Bildirim
Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (23. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
büyük ekran seviyorsan max.donanım aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her site var maşallah eBay göremedim:)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet yapabilirsiniz
telefon dün elime geçti gerçekten çok güzel bir alet yalnız bi sorum olacak sol üstdeki mute düğmesi biraz gevşek yani parmakla üstünden geçince sıkı oturmadığı belli bu normal mi?
Arkadaşlar merhaba. Pil durumu ile ilgili birşeyler soracağım. Eski ioslardaki gibi son şarjdan sonra geçen süreleri nasıl göreceğiz? İos12 de gösterim farklı sanırım. Mesela ben telefonu perşembe sabah 7 de tam şarjdan çıkartmıştım ve şu an şarjım %38. Ama kullanım saatinde son 24 saatin ortalaması gibi gözüküyor sanırım.
Alan var mı İzmir'den ?quote:
Orijinalden alıntı: oguzmete
Nerden nasıl alabiliriz
Alıntıları Göster -
Xs satan var mı ?
sabah 7 den itibaren kullanımlarını tek tek toplayacaksın, başka çözümü yok. Apple her yıl kullanıcıların işini zorlaştıran abuk sabuk şeyler buluyor maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: ab1907
Arkadaşlar merhaba. Pil durumu ile ilgili birşeyler soracağım. Eski ioslardaki gibi son şarjdan sonra geçen süreleri nasıl göreceğiz? İos12 de gösterim farklı sanırım. Mesela ben telefonu perşembe sabah 7 de tam şarjdan çıkartmıştım ve şu an şarjım %38. Ama kullanım saatinde son 24 saatin ortalaması gibi gözüküyor sanırım. -
Bir sürü pil videosu izledim..Öyle aman aman bir fark yok..Xsmax gerçekten çok büyük..Xs ideal telefon boyutunda..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon elime geçtiğinde anladım xs'in benim için daha ideal olduğunu.
Arkadaslar ekran kapaliyken sarj olmama problemi yasayan var mi?
bugün yazmıştım ama herhalde gözden kaçmış benim telefonun mute düğmesi çok hafif gevşek dokununca az birşey sallanıyor normal bir durum mu? kardeşimde iphone x var onunkine baktim mute düğmesi normal hiç oynamıyor..
-
Avrupdan xs getirtcem fiyat pazarlıksız 8300
Çıktıktan 2 gün sonra aldım, herhangi bir gevşeklik yok, çalışmıyor mu düğme?
iOS 12.1 güncellemesi ile düzelecek, Anker veya başka marka bir hızlı şarj cihazı ve kablo ile de sorunu çözebilirsin. Kendi şarj cihazında bu sıkıntı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X