Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcuk_e

Malum şu randevu olayından bende mağdurum. Çok uğraşamasamda, bi kaç gece 12 de denedim. Apple müşteri hizmetleri çift saatlerde de deneyin dedi. Denedim olmadı. Halen uğraşıyorum. Telefonumun garantisi nisan gibi bitiyor. Gene google da bu mevzuyu araştırdım. Başka bir sözü geçen forum sitesinde ipuçları diye açılan bir başlıkta adamlar şunu yapın bunu yapın diye tavsiyeler vermişler. E tabi bizim çakallar boş durur mu? Bi tanesi yazmış. Elimde bir randevu var zorlu da filan tarihte diyerek. İhtiyacı olan şu no dan arasın demiş. Mesaj attım. Ben gidemiyorum. Al sen git dedi. Dedim tamam. Ve ekledi. Almak gerçekten çok zor. Bende zor aldım. İşte gönlünden ne koparsa bişeyler atarsın. Bi başkası yazmış. Randevu ihtiyacı olan arkadaşlar filanca no dan ulaşın. Yardımcı olalım. Mesaj attım. Dedim randevu lazım. Nedir ne değildir. Aydınlat bilmiyoruz. Aradı. Size ne zaman nerde lazım dedi. Dedim bana cuma cumartesi pazar olur. Var dedi hangi saatte istersin. Bu işler nasıl olur bilmem ne yapmam gerekiyor dedim. Valla bizde çok zor alıyoruz. Gönlünden ne koparsa diyor. Arkadaş benim gönlümden 1 tl de kopabilir 100tl de dedim. Abi normalde 40-50 tl yetiyor dedi. Malum bizde uğraşıyoruz emek veriyoruz diyor vatandaş. Dur dedim ben bi iş programına bakayım. Gidebileceğim vakit için haber ederim. Dedim. Bunun gibi bir kaç kişi daha var. Hepsine ulaşıp telefon numaralarından tut, yazışma ve görüşmelerine kadar ifşa edeceğim. Sadece burda değil, Apple müşteri hizmetleri yetkilisine de bildirip şikayetçi olacağım. Adamlar milletin ihtiyaçlarını fırsata dönüştürüp ticarete dökmüşler işi. Bırakmam peşini. O bol bol randevu alıp millete anme hizmeti yapanlarda sıkı durun. Hesabınız kapatılabilir. Bilginize. Peşindeyim. Takip edin.

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Bi iki gün önce sistemi denemek için ve yeni aldığım sorunlu cihazı göstermek için randevu sisteminden 5-6 denemeyle 3 randevu aldım.
    Burası ilginç tabi o kadar kişi deli gibi almaya çalışıyorken nasıl denk geldi bilmiyorum.
    Bugün cihazımın sıfır olmadığı, aslında parçalarının değiştirilerek toplanmış bi cihaz olduğunu genpa servisinden raporuyla öğrendim. Bununla ilgili konu da açmıştım bikaç gün önce.
    Yani randevulara ihtiyacım kalmadı. Dün de bir tanesini iptal ettim zaten. Bugün de kalanları bana mesaj gönderen arkadaşlardan ihtiyacının en çok olduğuna inandığım iki kişiye devredicem
    Aman arkadaşlar sizden para talep edenlere alırsın diyip şikayet edin buraya da isimlerini yazın ki topluca daha sonra bu kişiler gerekli yerlere şikayet edilsin.
    Bana sıfır diye mal satan kişi paramı iade etmezse benim de yapacağım gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimfandango83 -- 24 Şubat 2016; 19:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah razı olsun aramızda adamlar var hala ki böyle çakal çukal sürüsüyle muhattab olmadım. Sağolsun gidemeyeceği için bana verdi.
    Ben bu durumu biçok defa apple ilettim. Hatta amerika seyahatimde bizzat ordaki storelarda denk geldiğim yetkili şahıslarla bile paylaştım. Bazıları durumdan haberdar olduklarını belirttiler. Türkiyedeki apple storelar çoğalacakmış ayrıca randevu sistemi değişecekmiş. Kısa zamanda değişir umarımda kurtuluruz bundanda.

