Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 mart perşembe 15.30 randevumu isteyene verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimondd

10 mart perşembe 15.30 randevumu isteyene verebilirim

10 mart perşembe randevunu verir misin bana arkadaşım. özelden de attım mesaj
  • 10 mart perşembe randebvuya talibim kardeşim.
    bana devreder misin.
  • merhaba arkadaşlar aylardır uğraşıyorum randuvi alamıyorum yardımcı olurmusunuz denemediğim yol kalmadı
  • Beyler 20 gündür bozuk telefonla dolaşıorm geceleri bile denememe rağmen bi türlü randevu alamadım.Zorlu centere herhangi gün ve saat randevusunu verecek arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • Yarın için zorluda boşta randevum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorluda yarım saat sonrası için randevum var ihtiyacı olanlar mesaj atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Daimondd

10 mart perşembe 15.30 randevumu isteyene verebilirim

randevu ihtiyacı olan bir arkadaşa devredilmiştir, arkadaşlar bu arada bu konuda 10'dan fazla randevu devrettim ihtiyacı olan arkadaslara parayla isteyenlerde oldu ama ben hep ilk yazan arkadaşlara verdim ama bakıyorum insanlarımı kandırıyosunuz yalandan yazmayın var diye varsa ver bana gibi cevaplar alıyorum lütfen biraz daha dikkat edin yazdıklarınıza
  • taner__1903 kullanıcısına yanıt
    Taner Bey pm de attım ama talibim eğer verilmediyse randevu?
  • bu hafta içi her hangi bir saate ıphone randevusu alabilirim kendim başarırsam mesajı güncellerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam

bu hafta içi her hangi bir saate ıphone randevusu alabilirim kendim başarırsam mesajı güncellerim

Uğraşınız için teşekkür ederim.
  • hocam ben de yaklaşık 2 aydır randevu alamıyorum arka kameram çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar aktarma olayı nasıl oluyor

• elimde cumartesi gününe randevu var bana pazar günü lazım isteyen olursa takas edebilirim.
  • Merhaba arkadaşlar, herhangi bir zamana randevuya ihtiyacım var lütfen yardımcı olabilir misiniz. Ben çok uğraştım ama alamıyorum bir türlü, internet hızım yavaş olduğundan dolayı da evde sıkıntı çekiyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 8 Mart 2016; 0:29:15 >
  • randevu nasıl alıyorsunuz hayret ediyorum

dünyanın en saçma sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

randevu nasıl alıyorsunuz hayret ediyorum

cumaetesiye randevum var gidemezsem sana vereyim perşembe mesaj at.
  • Ya Allah'ını seven biri yardım etsin bu ne lanet bir durumuş Nasıl bir ismiş akıl fıkır erdiremedim alamıyorum sabah aksam yırtıyorum kendimi yok arkadaş f5 basmaktan parmağım hissiyatını yitirdi bi yardım edin allah askına

• Merhaba arkadaşlar,

Telefonumun (5s) dokunmatik ekranında bir problem meydana geldi. Ekranın alt bölümündeki küçük bir bölüm çalışırken üst tarafın dokunmatik işlemlere cevap vermiyordu. Ben de hatanın yazılımsal olabileceğini düşünüp önce reset atmayı denedim. Bu arada ne zaman telefonu kilitlesem açtığım zaman kısa bir süre problemle karşılaşmıyordum ancak bir süre sonra tekrar sorun devam ediyordu. Ben de sorunun yazılımsal olabileceğini düşünerek telefonu yedekledikten sonra Ios 9'a upgrade ettim ve Iphone'u yeniden kurdum ancak problem çözülmedi. Sonra birden ortadan kalktı ve bir hafta boyunca hiçbir sorun çıkmadı.

Ancak dün yine aynı şey meydana geldi, telefon o hale gelince sürekli kilitleyip tekrar baslatıyorum ve kısa bir süre sonra yine dokunmatik ekran cevap vermiyor. Muhtemelen telefonda donanımsal bir sorun var ve bu yüzden de profesyonel yardım almak istiyorum. Telefonu ilk çıktığı gün (21 Eylül 2013) Amerika'dan almıştım ve garanti süresi bitti. Ayrıca duyduğum kadarıyla da yurt dışından getirilen telefonlar sanırım garanti kapsamına girmiyormuş o yüzden yapacak bir şey yok. Mecburen parasını ödeyeceğim. Sorum şu: 5s'in 1400 TL'ye düştüğünü varsayarsak dokunmatik ekran problemi gideriminin bana maliyeti Apple Store veya diğer resmi olmayan yerlerde ne olur? Eğer çok da yüksek bir maliyeti yoksa Cumartesi veya Pazar günü alınmış randevulardan birine talibim zira işten güçten hafta içi gidecek pek vaktim olmayacak.

Konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lactobacillus

quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

randevu nasıl alıyorsunuz hayret ediyorum

cumaetesiye randevum var gidemezsem sana vereyim perşembe mesaj at.

tamamdır teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.