Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

2,5 senedir XS Max kullanıyorum hala %86, biraz hor kullanmışsınız sanırım :)

Alıntıları Göster

Ben de 2018 Aralık'ta almıştım %86'da kardeşim kullanıyor :)

Ben de 2018 Kasım'da almıştım. Şuan %88 Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Shadow -- 23 Mart 2021; 9:3:43 >

• Ben iPhone 11 aldım ama diyorum Xs Max e mi geçsem diye :) İkisinin de artıları eksileri var bilemedim. Kardeşim bunu isteyip duruyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    11 alip kullanmis ve xsmax alip su anda hala kullanan biri olarak. 11 bir tik daha hizli bataryasi daha iyi. Ekran ve malzeme kalitesi disinda bir fark yok. Xsmax su anda buyuk geliyor elime. 11 de agir bir telefon. Butce sorunun yoksa olabilir ama varsa gerek yok. Simdi ki aklim olsa degistirmezdim kisisel fikrim gerek yokmus yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepeer39

11 alip kullanmis ve xsmax alip su anda hala kullanan biri olarak. 11 bir tik daha hizli bataryasi daha iyi. Ekran ve malzeme kalitesi disinda bir fark yok. Xsmax su anda buyuk geliyor elime. 11 de agir bir telefon. Butce sorunun yoksa olabilir ama varsa gerek yok. Simdi ki aklim olsa degistirmezdim kisisel fikrim gerek yokmus yani.

Yok zaten önceki telefonum Xs Max idi benim. Kardeşime verdim 11 aldım; kardeşim değişelim diyor ben de bilemedim.

XS Max İphone 11 ile karşılaştırılamayacak bir cihaz bence, ha 11 pro max derseniz o zaman anlarım :) kaldı ki tasarım olarak 11 pro maxden bile hoş duruyor bence.
  • 1 yıl garantili 2. el xs almayı düşünüyorum. Almadan önce özellikle kontrol etmemiz gereken birşey varmı acaba? Herhangi bir parçasının değişmiş olup olmadığını anlama yolu varmıdır?

bugün telefon yağmurda balkonda kalmış çocuk orda bırakmış acil işim çıktı eve gelince farkettim telefonda elma simgesi geliyor hemen kapanıyor tekrar elma simgesi gelip kapanıyor kurtarma modunda geçiyor ama itunes telefonu görmüyor sorun nedir ekranda bir şey yok ama telefon açılmıyor.

şimdiden çok teşekküler.

Bence apple bu olaya müdahale ediyor. Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum fakat ilk 6-7 ay %100 durdu sonra biranda 4-5 düştü. Yine 5-6 ay durdu sonra yine birden düştü ama çok uzun süredir şimdi 86 da. Yani bu kadar uzun süredir kullanılan bir pilin aylardır 86 da kalması saçma. Bana bence 86 değilde 75-80 civarlarında hissiyatı veriyor ekran süresine baktıgımda.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bende bu isi anlayamiyorum nisan ayinda aldim xs max eylul ayina kadar hic dusmedi ios 14 u yukledikten sonra patir patir dusmeye basladi 6 ayda 92 ye dustu. Ayrica esime 8 plus aldik temmuz sonu gibi o da su anda 92 enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

İlk çıktığı hafta aldım amerikadan getirmişti bir arkadas. %86 pil sağlığı ama güncellemelerin etkisi mi pil sağlığı etkisimi ekran sürelerim eskiyi mumla aratıyor

Kardeşim de öyle diyor. Sanki 80 gibi ama 86 da kalmış ve telefon şarja bağımlı yaşıyor resmen. 7/24 şarjda ve şarjdayken full film falan izliyor nasıl 86 oluyor ben de anlamadım 😀

• Apple sanki bu % 80 altina performans dusurme skandalindan sonra telefonlari %80 ustu tutmaya gayret gosteriyor gibi olabildigince. Bastan hizli dusup sonra uzun zaman kaliyor %1 bile aylarca dusmuyor. 2.5 yildir kullaniyorum simdiye 80 altini gormeliydi normal sartlarda. Ama herhalde 5-6 ay kesin vardir 86 da duruyor. Var bir gariplik bu islerde kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Apple sanki bu % 80 altina performans dusurme skandalindan sonra telefonlari %80 ustu tutmaya gayret gosteriyor gibi olabildigince. Bastan hizli dusup sonra uzun zaman kaliyor %1 bile aylarca dusmuyor. 2.5 yildir kullaniyorum simdiye 80 altini gormeliydi normal sartlarda. Ama herhalde 5-6 ay kesin vardir 86 da duruyor. Var bir gariplik bu islerde kesinlikle.

Belki de 80 in altına düştüğünde garanti devam ediyorsa batarya değiştiriyorlar ya o yüzden 80 in altına indirmiyor olabilirler. En azından 2 yıl içinde :)

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Belki de 80 in altına düştüğünde garanti devam ediyorsa batarya değiştiriyorlar ya o yüzden 80 in altına indirmiyor olabilirler. En azından 2 yıl içinde :)

Alıntıları Göster

Eğer telefon 500 şarj döngüsünü aşmışsa , pil değişimini garanti kapsamına almıyorlar malesef.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.