Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

A1901 ise Genpa’da garantisi geçiyor hocam. Ama A1865 ise TR’de garantisi geçmiyor.
    Durumu biliyorum benim telefon A1865. Yeni modellerde sorun şu ki US’de artık sadece 1 model satılacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TEASER1 T kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam, en iyi hizli sarj Anker mi?

Baska bir danismak istedigim konu var arkadaslar: iphone 6s veya ip 8 den Max’e gecip rahatsiz olan var mi? Daha birinci gun ama ekran bayagi uzun geliyor dar bir diktortgen gibi. Ellerin kucuk sayilmaz. acaba alisilir mi yoksa kucuk olani mi denemeliyim? Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 6 Ekim 2018; 17:12:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdem1903

Hocam abdye sürekli gitme durumum yok ancak avrupaya oluyor seyahatler ondan sebep sana güvenip alıyorum abd cihazı:D
    Sorun yok son care olarak amerikadayim yollarsiniz yaptiririm :)
  • Garantiyi takmayanlar için sorun değil ama

şu an piyasada satılanlardan almak riskli anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coral65 -- 6 Ekim 2018; 19:45:56 >
  • coral65 C kullanıcısına yanıt
    Ben a2101 olan model no lu iphone xs max satiyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, en iyilerden biri diyelim... Belkin veya incase de gayet iyi. Boyut olarak kesinlikle max derim. 3 günde alışırsınız, net 😊

• Merhabalar aranıza bugün itibariyle katılmış bulunmaktayım. iphone x kullanmaktayken xs max 256 gb aldım. Telefoncu benim apple id ile telefonu yükledi fakat ben yeni icloud hesabı alarak telefonu baştan kurmak istiyorum. Telefonumun icloud hesabı şifresini apple kurtarmaya aldığı için ne uygulama yükleyebiliyor ne de şifreli notlarımı açabiliyorum. Cihazı geri yükle dedim fakat eski apple id şifre ve bilgilerimi soruyor cihaz , ama apple şifreyi kurtarmaya çalıştığı için bu sefer de cihazı açamıyorum.
    Yeni apple id sorarak cihazı açmamız için ne yapmam gerek? apple hesap verilerini kurtarmasını 5 -23 günde yapabiliyormuş bu uzun bir süreç , cihaza yeniden apple id ile nasıl bir kurulum yolu izleyebilirim ?
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Yeni iCloud hesabı alarak derken? Kastettiğiniz Apple ID sanırım. Aynı cihaza farklı Apple id ve icloud hesapları ile kurulum yapılamaz. Ayarlar a girdiğinizde en üstte Apple kimliği kısmına girip en aşağıda çıkış yap diyin. Sonra kendinize yeni bir Apple ID alarak tekrar giriş yapın.

Hesap kurtarma işi biraz sıkıntı, en iyi çözüm bu fakat eski id niz ile yapılan tüm yedeklemeleri ve eğer varsa aldığınız ücretli uygulamaları maalesef kullanamayacaksınız. Umarım doğru anlamışımdır sorunuzu. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEASER1

Öncelikle hayırlı olsun. Yeni iCloud hesabı alarak derken? Kastettiğiniz Apple ID sanırım. Aynı cihaza farklı Apple id ve icloud hesapları ile kurulum yapılamaz. Ayarlar a girdiğinizde en üstte Apple kimliği kısmına girip en aşağıda çıkış yap diyin. Sonra kendinize yeni bir Apple ID alarak tekrar giriş yapın.

