Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dakikadır yeniliyorum hic bişey yok.
  • elimde olan randevuları @kmlb ve dj_blade nickli arkadaslara devrettim ayrıca bana yardımcı olan @dc106 arkadasıma cok tesekkur ederim
  • saat 23:50den başlayıp 00:10 a kadar yeniledim hiç bişey çıkmadı 2ye kadar bekledim çıkmadı şimdi girip denedim yine çıkmadı. yapabileceğim bir şey yok artık yarın mecbur uğruyacam.
  • 23 Şubat gününe randevusu olupta gitmeyecek bir arkadaş bir dost bir gönüllü bir harika insan var mı
  • Arkadaşlar Randevu devri isterken süper kahramanlara dikkat edin.neden yardıma ihtiyacınız olduğunu açıklamalı olarak yazmayın zira yalvarıyor ağlıyor oluyorsunuz. Onları da kırmayın ülkemizin böyle kahramanlara ihtiyacı var...
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaslar akasyada randevusu olanlar gitmeyenler verebilir mi acaba ekranim kirildi yardim almam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akasya randevusu arıyorum arkadaşlar.gitmeyecek olan varsa yardımcı olabilir mi
  • 15.30 bugun var girtmek isteyene verebilirim zorlu

• Randevuya gerek yok burada randevum var pm atın vereyim diye havalara girenlerle uğraşmayın.Randevusuz gidin sizinde işinizi görürler ha bekletirlermi orasını bilemem ama gidin randevu alın gelin demiyorlar.
  • Elimde 29 şubat pazartesi saat 19 20 ve 19 30 da 2 tane olmak üzere 3 tane randevum var isteyen arkadaşlara verebilirim, bu arada kardeşim için 1 tane randevuya ihtiyacım var bu hafta olmak şartıyla veren olursa yada takas etmek isteyen olursa cok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimondd -- 22 Şubat 2016; 19:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimondd

Elimde 29 şubat pazartesi saat 19 20 ve 19 30 da 2 tane olmak üzere 3 tane randevum var isteyen arkadaşlara verebilirim, bu arada kardeşim için 1 tane randevuya ihtiyacım var bu hafta olmak şartıyla veren olursa yada takas etmek isteyen olursa cok iyi olur

Merhaba, Başkasına vermediyseniz Pazartesi saat 19.00 randevusuna talibim. Şimdiden çok teşekkürler.

• 29'u için randevu verebilecek olan var mı?
  • voyager79 V kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam randevunun 1 tanesi senin diğeri ise ergunsoy adlı arkadasın son kalan randevuyu ise kendim icin takasta kullanacagım eğer normal bir randevu veren olursa elimdeki son randevuyuda veririm ihtiyacı olan bir arkadasımıza umarım çözülür sorununuz
  • Arkadaşlar randevuyu saat kaçta nasıl alabiliyoruz biraz yardımcı olun??
  • Gece 00.00 da randevu alamadım ben de. Ne zaman açılıyor randevular bilgisi olan var mı?

• Artik gece 12 de acilmiyor mu? 2 gundur rezervasyon alamiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Randevuya gerek yok burada randevum var pm atın vereyim diye havalara girenlerle uğraşmayın.Randevusuz gidin sizinde işinizi görürler ha bekletirlermi orasını bilemem ama gidin randevu alın gelin demiyorlar.

telefonun durumu kotu ıse belkı , ama normal bır sorunsa kesınlıkle randevu alın dıyorlar .gecen hafta ve daha oncekı aylarda sahit oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Randevuya gerek yok burada randevum var pm atın vereyim diye havalara girenlerle uğraşmayın.Randevusuz gidin sizinde işinizi görürler ha bekletirlermi orasını bilemem ama gidin randevu alın gelin demiyorlar.

telefonun durumu kotu ıse belkı , ama normal bır sorunsa kesınlıkle randevu alın dıyorlar .gecen hafta ve daha oncekı aylarda sahit oldum

Olabilir ama randevu almak bu kadar zor iken gidip şansınızı deneyin.
  • İyi de randevu şahsa alınması gerekmiyor mu? Yani apple kimliğinde yazılı kişi kimse sadece o gidebiliyormuş. Apple care deki müşteri temsilcisi öyle dedi.

Eğer gidilebiliyorsa 01.03.2016 salı akasyada 11:30 randevumu cumartesi günüyle takas etmek isterim, çünkü salı işim çıktı gidemiycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

İyi de randevu şahsa alınması gerekmiyor mu? Yani apple kimliğinde yazılı kişi kimse sadece o gidebiliyormuş. Apple care deki müşteri temsilcisi öyle dedi.

Eğer gidilebiliyorsa 01.03.2016 salı akasyada 11:30 randevumu cumartesi günüyle takas etmek isterim, çünkü salı işim çıktı gidemiycem.

Yani kimlik kontrolü yapılmıyor mu? Gerçi herkes kendi isim soyismini mi yazıyo apple kimliğinde o da ayrı konu da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimfandango83 -- 23 Şubat 2016; 16:36:22 >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.