Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam teşekkürler geri dönüş için.
  • Rica ederim. Bakalim pilin zaten 14 gun icinde iade sansim var. Eger bi fark yaratmayacaksa iade ederim en kotu. Baktigimizda %86 olan pilin kapasitesi 2700 mah covari olmasi gerek artik. Yeni pil 1000 mah daha fazla kapasitede olmasina ragmen hemen hemen ayni kullanim suresi vermesi cok sacma.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    86 biraz erken değil mi değişim için? Ben 87 ile sıkıntısız kullanıyorum ekran süresi duruma göre değişiyor ancak günlük kullanımda performansda bir azalma yok gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Valla 86 gösteriyor ama hiç 86 gibi değil bence kullanım süresine bakarsak. Ayrıca bir pil yuzdesi aylarca 86 da kalması hiç mantıklı değil. Sanki apple bu pil işinde hile yapıyor gibime geliyor. İlk aldıgımda 11-12 saat ekran süresi veren pil 2-3 saat vermeye baslarsa 86 bakmadan değiştirmek istiyorsun. Ayrıca 2,5 yılda bence o pil kesin 80 altındadır.
    2 sene üzeri bence de 80 altına iner ama 86 gözükmesi hala ilginçmiş. Benim ekran süresi o kadar kötü değil çünkü, 5 saati geçiyor normal xs.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Valla xs icin cok iyi bi sure. Keske bende o civarlarda alsaydim da degistirmeseydim ama maalesef.
  • 2018 Kasım ayında aldığım Xs Max cihazımın pil sağlığı bugün %88'e düştü. Güne sabah 8'de başlıyorum. Aracımda carplay bağlantısı ve gün içerisinde maks 2 saat kullanımımla akşam 8'de yavaştan beni şarja tak diyor. Sanırım bu sene sonu batarya değişimi yaptıracağım. Değiştirmektense uzun vadede kullanımı kesinlikle hak eden bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Shadow

2018 Kasım ayında aldığım Xs Max cihazımın pil sağlığı bugün %88'e düştü. Güne sabah 8'de başlıyorum. Aracımda carplay bağlantısı ve gün içerisinde maks 2 saat kullanımımla akşam 8'de yavaştan beni şarja tak diyor. Sanırım bu sene sonu batarya değişimi yaptıracağım. Değiştirmektense uzun vadede kullanımı kesinlikle hak eden bir telefon.

Benimde aynı şekilde akşam 8-9 gibi şarja takmam gerekiyor, bende 2018 eylül sonunda aldım telefonu ekimde kullanmaya başladım diyelim. Hala %86 fakat kullanım süremde ciddi düşüş var.

Bu arada garip bir bilgi vereyim Baseus'un Yiven Type C to Lightning isimli şarj kablosunu satın aldım, cihazı macbook type c çıkışından çok hızlı şarj etmesine rağmen, Macbook Pro adaptörü ile kullanınca da (yanlış hatırlamıyorsam 68 watt idi) yavaş şarj ediyor. Neredeyse 5W adaptör ile aynı, çözemedim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 14 Nisan 2021; 2:24:48 >

telefonun pilini siz mi değiştirdiniz. ? silikonlar varmıs, su geçirmezliği gidiyor diye biliyorum ama nasıl çıktı içi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet ben degistirdim. Aldigim pil kutusunun icinden o bandlar cikiyor. Fakat actigimda su yecirmez bandlar bende neredeyse hic parcalanmadi o yuzden bosuna onlari temizleyip kutudan cikan badi yapistirmak istemedim. Ama yapan kisiye kalmis tabii isterseniz o bandlari temizleyip cikan bandi (duzgun yapmak gerek cunku heba da olabilir sonra) yapistiranilirsiniz.
  • arkadaşlar ben şöyle birşey yaşıyorum çok garip,
    gece sarja koyuyorum sabah çıkardıgımda ise 50 55 oluyor tekrar sarja koyuyorum 5 dakika içerisinde 100e ulaşıyor. nasıl oluyor bu ?
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• Pilinizde kalibrasyon sorunu olabilir.Bu durumda şarj miktarını yanıltıcı olarak yanlış gösterir.Bir anda az yüzde gösterse bile kapasite dolunca %100 gösterir.Plinizin sağlıgı iyi ise.Pil ömrünü dolduruyorsa da yapar.iki seçmekten biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Nisan 2021; 12:32:42 >
  • Uygun fiyatlı type c adaptör tavsiyesi alabilir miyim arkadaşlar :)

• Benim pil sağlığı da en az 6 aydır %87de sabit kaldı, xs max cihaz..biraz hissettiriyor artık pil sıkıntısı yalan yok..her güncellemede güncelliyorum..bu oran büyük ihtimal doğru değil..arada bir sapıtıyor tel programlardan atma gibi bi anda tepki vermeme gibi ama hiç yedekleme yapmadım aldığım günden beri..Eylül sonu 2 senesi dolacak cihazın şu an 30gb felan boş alan var 256 GB..temiz bir güncelleme kurup telefonu temizleyip yedekleyip durumuna bakacam, içime sinmezse satarım garanti bitmeden..
    acaba şuan satsam 256 GB xs max ne eder 5 ay felan garantisi kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Benim pil sağlığı da en az 6 aydır %87de sabit kaldı, xs max cihaz..biraz hissettiriyor artık pil sıkıntısı yalan yok..her güncellemede güncelliyorum..bu oran büyük ihtimal doğru değil..arada bir sapıtıyor tel programlardan atma gibi bi anda tepki vermeme gibi ama hiç yedekleme yapmadım aldığım günden beri..Eylül sonu 2 senesi dolacak cihazın şu an 30gb felan boş alan var 256 GB..temiz bir güncelleme kurup telefonu temizleyip yedekleyip durumuna bakacam, içime sinmezse satarım garanti bitmeden..
    acaba şuan satsam 256 GB xs max ne eder 5 ay felan garantisi kaldı..

Hazır garantiside bitmemişken, iphone 13 çıkmadan satardım yerinizde olsam.

• Selam arkadaşlar hatasız böyle 1 sene ortalama garantisi kalmış xs piyasası nedir acaba

Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.