Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ysnklkn

    Pazar Gunku Son Randevuyuda Gokhan Gonultas İsimli Arkadasa Devrettik..


    Kalan Randevular

    21 Şubat // Pazartesi 2
    22 Şubat // Sali 2
    23 Şubat // Carsamba 1

    Devir İslemi İcin İletisim :
    Pm yada 05453265357 whatsapp.


    Randevuyu alan kişinin gitme zorunluluğu yok mu? Nasıl devrediliyor?
  • Ya arkadaşlar ben anlamıyorum. Millet bi tarafını yırtıyor randevu alayımda ilgilenilsin cihazımla diye. Ama bir kaç arkadaş işin püf noktasını bulmuş, üçer beşer randevu biriktirmişler, anme hizmeti yapıyorlar. Bırak işte bu işi alma o randevuyu da ihtiyaç sahibine açılsın o pencere de millet işini görsün. Zaten sen o üçer beşer aldığın randevular yüzünden milletin ekranına o kırmızı bu mağazada boş randevu yok ibaresi görünüyor. Hayır eline ne geçiyor. Para da istemiyormuşsun. Sebep? Randevumen mi oldun şimdi. Ula nasıl bir dünyadır ki bu. İnsanların ihtiyaçlarını fırsata dönüştürmede bir numarayız ha. Ben randevu için birine rica edicem. Oda gelecek gel kardeş sana göre bi randevu var. Buyrun. Stadların önündeki karaborsa biletçiler gibi olmuş bu olay. E artık bi sakal atarsın ha gardaşım? Yok abi ben bi sakso çekeyim ? geçer mi ?_?? töbe töbe!




  • 5am3t 5 kullanıcısına yanıt
    gerçek hayatta bi halt olamamış,elindeki tek olumlu şey ile hava basıyor..allah ıslah etsin, sanırsın uranyum madenleri var..osuruktan bi randevu alt tarafı..kerkenez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medre007

    Arkadaslar akasyada randevusu olanlar gitmeyenler verebilir mi acaba ekranim kirildi yardim almam gerek

    Denemek için nasıl oluyomuş diye ilk kez bugün öylesine baktım randevu sistemine.. 1i akasya 2si zorludan 3 randevu aldım 1 mart salı için.. Yani bi 5-6 kere denedim 3ünde randevu verdi sistem.. Nasıl devredilebiliyor bilmiyorum, söylerseniz akasyayı devredeyim.
    Müşteri hizmetleri kişi adınadır devredilemez dedi ama millet birbirine devrettiğine göre belli ki var bir yolu..

    Kalan randevuları da gitmesi gerekenler faydalansın diye ne yapmalıyım iptal edersem olur mu? Yoksa onları da devredeyim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimfandango83 -- 23 Şubat 2016; 19:09:35 >
  • Hocam ben de devretme olayında bilgi sahibi değilim. Ama zorlu centerdan randevuya ihtiyacım var eğer elimizde fazla varsa verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shakumakavelli

    Hocam ben de devretme olayında bilgi sahibi değilim. Ama zorlu centerdan randevuya ihtiyacım var eğer elimizde fazla varsa verebilir misiniz?

    Biri tarif ederse nasıl olduğunudevredeyim size
    11:30 ve 17:40 hangisi uyugun olursa size..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YARIN İÇİN ELİNDE ZORLU CENTIRDA RANDEVUSU OLAN VARSA VEREBİLİRMİ
  • grimfandango83 kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam. 5.40 randevusu daha uygun. Arkadaş vasıtasıyla yollayacağım telefonu. Akşam 5'den sonrası daha uygun olur demişti. Randevu devretmeyle ilgili bilgi verebilecek biri var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mart salı akasya 11:30 randevumu 27 şubat cumartesi ile takas yapmak istiyorum. İlgilenenler bana pm atabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimfandango83

    1 mart salı akasya 11:30 randevumu 27 şubat cumartesi ile takas yapmak istiyorum. İlgilenenler bana pm atabilirler.

    Arkadaşlar 1 mart salı akasya 11:30 ve zorlu center 14:50 için randevularım var. 27 şubat cumartesi için istediğiniz birini takas etmek istiyorum.

    Akasya da olur zorlu randevusu olan da olur, cumartesi olması yeterli.. Cumartesi olmazsa 28 i pazar da saat 14:00 e kadar olan randevularla takas edebilirim.

