Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple ürünlerinde pil koruması var şarj %100 olunca gücü keser.Sarj olayında illa % 20 beklemek zorunda değilsiniz.%50 şarj edebilirsiniz.Fakat sürekli bunu yaparsanız pil kalibrasyon bozulur.Örnek telefon %30 gösterir ama kapanır.Zorunda kalmadıkça her gün yapmayın.Gerektiği durumlarda yapabilirsiniz.Apple bataryalı kılıfları da telefon %40 düşünce şarj etmeye başlar ve %80 de kılıftaki batarya biter.%40 sarj edebilirsiniz pile bir zararı yok.
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    anladım hocam değerli bilgiler. peki yüzde 20nin altına dusmesi sorun yaratır mı uzun vade de mesela suan 16ya dustu navigasyon kullandım gun icinde, xs max cihazım sağlığı 86
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

kablosuz sarj olarak neyi kullanıyorsunuz ?
    Ben Belkin Boost↑charge™ 3'ü 1 Arada kullanıyorum, eşimde de Nillkin Disk Magic 4 var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Normal benimde aynı kafaya takılcak birşey değil garanti dolana kadar pilde ömrüde biticek parayı verip yeni pil aldıkmı kulanmaya devam :)))
  • frudi kullanıcısına yanıt

Pek normal değil benim alet 1 senelik 97 henüz :)

Okuyum üflüyormusun şarj olurken :)))) iyimiş benim gördüğüm xs lerin hepsi bu şekilde bence normal 97 olduğuna göre sana normal gelmeyebilir
  • Cone kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz da 19 aylık nerdeyse %87 şuanda..yaklaşık 3-4 aydır en az aynı yüzdede duruyor..telefonu da her güncellemede güncellerim..kullanımda gözle görülür bi sıkıntı yaşamadım şükür ama insan kuruluyor tabi bianda 2-3 giderse diye..

garantisi devam ederken %85in altına düşerse mi garanti karşılıyordu acaba bilgisi olan var mı?
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    geçen ben sordum canlı desteğe , 80 altında olur garantiniz bitmez ise teknik servis desteği alabilirsiniz dedi fakat değiştirirler vs diye bir şey söylemedi
  • frudi kullanıcısına yanıt

5 w ile dolduruyorum 2 gunde 1 20-80 sarjda dokunmuyorum bunlar okuyup uflemek oluyor galiba :))))

Öyle olsa gerek :))
  • bugun sabah kalktım gece sarjda bırakmıştım telefonu yüzde90 ve takılı değil gözüküyodu halbuki takılı bırakmıştım sarja taktım 5 dakkada 100e cıktı demekki yanlıs gosterdi telefonu sıfırdan kurmayı dusunuyorum ne olabilir baska ?
  • malkockose kullanıcısına yanıt

Her gece şarja bırakıp sabah alıyorsanız telefon sizin rutininizi öğrenmiş demektir

siz mesela sabahları 8’de teli şarjdan alıyorsunuz diyelim

gece 12 de şarja koydunuz. İphone sabah 5’e kadar yüzde 80 yapıyor 5 ila 7 arası da yavaş yavaş 100’e tamamlıyor (saatleri sallıyorum şuan)

genel mantık bu yani hocam heyecana paniğe gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cone

merhaba arkadaşlar, 11 aylık XS kullanıyorum. Pil sağlığı %88 e düştü. Sizce normal midir ?

2,5 senedir XS Max kullanıyorum hala %86, biraz hor kullanmışsınız sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fulcrum299

Benimde aynı şekilde 2.5 senelik xs max pil sağlığı %87.

Gayet güzel korumuşsunuz hocam tebrikler :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.