< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir yıl garantisi olan daha pil sağlığı 97 olan xs i satıp 12 mini alınırmı yoksa bu düşünce yanlışmı :)) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Mart 2021; 13:14:54 > |
|
Günde iki kez şarj etmeyi göze alıyor ve ekran olarakta xs ten sonra o boyutu kullanabilirim diyorsanız 12 mini alınır ama bence xs ile devam etmek daha doğru tercih olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
|
Bende devam etmeye karar verdim diğer arkadaslarda sağolsun aynı tepkiyi verdi. |
![]() Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Nisan 2021; 12:45:10 > |
kendi 5 watt lık adaptörüyle gece yatarken şarja takıp sabah alıyorum. Gün içerisinde şarja takmıyorum. Kullanımım bu şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
Tabiki de. Sabah telefonumu şarjdan çıkartır arabama atlar navigasyonumu açar şarja takarım. Okulda Powerbank vs kullanmadan günümü rahatlıkla geçirdikten sonra eve dönerken yine navigasyon +şarj. Anatomi Atlas’ı üzerinden çalışırken mobil olmam gerekebildiği için şarja takmam. Makale yazmak veya sabaha kadar YouTube videosu oynatacak olursam yine şarja takar işimi öyle görürüm. 80 oldu diye hiç şarjdan çekmedim, %100 olmasına izin verip sabaha kadar işimi priz üzerinden gördüm. cihazı ABD’den almıştım ve yeni şarj aleti almaya üşendiğim için Samsung 18w şarj cihazını 12w max verecek şekilde anker powerline kabloyla kullandım. Son 7-8 aydır 65w baseus type c şarj aleti ve anker type c kablo ile hızlı şarj kullanıyorum. Arabamda ise A101’den aldığım tırt lightning kablo ve dandikten bir 12w şarj cihazı. edit:yazmayı unutmuşum, son 3-4 aydır arabadaki şarj rutinim kablosuz şarj + CarPlay olarak değişti. 10w kablosuz şarj cihazı var ancak efektif olarak 6-7w verdiğini jailbreak üzerinden amper değerini kontrol ederek hesapladım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 7 Nisan 2021; 13:19:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |