Ben de 2018 Aralık'ta almıştım %86'da kardeşim kullanıyor :) |
|
Ben de 2018 Kasım'da almıştım. Şuan %88 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Shadow -- 23 Mart 2021; 9:3:43 > |
|
|
Yok zaten önceki telefonum Xs Max idi benim. Kardeşime verdim 11 aldım; kardeşim değişelim diyor ben de bilemedim. |
1 yıl garantili 2. el xs almayı düşünüyorum. Almadan önce özellikle kontrol etmemiz gereken birşey varmı acaba? Herhangi bir parçasının değişmiş olup olmadığını anlama yolu varmıdır? |
arkadaşlar merhabalar; bugün telefon yağmurda balkonda kalmış çocuk orda bırakmış acil işim çıktı eve gelince farkettim telefonda elma simgesi geliyor hemen kapanıyor tekrar elma simgesi gelip kapanıyor kurtarma modunda geçiyor ama itunes telefonu görmüyor sorun nedir ekranda bir şey yok ama telefon açılmıyor. şimdiden çok teşekküler. |
|
Kardeşim de öyle diyor. Sanki 80 gibi ama 86 da kalmış ve telefon şarja bağımlı yaşıyor resmen. 7/24 şarjda ve şarjdayken full film falan izliyor nasıl 86 oluyor ben de anlamadım 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belki de 80 in altına düştüğünde garanti devam ediyorsa batarya değiştiriyorlar ya o yüzden 80 in altına indirmiyor olabilirler. En azından 2 yıl içinde :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|