    Takastan sonra diğer randevuyu da ihtiyacı olan bir arkadaşa devredicem.
  • Allahını seven şu randevuyu nasıl alabiliyoruz söylesin. Hiç başarılı olamadım. Sabah denedim gece denedim yok yok yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 randevu alıp dağıtanlar nasıl aldığınızı yazsanız ne olur sanki?

    İşiniz olmadığı halde gidip randevu alıyorsunuz biz mağdur oluyoruz
  • O fazladan alanlar size hakkimi helal etmiyorum gercekten telefonumu goturmem lazim 4 gundur rezervasyon almaya calisiyorum yaziklar olsun hepinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacı olmadığı halde oturduğu yerden 4, 5 tane randevu alanlara ne desem bilemiyorum. Sunulan her hizmeti istismar etmede üzerinize yok. Aylardır randevu almaya çalışan insanlar var ve siz onların hakkını gasp ediyorsunuz! Burayı da tesadüfen gördüm gerçekten ekşisözlükte denildiği gibisiniz donanımhaber ölücüleri!
  • Haber sitelerinde görüp geldim. 104 sayfa konu var. Sesli gülüyorum şu anda.

    Randevu alınırken servisi istenen ürünün seri numarasını girme şartını getirmek çok mu zor? Takas neyse de, karaborsadan satmak nedir yahu?
  • Arkadaşlar öylesine girmiştim. iphone için 2 mart 2016 Çarşamba 14:40 randevusunu aldım. Gerçekten ihtiyacı olan birine devredebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralksk -- 24 Şubat 2016; 14:47:43 >
  • Malum şu randevu olayından bende mağdurum. Çok uğraşamasamda, bi kaç gece 12 de denedim. Apple müşteri hizmetleri çift saatlerde de deneyin dedi. Denedim olmadı. Halen uğraşıyorum. Telefonumun garantisi nisan gibi bitiyor. Gene google da bu mevzuyu araştırdım. Başka bir sözü geçen forum sitesinde ipuçları diye açılan bir başlıkta adamlar şunu yapın bunu yapın diye tavsiyeler vermişler. E tabi bizim çakallar boş durur mu? Bi tanesi yazmış. Elimde bir randevu var zorlu da filan tarihte diyerek. İhtiyacı olan şu no dan arasın demiş. Mesaj attım. Ben gidemiyorum. Al sen git dedi. Dedim tamam. Ve ekledi. Almak gerçekten çok zor. Bende zor aldım. İşte gönlünden ne koparsa bişeyler atarsın. Bi başkası yazmış. Randevu ihtiyacı olan arkadaşlar filanca no dan ulaşın. Yardımcı olalım. Mesaj attım. Dedim randevu lazım. Nedir ne değildir. Aydınlat bilmiyoruz. Aradı. Size ne zaman nerde lazım dedi. Dedim bana cuma cumartesi pazar olur. Var dedi hangi saatte istersin. Bu işler nasıl olur bilmem ne yapmam gerekiyor dedim. Valla bizde çok zor alıyoruz. Gönlünden ne koparsa diyor. Arkadaş benim gönlümden 1 tl de kopabilir 100tl de dedim. Abi normalde 40-50 tl yetiyor dedi. Malum bizde uğraşıyoruz emek veriyoruz diyor vatandaş. Dur dedim ben bi iş programına bakayım. Gidebileceğim vakit için haber ederim. Dedim. Bunun gibi bir kaç kişi daha var. Hepsine ulaşıp telefon numaralarından tut, yazışma ve görüşmelerine kadar ifşa edeceğim. Sadece burda değil, Apple müşteri hizmetleri yetkilisine de bildirip şikayetçi olacağım. Adamlar milletin ihtiyaçlarını fırsata dönüştürüp ticarete dökmüşler işi. Bırakmam peşini. O bol bol randevu alıp millete anme hizmeti yapanlarda sıkı durun. Hesabınız kapatılabilir. Bilginize. Peşindeyim. Takip edin.




  • Ya millet nasıl çakal olmuş inanamıyorum. Neyi uğraşıyorlar da parayla satıyorlar aç gözler. Bir aydır benim Macbook'da sorun var alamıyordum en sonunda aldım. Her şeyi paraya çevirenlerden nefret ediyorum.
  • selcuk_e S kullanıcısına yanıt
    buraya da resimleyerek paylaşırsan kimdir ne değildir herkes görmüş olur.
  • Bu randevu olayını istismar edenlere yazıklar olsun 1 haftadır deniyorum iPhone artık sabit telefon gibi oldu şarj tutmuyor ve alamıyorum mağdur oldum resmen ben böyle artniyet görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.