :( Cumartesi ya da pazar günü için randevuya ihtiyacım var :(
  • Merhaba elinde fazla herhangi bir gün ve saat e Aplle randevu su olan varmı yardımcı olursanız sevinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: printerrr

10 Mart 2016, Perşembe 16:10
    Apple Store, Zorlu Center randevum var. İsteyenler PMden ulaşabilir.

Pm attım

• Arkadaslar bugun saat 16 sonrasi akasya ya da zorluda randevusu olan var mi?

• Dün 5s telefonuma değişim yapıldı.üstüne para verip 6s alma şansım var mıydı merak ediyorum

• tugrulmd T kullanıcısına yanıt
    6s değil 6 bile alamazdınız telefon neyse birebir aynısı ile değişim yapılıyor

• Arkadaslar elinde akasya için randevusu olan var mıdır acaba?

• Arkadaşlar Zorlu yada Akasya farketmez,kullanmayacağı randevusu olan var mı? Bir arkadaşa pm attım ama cevap vermedi yardımcı olan biri olursa çok makbule geçer.
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrulmd

Dün 5s telefonuma değişim yapıldı.üstüne para verip 6s alma şansım var mıydı merak ediyorum

Sordum onu. "Bizim ülkemizde böyle bi uygulama ne yazik ki yok, ama yurt dışında arada ki farki vererek üst seviye cihaz alınabiliyor " demişlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Zorlu da randevuya ihtiyacım var elinde olan varsa PM atabilir mi rica etsem? Teşekkürler
  • Arkadaşlar cumartesi, pazar, pazartesi istanbul da olucam sırf bunun için kayseriden istanbul a gidecem. Randevu alamadığımdan rica edicem inşallah kabul ederler. Elinde randevu olan varsa yardımcı olur mu lütfen...:(
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.