• arkadaşlar başkasının randevusuyla gidersek sorun olur mu.kimlik sorma gibi bir durum var mı?
  • Telefon sarz almıyor ve 1 haftadir alamıyorum. Lanet olsun ya. 21yy insanı degilsiniz. Kardesim neden yaparsın boyle? Başkalarını neden magdur edersin.

• Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 haftadır gece gündüz Macbookum için randevu almaya çalışıyorum fakat bir türlü randevu alamıyorum. Macbook randevusu olan birisi bana bu hakkını verebilirse ona çok duacı olacağım. Yardımcı olun lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_e

Malum şu randevu olayından bende mağdurum. Çok uğraşamasamda, bi kaç gece 12 de denedim. Apple müşteri hizmetleri çift saatlerde de deneyin dedi. Denedim olmadı. Halen uğraşıyorum. Telefonumun garantisi nisan gibi bitiyor. Gene google da bu mevzuyu araştırdım. Başka bir sözü geçen forum sitesinde ipuçları diye açılan bir başlıkta adamlar şunu yapın bunu yapın diye tavsiyeler vermişler. E tabi bizim çakallar boş durur mu? Bi tanesi yazmış. Elimde bir randevu var zorlu da filan tarihte diyerek. İhtiyacı olan şu no dan arasın demiş. Mesaj attım. Ben gidemiyorum. Al sen git dedi. Dedim tamam. Ve ekledi. Almak gerçekten çok zor. Bende zor aldım. İşte gönlünden ne koparsa bişeyler atarsın. Bi başkası yazmış. Randevu ihtiyacı olan arkadaşlar filanca no dan ulaşın. Yardımcı olalım. Mesaj attım. Dedim randevu lazım. Nedir ne değildir. Aydınlat bilmiyoruz. Aradı. Size ne zaman nerde lazım dedi. Dedim bana cuma cumartesi pazar olur. Var dedi hangi saatte istersin. Bu işler nasıl olur bilmem ne yapmam gerekiyor dedim. Valla bizde çok zor alıyoruz. Gönlünden ne koparsa diyor. Arkadaş benim gönlümden 1 tl de kopabilir 100tl de dedim. Abi normalde 40-50 tl yetiyor dedi. Malum bizde uğraşıyoruz emek veriyoruz diyor vatandaş. Dur dedim ben bi iş programına bakayım. Gidebileceğim vakit için haber ederim. Dedim. Bunun gibi bir kaç kişi daha var. Hepsine ulaşıp telefon numaralarından tut, yazışma ve görüşmelerine kadar ifşa edeceğim. Sadece burda değil, Apple müşteri hizmetleri yetkilisine de bildirip şikayetçi olacağım. Adamlar milletin ihtiyaçlarını fırsata dönüştürüp ticarete dökmüşler işi. Bırakmam peşini. O bol bol randevu alıp millete anme hizmeti yapanlarda sıkı durun. Hesabınız kapatılabilir. Bilginize. Peşindeyim. Takip edin.

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Bi iki gün önce sistemi denemek için ve yeni aldığım sorunlu cihazı göstermek için randevu sisteminden 5-6 denemeyle 3 randevu aldım.
    Burası ilginç tabi o kadar kişi deli gibi almaya çalışıyorken nasıl denk geldi bilmiyorum.
    Bugün cihazımın sıfır olmadığı, aslında parçalarının değiştirilerek toplanmış bi cihaz olduğunu genpa servisinden raporuyla öğrendim. Bununla ilgili konu da açmıştım bikaç gün önce.
    Yani randevulara ihtiyacım kalmadı. Dün de bir tanesini iptal ettim zaten. Bugün de kalanları bana mesaj gönderen arkadaşlardan ihtiyacının en çok olduğuna inandığım iki kişiye devredicem
    Aman arkadaşlar sizden para talep edenlere alırsın diyip şikayet edin buraya da isimlerini yazın ki topluca daha sonra bu kişiler gerekli yerlere şikayet edilsin.
    Bana sıfır diye mal satan kişi paramı iade etmezse benim de yapacağım gibi..

