Forumda birçok kişi bu şekilde iade etti. Eğer öyle bir şey olsaydı herkes yüksek fiyattan iade ederdi. Sırf bu nedenden iade etmek yerine ikinci elde satanlar oldu. O yüzden sanmıyorum. Siz hangi beyandan bahsediyordunuz, görmedim ben? |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (28. sayfa)

-
-
-
evet forumda iade ile uğraşmayıp satanlar da oldu fakat onlar iade işlemini başlatmadıkları için mi bilmiyorum merak ettiğim için sordum.İade tutarı gözükmekte siparişlerim kısmında. O bölümü ben mi yanlış yorumladım bilmiyorum. Orda gözüken tutar mı iade ediliyor diye sormak istedim.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeROrtalama 15 saat kullanim aliyorum bende MBA M1 ile.
Alıntıları Gösterİnanılmaz gerçekten, az önce mh ile konuştum ve oldukça normal hatta ilerleyen günlerde iyileşecektir dedi. Şuan pil yüzdesi %66 ve aldığım ekran süresi 7 saat 10 dakika.
-
Üstadım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Sayende bir kez daha aldığım makineden gelmeden de mutlu olduğumu tasdiklemiş oldun. Bu arada köşede olan eziğe benimde canım sıkıldı ne yaptım iade başlatıın mı? -
Pil süresi dediğiniz gibi ise baya iyi ve süper duruyor hocam -
Fiyat o gün hangi fiyttan aldıysanız o fiyattan iade edilir. Apple fazla fiyattan yada düşük fiyattan iade prosedürü gerçekleştirmez -
O kadar erken yeni modelin çıkmasını şahsen tahmin etmiyorum hocam -
Kesinlikle katılıyorum. Değişseydi m1 ile değiştirirlerdi. -
11 saat ekran süresi ve pil %40, pil performansının bu kadar da iyi olacağını asla düşünmezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 7 Aralık 2020; 17:17:52 > -
Hocam hayırlı olsun bilgisayarınız. Güzel günlerde kullanın. Valla ağzım sulandı, 16 inçi sattıracaksınız bana :p
-
Teşekkür ederim hocam, öncesinde de yazmıştım bazı yönlerden MBP 16'dan bariz üstün olsa da ikisi çok farklı cihazlar. Zamanında 16 alma gereği duymuşsanız bu cihaz size göre değil :) 6 ay kadar bekleyip göreceğiz zaten, muhtemelen yeni 14 ve 16'lar çıkınca m1 13 MBA ve MBP kullanıcılarının ağzı sulanacak :d
-
Valla hocam teknolojinin hızına yetişilmiyor. Her geçen gün ağız sulandıracak bir teknoloji geliştirilip piyasaya sürülüyor. Eldekiyle mutlu olmak lazım :)
Ama dediğinize katılıyorum. Ne zaman tanıtılır bilemem ama 14 ve 16'lar baya iştah kabartır M1 ile birlikte. Hele birde tasarım revize edilecek söylentisi var ne kadar doğru bilmiyorum ama o da olursa baya bi' ağız sulandırır. Tabi bizim ülkede kaç paradan çıkar o da önemli, avuç yalamaya da dönebilir o noktada iş :D
-
14 olsa acayip satar bu alet çünkü en ideal boyut 14 gibi geliyor bana. 13 küçük 15.6 - 16 büyük 14 ideal geliyor. Ultrabooklarda da en çok 14 satılıyor sanırım. -
Benim cihaz halen ulaşmadı resmen rezillik ya keşke zorludan gidip alsaydım -
Kime göre neye göre? 13 -14 den daha kullanışlı bana göre de -
Bana göre yazmışım ya? -
14 olsa acaip satar bu alet demişsin hocam genelleme ile girmişsin cümleye direk -
Bende base mba siparişi verdim ama ayrıca huawei matebook 14" kullanıyorum, 14" gerçekten tam olması gereken ekran gibi. eger seneye mbaları 14" yaparlarsa direk geçerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X