Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Final Cut Motion falan çok kolay çalışıyor rosetta ile çalışıyor Adobe uygulamaları eğer lisansınız varsa açıkçası işsiz olduğum icin su anda lisansa para vermemek icin almadım tekrardan Adobe CC o yüzden yok hocam crackleyince çalışmıyor nedense
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Crack çalışmıyordur henüz sistem farklı olduğu için, ps lisansı ne kadar?
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Baktım öğrenci lisansı 125 lira olmuş aylık o kadar param yok
    Çokmuş.
    *minik keman çalan Mr Krabs gifi*
    Hocam adobe cc full paket çektim demin 21 versiyonunu 28.65 gb boyutunda zii ile de crackledim roket gibi çalışıyor bilgine
  • Ardamax kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın sorunsuz kullanmanıza sevindim, rozetta ile mi çalışıyor.

Raw foto varsa elinizde 200 tane camera raw da açıp jpg e çevirebilir misiniz? Ram yeticek mi ve ne kadar sürede çevirecek merak ediyorum.
  • Imac donanımı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Imac donanımı nedir?

bir uste yaziyor esasinda.

imac 5k 2019, i9 9990k 8 core, 40 gb ram, 512 ssd, rx 580x

islemci burdan en buyuk etki. biraz da ram. 16 olsa da bir sey degismezdi. kullanmiyor bile cogunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Aralık 2020; 19:35:56 >
  • Baktım göremedim, ekran kartının etkisi olmuştur diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Baktım göremedim, ekran kartının etkisi olmuştur diye düşünmüştüm.

build alirken olmaz.

• Benim aletin son gelişmesi bu. İki gündür bir değişiklik yok. Bildiğim kadarıyla bizim hiçbir şey yapmamız gerekmiyor, Apple hallediyor bu prosedürleri. Benim anlamadığım madem öyle, bu yavaşlık neden? Bir belge göndermek ne kadar zor olabilir?

Apple M1 Mac [ANA KONU]

Hocam ben de uygulamayı üreticisi güncellemesi gerekiyor dedi ve açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 15 Ocak 2021; 1:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Hocam sabahtan özelden link paylaşacağım aklımdasn makineyi kapadım, ps5 de cyberpunk oynuyordum görmemişim yzdığını sabahtan atacağım
  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Apple bu gümrükleme konusunda sınıfta kaldı hocam vallahi
    Denerim hocam baya yorgun düştüm Cyberpunk dan yarın dener haber ederim. Makineye bile çok abanamadım yarın baya zorlayacağım
  • Pil kalibrasyonu için dün gece 20 küsüre kadar pili indirdim geceden şarja bıraktım şimdi fullenmiş bir şekilde açtım şarj kablosunu çıkardım. Bir an tereddüt ettim acaba geçe bağlı bırakmasaydım diyede 2015 mbp 15 retinam vardı ondada bırakıyordum hemen bi ask quora ya sordum ki iyi ki bırakmışım. İlk alınan lityum pillerin kalibrasyonu için şarjı 100 olsa bile bir 2-3 saat daha şarja bağlı kalmaları sağlıkları açısından baya önemliymiş. Tavsiye ederim arkadaşlar pil kalibrasyonu için

Lityum pillerde kalibrasyona ihtiyaç yok ki.

• https://www.pt.com.tr/usb-c-usb-3-0-cevirici-mj1m2zm-a

Arkadaşlar bu çeviriciyi önerir misiniz, aynı işi yapan 20 tl'lik aletler de var, f/p ürünü tavsiyeleriniz var mıdır?

• ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Makalesi var hocam Apple in ayda bir kez tam sarj da birakin diyorlar kalibrasyin icin
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.