Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 mart randevu alan olursa bana pm atabilir mi, önemli .
  • iplenmeyenadam adlı arkadasa dün 1 tane ben verdım randevu bugun 2 tane daha verılmıs ne yapıyor acaba merak ettım
  • Arkadaslar selam. Hafta ici 19 sonrasi yada hafta sonu zaman farketmez randevusunu hayrina benimle paylasacak biri var mi? Telefonun on cami kirildi, acil gitmem gerek. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba beyler ankaradan gelcemde bu hafta 14-20 mart tarihleri arasında 19unda cumartesi yada 20sinde pazargünü randevu alabilen olursa bana verebilirmi?
    ben su an için deniyorum fakat bir sonuca varamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
    mail adresim aydogdui.06@gmail.com
  • GÜNAYDIN cumartesi için randevusu olan var mı çok acil

• Arkadaşlar cumartesi ya da pazar günü için randevusu olan var mı? Çok teşekkürler...
  • Zorlu centerda 20 mart pazar günü 18.50 - 19.00 - 19.10 olmak üzere 3 adet randevu vardır isteyen arkadaşlar özelden yazabılır lütfen işi acil olan arkadaslar yazsın
  • bana gerek kalmadı arkadaşlar çok teşekkür ederim artık ankarada cepa lydia ya verdik bakalım hayırlısı.
  • Arkadaşlar şu an zorluda 16 martta saat 4'ten sonra birçok randevu boşta. Hatta alamayan olursa diye 1 tane fazladan aldım. Haberiniz olsun.

• ZORLU CENTER 16 MART 15:40 a BOŞTA BİR RANDEVUM VAR İHTİYACI OLAN SEBEBİ İLE MESAJ ATSIN.
  • Hafta içi 6'dan sonra randevu verebilecek olan yok mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 16 mart çarşamba zorlu centerda 3 tane randevum var sırasıyla saatleri 16.20 - 16.30 - 17.00 lazım olan arkadaşlar pm atabilir
  • 16 Mart çarşamba zorlu centerda 1 tane saat 16.20de , 20 mart pazar günü zorlu centerda 1 tane saat 19.00 da randevu vardır isteyen işi acil olan mesaj atabilir
  • Merhabalar 16 mart Çarşamba günü akasya randevusu vermek isteyen varsa pm atabilir mi .. Şimdiden teşekkürler ..

• Herkes 5'er tane randevu alip burda vermeye calisiyor 1'er tane alsaniz bizde dogru duzgun alacagiz.Neyin acgozlulugu bu bir anlasam keske.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 16 Mart 2016; 5:59:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zorlu center da randevu paylaşabilecek olan var mı ?
  • Merhaba,

19 Mart C.tesi veya 20 Mart Pazar randevu aranıyor, gidemeyecek arkadaş var ise PM atabilir mi
  • Arkadaşlar an itibariyle akasyada bir çok randevu açık. Bilginize...
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Bu işler öyle sizin gördüğünüz gibi değil hocam randevular bazen anlık açılıyor ve kapanıyor mesela ben bugün açtığımda yüze yakın randevu açıktı ve yaklaşık yarım saat'te bitti sizin gibi tepki gösteren arkadaşlar olduğu için adetli olarak almadım, randevuları alanların çoğunluğu telefoncular forumda ki arkadaşlar onlar almasın sizler faydalanın diye fazla fazla alıyor ama yine de fırça yiyor.
  • Merhaba,

21 mart pazar veya 22 mart pazartesi icin randevu ariyorum. gidemeyecek arkadas varsa pm atabilir mi??

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.