Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nokta hatasız garantilisi 1 yıl kadar devam eden xs max gold var 7200 ye alınır mi ? Piyasası nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence XS den iPhone 12 mini ye geçmenize gerek yok.Hala değiştirme düşünceniz varsa iPhone 13 bekeyin .5G için geçilmez bildiğim kadarıyla 5G Türkiye’de yok.Bulunduğum ülkede var 5G kullanıyorum.5G yaygınlaşana kadar Türkiye’de iPhone 14 bile çıkar.Özeti gereksiz bir arayış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Mart 2021; 13:14:54 >
  • emrotkn E kullanıcısına yanıt
    sadece kamera farkı, bionic farkı var. geçmez gereksiz olur diye düşünüyorum. Hem daha az pil performansı alırsınız.
  • emrotkn E kullanıcısına yanıt

Günde iki kez şarj etmeyi göze alıyor ve ekran olarakta xs ten sonra o boyutu kullanabilirim diyorsanız 12 mini alınır ama bence xs ile devam etmek daha doğru tercih olur.

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Bende devam etmeye karar verdim diğer arkadaslarda sağolsun aynı tepkiyi verdi.

Beni memnun eden şarj oldu gerçekten iyi gidiyor
    Kamera güzel
    Negatif olarak ağır malesef biraz da kalın

Değişemeye değer mi derseniz devam edin hayatınıza ben uygun bir geçiş yaptım ondan geçtim iki tane xs max parasına geçilmez

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • 16 şubat 2020 de aldığım Xs 64gb ın pil sağlığı yüzde 86 ya düştü. Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Pilin sağlık durumunun bir senede bukadar düşmesi garip.3 seneldeye yakın XS max var elimde pil sağlıgı %90 da şu an.telefonu yanlış şarj etmedenmi kaynaklı bir durum sizin yaşadığınız şey.Misal Mac şah adaptörü kullanmak da pilin kapasitesini bir süre sonra düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Nisan 2021; 12:45:10 >
  • Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    03.04.2020 de aldığım XS 64 .. 12W ipad sarjı işe genellikle 20-80 arası sarj ettiğim cihazım 87 pil sağlığı.

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

kendi 5 watt lık adaptörüyle gece yatarken şarja takıp sabah alıyorum. Gün içerisinde şarja takmıyorum. Kullanımım bu şekilde.

Sanırım pil rekoru bende. 9 Kasım 2018de aldığım XS Max cihazımın orijinal piliyle pil sağlığı. Ekstra bir çabam olmadı. 1100 küsür döngüde. Günde en az 12 saat ekranı açık kullanıldı zira bu süreçte bir bilgisayar veya başka akıllı cihazım yoktu. Kablosuz klavye ile makaleler dahi yazdım. 4G ve Bluetooth bir an olsun kapatılmadı. 20-80 arası kullandım ve uzun süreli kullanımlarımda hep şarj aletine bağlı bıraktım. Günde kafadan 6-7 saat üniversite ders slaytlarım açıktı, 2-3 saat anatomi atlası, kalan vakitler YouTube’da video ve makale çalışmalarım. Gördüğüm en bereketli cihaz oldu. 6-7 ay önce 2020 iPad Pro aldım ama ağırlıktan dolayı aynı rahatlığı bulamadım, katlanır bir cihaza geçme vakti geldi geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 7 Nisan 2021; 12:49:33 >

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt

pil rutininiz nasıl biraz daha açıklar mısınız ?

Tabiki de. Sabah telefonumu şarjdan çıkartır arabama atlar navigasyonumu açar şarja takarım. Okulda Powerbank vs kullanmadan günümü rahatlıkla geçirdikten sonra eve dönerken yine navigasyon +şarj. Anatomi Atlas’ı üzerinden çalışırken mobil olmam gerekebildiği için şarja takmam. Makale yazmak veya sabaha kadar YouTube videosu oynatacak olursam yine şarja takar işimi öyle görürüm. 80 oldu diye hiç şarjdan çekmedim, %100 olmasına izin verip sabaha kadar işimi priz üzerinden gördüm.

cihazı ABD’den almıştım ve yeni şarj aleti almaya üşendiğim için Samsung 18w şarj cihazını 12w max verecek şekilde anker powerline kabloyla kullandım. Son 7-8 aydır 65w baseus type c şarj aleti ve anker type c kablo ile hızlı şarj kullanıyorum. Arabamda ise A101’den aldığım tırt lightning kablo ve dandikten bir 12w şarj cihazı.

edit:yazmayı unutmuşum, son 3-4 aydır arabadaki şarj rutinim kablosuz şarj + CarPlay olarak değişti. 10w kablosuz şarj cihazı var ancak efektif olarak 6-7w verdiğini jailbreak üzerinden amper değerini kontrol ederek hesapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 7 Nisan 2021; 13:19:59 >

• 
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.