Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatırlarsanız bu apple store randevu sistemi ile kafayı kırmıştım. Alamıyordum. Randevu ticareti yapan bir kaç kişi ile kontak kurduğumu da belirtmiştim daha önce. Tabi randevu satın almadım. Kendim de başaramayınca, erenköy kvk teknik servisin yolunu tuttum. Bodozlama gitmiştim. Ne olacak bilmiyordum. Problem ise ahize hoparlörünün sıkıntılı olması idi. 14:30 gibi girdim firmaya sıra falan da yoktu. Telefonu teslim ettim. Üzerimde başka telefon da yoktu. Bir saat sonra uğrayın dediler. Civarda bir büfede gazete okudum bulmaca çözdüm derken bir saat sonra geri döndüm. İşleme devam ediyorlar 10 dakika daha bekleyin dediler. Bu arada gelen giden çoğalmış. İçerisi kalabalık. Bayan seslendi. Şurayı imzalayın teslim aldım yazın dedi. Yenisini teslim etti.
    Uzun lafın kısası, bence sizde uğraşmayın. Gidin Kvk teknik servislerine, durumu anlatın. Apple nasıl müdahale ediyorsa onlarda aynı şekilde gerekeni yapıyorlar. Ha nedir fark? Apple store 20 dakika da hallediyor. Tabi randevu saatinizde tam zamanında ilgilenildi ise. Ki genelde yarım saat 45 dakika sekiyor. Bunuda yaşamıştık. Bence fark falan yok. Randevu diye kendinizi hırpalamayın. Kvk da aynı şekilde yardımcı oluyor. Zira ben çok memnun kaldım. Yok camı kırılmış, su değmiş, donuyormuş, yeni telefonu alan çıkıyor kapıdan. Sadece telefon da değil, macbook, tablet vs. Apple store kaosunu yaşamayın. Lüzum yok. Direk gidiyorsunuz.
    Bu arada o randevumenlere de lafım şu. Apple telefon destek elemanı merak etmeyin yakında kişiler cihazları adeti kadar randevu alabilecek. Fazlasını talep edenleri durduran sistem yakında devreye girecek diye açıkladı. Yni telefonu olmadan yada bir cihazı varda on tane randevu almış. Bunları düzelten sistem yakında devreye girer. O kahraman pelerinli arkadaşlar da artık başka bir piyasa arayışına girebilirler. Bu ara da irtibat kurduğum randevu tüccarı diğer arkadaş açıklama yapmış. Bizim neyimiz eksikte sen alabiliyorsun bu randevuları da biz alamıyoruz dediğimde arkadaşın cevabı, ben engelli biriyim, sabaha kadar uyumuyorum bir randevu için, geçimimi bu şekilde karşılıyorum demiş vatandaş. Şimdi ya durum gerçekten öyle ise diye arkadaşı deşifre etmiyorum. Bu konuda da yorumu sizlere bırakıyorum.
    Hayırlı uğurlu olsun!
    Saygılar,

• 4 mart cuma 13:30
    4 mart cuma 17:30 olarak 2 randevu var elimde isteyenler telefonlarndaki arızaları yazsın ona göre verıcem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 mart 16.30 zorlu center dan randevum var. Ayni gun akasyada randevusu olan varsa takas edebilirim.

• myaptiva kullanıcısına yanıt
    Arkadaş biz randevu sisteminde 3 martı görüyoruz en son sen nasıl 4 mart randevu aldın?
  • biraz önce şans eseri randevu sistemine girdim. baktım 4 mart 19.30 butonu aktif. bastım randevuyu kaptım. nasıl oldu anlamadım.
  • selcuk_e S kullanıcısına yanıt
    bizim evin yukarısındaki kvk'ya gitmişsin minibüs yolunda :) orası da iyidir zaten yeni açıldı sayılır 1 sene anca oldu,ben de randevu alamayıp alamayıp sonra keşfedenlerdenim :) o tarafta da fazla işim olmadığı için unuttum orayı :)