Elimde bir randevu kaldı onu da anlaştığımız bir arkadaşa devredip bitiricem. Randevu arayıp mesaj göndermeyi düşünen arkadaşlar için yazıyorum, bitti randevularım.

• Elinde randevu olup verebilecek arkadas varsa cok makbul geçer.

• randevu devretme hakkında bilgi verebilcek olan varmı şartlerın belirsizliğinden denk geldi diye fazla randevu aldım 2 mart için verebilirim.

edit: randevumu devrettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam john -- 25 Şubat 2016; 23:33:48 >
  • adam john kullanıcısına yanıt
    Mümkünse alabilir miyim.

• RAndevu alalım dedik bildiğin bataklığa düştük. Üzüldüğüm taraf şu bir çok insanın elindeki telefon 2,3 binlira az para değil ama teknik servisi doğru düzgün alamıyoruz randevu bitti vs diyor.Bir çok kişi gerekli yerlere şikayet yapsa bence bu işi bal gibi çözerler hak aramayn milletiz malasef telefona o kadar para verecem hemde adam akıllı hizmet alamayacağım kusura bakmayın düpe düz bu mallık olur.Randevuların para ile satılması ayrı bir komedi.Türkiyede her işte olduğu gibi bu işte dalavere ile yürüyor.
    Yapacağı çok basit randevular imei ile alınacak ve sadece alan kişi destek alabilecek o zaman ne satan kalır ne bir şey.Appler başında kendini akıllı sanan akıl özürlülere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1948685BE -- 25 Şubat 2016; 2:56:32 >
  • 29 şubat pazartesi gününe 15.30 da elimde randevu var akasya da bana cumartesi veya pazar lazım 27 şubat veya 28 şubata herhangi bir saate randevusu olan varsa takas yapabilirim
  • Arkadaşlar bu çakallara para yedirmek istemiyorum ama son çare almak zorunda kalıcam 28 şubat pazara acil randevuya ihtiyacım var olanlar ulaşsın çok rica ediyorum

• Arkadaşlar randevuya ihtiyacım var.Kaç gündür uğraşıyorum alamadım.Haftaiçi veya haftsasonu farketmez.Elinde fazladan randevusu olan varmı?
  • elinde fazla randevusu olan var mı? 2-4 mart tarihleri arası için. mümkünse akasya avm'den.

kardeşimin cihazının ekranı kırıldı tamir ettirmem gerek.

• Arkadaşlar merhaba 29 şubatta garantim bitiyor mac book için acil randevuya ihtiyacım var ölü pixel probleminden dolayı. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar randevu alma işlemini bence gece 12de falan denemeyin anladığım kadarıyla gün içersinde ki saatlerde saat başı bu sistem açılıyor. çünkü gece 12 de sistem dolmuş olarak görünüyor. mesela saat 12 de açın sistemi sürekli girip çıkın sayfayı yenileyin. nihayetinde bu işlem sizin için önemli olduğundan bir gününüzü buna ayırmanız şart gibi bişey. akasya ve zorlu aynı anda açılıyor zaten.
  • birde sormam gereken şu . randevu aldığımızda orada sadece yedek alıp iphonumu bul u kapatmam yazıyor. sıfırlamam gerekmiyor sanırım dimi?
  • selcuk_e S kullanıcısına yanıt
    inanmış

• Arkadaşlar 1 haftalık iphone 6 çıhazım kapandı açılmıyor. Randevu alamaya çalışıyorum alamıyorum telefonsuzda kaldım Elinde fazla randevu olan varsa verebilirmi Akasya yada zorlu farketmez. İş yerinden izin alıpta gideceğim kaldım telefonsuz ortada.
  • Merhaba arkadaslar kolay gelsin elımde randevu var fazladan ısteyen arkadaslara devredebılırım de devır ıslemlerının nasıl yapıldıgını bılmıyorum yardımcı olursanız yardımcı olurum sıze.. saatlerı gunduz saat aksam 7 den sonra yada pazar gunlerı randevusu olan varsa degıstırebılırım kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.