Hesap kurtarma işi biraz sıkıntı, en iyi çözüm bu fakat eski id niz ile yapılan tüm yedeklemeleri ve eğer varsa aldığınız ücretli uygulamaları maalesef kullanamayacaksınız. Umarım doğru anlamışımdır sorunuzu. Kolay gelsin.
    telefonu yeniden yükleyim belki başka bir icloud hesabı seç diyerek giriş yapabilirim demiştim ama malesef öyle bir seçenek yok , şifresini hatırlamadığım apple id nin şifresini soruyor hala. şimdi ki sorun şifre kurtarmada beklerken benim telefon açılmıyor ? bari telefonu açık tutabilsek bunun bir yolu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 7 Ekim 2018; 9:23:43 >

Kurtarma sürecinde olan bir apple hesabı ile cihazı açamazsınız. Şuan için iki alternatifimiz var. Ya cihazı herhangi bir apple id olmadan kullanacaksınız ki bu çok verimli olmayacaktır, en azından hesabınız kurtulana kadar başka bir hesap alarak geçici bir süre idare edebilirsiniz. Benim bildiğim başka bir yolu yok.

iforgot.apple.com
    Apple Kimliğinizi Kurtarın - Apple (TR)
    https://iforgot.apple.com/tr/password/verify/appleid

Bu adres üzerinden ilerliyorsunuz değil mi kurtarma için?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEASER1

https://iforgot.apple.com/tr/password/verify/appleid

Bu adres üzerinden ilerliyorsunuz değil mi kurtarma için?
    evet ama 5 -23 gün arası ne demek ?
    telefon kapalı mı olacak bu süreçte bu ne alaka? 2. bir e posta adresi neden istemez ki apple ? Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba , yani yeni icloud hesabımla acil giriş yapmam lazım tele , yarın pazartesi ve rehber yok tel yok
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Günaydın..Valla hocam bend iphone7 plus var..Arkadaşımdaki iphoneX i ne zaman görsem ideal telefon boyutu u derdim hep..XSmax ile XS arasında çok gidip geliyorum..Pil açısından büyük farklılık olmasını bekliyordum ama öyle aman aman bir fark gözükmüyor..Xsmax pantolon cebinde gerçekten çok büyük bir sıkıntı yaratacaktır..Boyut itibarıyla o ekran tabii ki çok cezbedici ama ötekisi de ideal bir telefon boyutunda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaneolacaadi Y kullanıcısına yanıt
    Kendi silikon kılıfı ile bile Xsmax i çok ağırlaştırır ve kalınlaştırır..Kot pantolon cebine koyup çıkarmak zordur hele bir de kumaş pantolon varsa çok büyük sıkıntı..Ekranın büyüklüğü ve güzelliği cezbediyor ama tek elle kullanım çok zorlaşacaktır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s pluscuyum. Xs alacam max almicam neden dersiniz iyi bir kılıf telefonu kalınlaştırır. Ozaman hafif maxa kayar gibi gelir bence bana. Xs gold alacam

• Arkadaşlar düşündüğünüzün aksine XS Max’i tek elle kullanmak pek de sandığınız kadar zor değil. Jestlerle X veya XS’deki kadar kolay kullanabiliyorsunuz. Ancak XS almayı düşünen arkadaşlar sakın ama sakın boşuna fazla para vermesinler ve yerine X alsınlar. En ufak bir fark görebilme ihtimaliniz yok. Ya XS Max alın ya da X alın.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    İşlemci smart hdr 7nm işlemci ve fulu portre moduyla aksine x yerine xs alınmalı . X apple satış listesinden çıkardı desteğide keser. Bence yanlış düşüniyorsunuz

• Desteği kesmesinin imkan ve ihtimali yok. Satış politikası gereği çıkarmak zorundaydı. Apple kadar geriye yönelik destek veren başka bir firma yok, olmayacakta. Belirttiğiniz nedenlerle kesinlikle XS alınmaz. Bu özellikler fazladan para vermenize neden olacak özellikler değiller. XS Max dahi ekran boyutu elzem olmadıkça tercih sebebi olmamalı. Ben gün boyu tüm işlerimi telefondan hallettiğim için XS Max’e geçtim.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Valla işte herkesin fikri kendine x alan adam xs bile alır. Farkları çok büyük olmasa bile bir tık daha yukarısını kullanmak varken neden aşasını kullansınki .

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.