hayırlı olsun sıkıntını halletmişsin, esmer bi görevli var bay, teknik sorumlu, o epey yardımcı oluyor sağolsun, apple store geniuslarından farkı yok.
  • Arkadaşlar ilk randevuyu güç bela aldım. Telefonu bir arkadaşıma göndereceğim. Benim yerime o gidecek randevuya. telefondan başka kendisine vermeme gereken bir bilgi var mı? sistem nasıl işliyor? ayrıca kardeşimin iphone 5c telefonununun ekranı kırık 2 telefon götürse tek randevu bakarlar mı? tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?
  • Arkadaşlar açıklıyorum 13:30 da girerseniz 4 mart 13:30 a alırsınız randevu mesela 20:30 da girin. Cuma 20:30 a alın örneğin sayfayı yenıleyın bucuklarda randevu düşer hızlı olun

• bugün apple store ile görüşerek randevuların kara borsalarda satıldığını söyledim. durumdan haberdar olduklarını fakat irlanda'ya bunu açıklamakta güçlük çektiklerini adamların olaya inanamadığını söyledi.

seri numarasıyla randevu alma işlemi ise bütün sistemin yeniden düzenlenmesi gerektiğini açıkladı. yani tr'ye özel böyle bir durum olma ihtimali yok. o sisteme geçilirse dünyadaki bütün apple store'larda aynı sisteme geçilmesi gerekiyor sistem ülkeye özel düzenlenemiyor dedi.

eskiden randevular gece açılırdı artık rastgele açılıyor bu konuda bilgimiz yok. ne zaman denk gelir belli olmaz genelde saat başlarında açılıyor isterseniz saat başına kadar telefonda bekleyelim diyerek 10 dk sohbet ettik fakat açılmadı randevu..

ekran kırıksa sabah açılış saatinde gidin yardımcı olurlar randevusuz ama wifi çekmiyor vs gibi sorunlarla ilgili randevu almak şart dedi.

• Yok arkadaş ya. Yine alamadık yine alamadık. Telefonu alalı 1 hafta oldu patladı telefon açılmıyor. Sinirden başıma ağrılar giriyor. Telefona 2,600 tl ver ama bozulduğunda internette bekle dur randevu almak için. Alamadım bir türlü arkadaşlar nasıl alıyorsunuz ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bu hafta cok acil randevu lazim hep dolu randevular 1970 mevzusunu benden habersiz bi arkadaşım yaptı telefon açılmıyor parayla olsada randevuyu satin zorlu akasya farketmio cidden zor durumdayim

• quote:

Orijinalden alıntı: CWKritik

4 mart cuma 13:30
    4 mart cuma 17:30 olarak 2 randevu var elimde isteyenler telefonlarndaki arızaları yazsın ona göre verıcem

Hocam ust mesajda belirttim cok lazim

• bir aydan beri uğrasıyorum ,telefonumun arızası var işim gereği İzmir den İstanbul a geleceğim, 3 Mart ve sonrası için elinde randevusu olup gitmeyecek olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmisiniz.
  • neoorog kullanıcısına yanıt
    Ekranı kırık ve açılmayan cihazlara randevusuz bakıyorlar hiç randevu ile uğraşma arkadaşım doğrudan git.
  • Açılmayan cihazlara doğrudan bakıyorlar randevu almayı bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELLX

Açılmayan cihazlara doğrudan bakıyorlar randevu almayı bekleme.

Teşekkürler hocam çok sağol. Bugün akşam bi gideyim bakalım. Olmadı yarın sabah açılışına giderim.
  • selcuk_e S kullanıcısına yanıt
    kardesım çalışma saatlerı nedır erenkoy kvk nın ?
  • Arkadaşlar randevu devretme işlemi nasıl yapılıyor. Lütfen söylermisiniz ????????
  • melihhbolat M kullanıcısına yanıt
    Kardeş sabah gitmedim sormadım ama büyük ihtimal cumartesi dahil, sabah 8 buçuk akşam 5 buçuk gibi. pzar kapalı tabi
  • JANJANT kullanıcısına yanıt
    kusura bakma da senin arkadaş da şeymiş biraz..
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.