Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eşimşn teşefonu için acil randevuya ihtiyacım var lütfen biri bana yardım etsin yapmadığım kalmadı apple stora gittim dil döktüm müşteri hizmetlerine dil döktüm ama nafile. Elinde fazla olan varsa lütfen yardımcı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

beyler resimleri paylastıgım uzere yolda yuruken onunden gecen bırı elıme carptı 40-50 cm dustu bu hale geldı telefon...

kılıf vardı ama ust spgenın ust alt kısım boslukda olan kılıf ekran fılmı kalın olan degıl de ınce olan vardı

şimdi soru su

telefon tum ıslevlerı kullanılıyor dokunmatıkde hıc bır kusur yok

forumda 50-100 tl can degıstıgını okdum bu benım telefon ıcınde olurmu sadece cam degısr mı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bence git bi apple servisinde ver parasını değiştir.Milyarlık telefon alıp ne olduğu belli olmayan bi cam çaktırmak çok saçma olur.

• Beyler elinde fazla randevusu olan varsa lütfen versin 15 gündür uğraşıyorum.
  • Arkadaşlar aşağıdaki durumlarda randevu aranmıyor.

Tecrübeyle sabittir.

- Cihaz açılmıyorsa,
    - Cihazın camı kırıksa,
    - Garanti süresinin bitmesine 1-2 hafta kalmışsa,
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELLX

Arkadaşlar aşağıdaki durumlarda randevu aranmıyor.

Tecrübeyle sabittir.

- Cihaz açılmıyorsa,
    - Cihazın camı kırıksa,
    - Garanti süresinin bitmesine 1-2 hafta kalmışsa,

hocam yukarda paylaşstım bu sekılde arkadsıma gonderıcem ıstanbulda o randevusuz gıdebılır mı emın mısın

ayrıca kullanmadgınız randevunuz varsa bana pm atarmısınız
  • Beyler elinde randevu olan varsa alabilir miyim deli oldum bir turlu alamiyorum 2 gun sonra da memlekete donecegim goturmem gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba carsamba gunune randevu alipta gidemeyecek olaniniz varsa lutfen yardimci olurmusunuz.Sehir disindan gelcem.

• arkadaşlar zorludan mı randevu almak iyi akasyadan mı şehir dışından gelecem.
    randevu aldık diyelim direk gidiyormuyuz nasıl işleyiş randevu saatim 16.30 mesela bu saatte gidip sıra ya mı gireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1948685BE -- 5 Mart 2016; 20:50:28 >
  • 11 mart cuma günü Akasya randevum var ,üyeliği 3 yıldan fazla olan bir kişiye verebilirim.
  • catik kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında IPhone 5'imin garanti süresinin bitmesine 10 gün kala randevusuz gittim. Telefonumun uyku/uyanma tuşu sorunluydu. Bana yardımcı oldular ve yardımcı olan arkadaş garanti sürenizin bitmesine az bir süre kalmasaydı randevu almanızı isterdik dedi.

Diğer iki konuda da orada beklerken genius arkadaşlar cihazın camı kırık veya açılmayan cihazı olan var mı diye sürekli gezerek orada bekleyenlere doğrudan yardımcı oldular.

Maalesef randevum yok. 2-3 hafta randevu alabilmek için bende çok uğraştım ve sonrasında randevusuz bir şekilde gittim.
  • zorlu apple storeda dokunmatiği çalışmayan telefonumu bire bir değiştirmişler. istanbulda bir arkadaşıma göndermiştim sağolsun zaman ayırıp ilgilendi. dediğine göre ekranın bağlantı kabloları kopmuş ne alakaysa. telefonumda çizik darbe hiç bir şey yoktu. randevuyu zar zor tamamne şansıma aldım. ara ara girip randevu sistemine girip deneyin arkadaşlar.
  • 11 mart randevusu catik nickli arkadaşa verilmiştir

• Merhaba Arkadaşlar, Elinde Zorlu yada akasya için fazla randevusu olan var mı? Gün saat farketmiyor.
  • Öğlen randevu var ilk mesaj atana bugüne

• merhaba bende zorlu için randevu arıyorum.
  • Arkadaşlar 2 haftadır bir tane randevu bulamadım telden pc den deniyorum yok yok nasıl alabiliyorsunuz hayret ediyorum gece tam 12 de denedim her saat başı baktım yine de yok :( çıldırmak üzereyim lütfen alabilen bana da alsın Allah rızası için yaaa
  • cnsardhn C kullanıcısına yanıt
    bende randevu var yardımcı olabilirim
  • Arkadaşlar selam valla azmettim mozilla indirdim son 15 dkdır sürekli yenileme yaptım sonunda 14 mart pazartesi saat 12:30 a randevu aldım :)
    Heyecandan iki kere almışım :) İsteyen olursa birini vereyim :) Hatta cumartesi sabah saatlerine randevusu olan varsa değişiklik de yapabiliriz.
    Herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsardhn

Arkadaşlar selam valla azmettim mozilla indirdim son 15 dkdır sürekli yenileme yaptım sonunda 14 mart pazartesi saat 12:30 a randevu aldım :)
    Heyecandan iki kere almışım :) İsteyen olursa birini vereyim :) Hatta cumartesi sabah saatlerine randevusu olan varsa değişiklik de yapabiliriz.
    Herkese teşekkürler.

14 mart'a nasıl aldınız?

7-13 Mart tarihleri açık bende.
  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    valla bendede öyleydi ama 14 mart çıktı sayfa yenilenince
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.