Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın akşama randevusu olan var mı? 11 Mart için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun randevusuz apple storedan isimi hallettim
    Bugun 11 mart 2016 20.30'da apple store zorludan randevun bosa cikti gercekten ihtiyaci olana vermek istiyorum ÜCRETSİZ

Yoksa iptal edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Hocam pm gönderdim
  • yarın 19:40 zorlu center randevum var gerçekten ihtiyacı olan yazsın..
  • 12 Mart 2016, Cumartesi Apple Store, Akasya'da 2 adet randevum var. İhtiyacı olan arkadaşalara verebilirim.

Edit: İkiside verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaswa -- 11 Mart 2016; 23:50:31 >
  • Cumartesi zorlu center 17.30 randevumu ihtiyaci olan arkadaslara verebilrim

• 18 mart cuma 15.50de zorlu centerda randevum vardır işi acil olan bi arkadaş pm atarsa vereyim
  • Zaman farketmez zorlu center randevusu olan varmı ?

• Daimondd D kullanıcısına yanıt
    randevu iplenmeyenadam adlı kardesıme verılmıstır
  • Bu akşam için randevusu olan arkadaş varsa dönüş yapabilirlermi ayın 13 ü pazar gününe 2 adet randevum var

• 19 mart randevu alan olursa bana pm atabilir mi, önemli .
  • Bu hafta içi randevusunu verebilecek olan var mıdır?Alamıyorum hala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.03.2016 Tarihine randevusu Olan arkadaş varmı.Varsa benımle iletişime geçebilirmi
  • 1 ay boyunca her gün denememe rağmen zorludan bir türlü randevu bulamadım. haftaiçi özellikle salı günü elinde randevu olan var mı? (sadece o gün izinliyim) elinde randevu olan varsa bana ulaşabilirse duacısı olurum.
  • Arkadaşlar ben bursadan istanbula gezme amacıyla 12 zinde geldim 13 ünde randevum olmasına rağmen gidip şansımı deniyim dedim akşam 9 da apple daydım ve üst katta artist vari bir eleman buranın sorumlusu benim randevusuz hiçbişey bakmam zaten alt kat çok dolu dedi bende bi baktım alt katı var görmemiştim halbuki hemen alt kata indim bi arkadaştan rica ettim durumumu anlattım 5 dakika bekleyin ilgilenelim kötü bi durum olmuş cihazınız dedi ( ön kamerada kayma parmak id bazen okumuyor sleep tuşu içe göçmüştü cihazımın) neyse bi 5-10 dakika bekledik bir arkadaş geldi yanımıza testler yaptı cihazla ilgili ve bi kutu içinde cihaz getirdi kutuyu açtı yeni telefonunuz hayırlı olsun dedi bende herkes gibi swap olup olmadığını sordum böyle bişey olamaz hindistanda yapılıyor sadece dedi cihazın hertarafına baktım şarj soketi kulaklık yerine bile ama en ufak bi deformasyon yoktu yani uzun lafın kısası eğer anlayışlı birine denk gelirseniz randevusuz bile işinizi görüyorlar bu arada dipnot bugün yani ayın 13 ü 3 adet randevum var saat 17:00 -18:40 - 20:00 işi acil olan özelden ulaşsın :)

• yassean1905 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,yaklaşık bi aydır uğraşıyorum randevu alamıyorum telefonumun bataryası bitik durumda kapanıyo randevularınızdan birtanesini verebilir misiniz.Bir de randevunuz zorlu da mı akasya mı ? Zorluya gitme imkanım yok.

• Bu aksam 19:40 zorlu, 19:50 akasya ya randevum var. Gercekten kullanacak olana verebilirim.

• Zorluda randevum var 3 adet istiyen yokmiiy

• quote:

Orijinalden alıntı: magule

Bu aksam 19:40 zorlu, 19:50 akasya ya randevum var. Gercekten kullanacak olana verebilirim.

19:40 zorlu @iplenmeyenadam a verilmistir. Akasya duruyor.!

• Saat 5 deki randevuyu iplenmeyenadama verdim 18:40 ve 20:00 da randevularım var zorlu center da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassean1905 -- 13 Mart 2016; 16:37:17 >
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.