Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Linkteki ürün:

https://www.hepsiburada.com/ev-sarj-adaptoru-c-80314032

Yalnız yanına yine Anker’in 2m hızlı şarj uyumlu kablosunu öneririm.
    Bu mu daha hızlı şarj eder iPad şarj aleti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Bu mu daha hızlı şarj eder iPad şarj aleti mi?

Alıntıları Göster
    Bu daha hızlı eder çünkü 5V 3A çıkış gücü var. ipadde 5.2V 2.4A çıkış gücü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Bu daha hızlı eder çünkü 5V 3A çıkış gücü var. ipadde 5.2V 2.4A çıkış gücü var.

Alıntıları Göster
    Bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

Xs max ekran kullanımı kolay mı? X’ten geçeceğim ama özellikle ekranın köeşelerine falan ulaşmak zor olacak diye düşünüyorum. Tek elle kullanmak imkansız zaten
    elinizin ve parmaklarınızın buyuklugune baglı ama ben tek el kullanımında koselere ulasamıyorum şahsen. bunu şöyle dusunun. daa önce plus kullandıysanız ve köşelere ulaşmakta sıkıntı yasıyorsanız bunda cerceve olan kısımlarda ekran oldugu için bu zorluk bir tık daha fazla oluyor. özellikle sag elle tutarken örneğin sol ust köseye ulaşmak oldukca guc olabiliyor. Ama buyuk ekran keyfi baska oldugu için ben bunu zorlugu yasamam ragmen göz ardı ediyorum bu sıkıntıyı.
  • Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

• Tam şarjdan sonra tek kalemde toplam kullanım bilgilerini nasıl görebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XR almak mı mantıklı XS mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

XR almak mı mantıklı XS mi?
    Bende ikisi arasında kararsızım

Şimdi ikisinin tek özellik farkı ekran çözünürlük kamera. İkinci kameraya pek ihtiyaç duymam . Ama oled hoş gözüküyor lcd den.

Napsak bilemedim gönlüm xs diyor ama pahalı diyor diğer gönlüm xr iyi ama xs daha canlı dio :D lanet kapitalizm

• Kesin XR
    Allah muhafaza XS in ekranı çatlasa minimum 2500₺ masrafı var..1 yıl önce Amoled ekranlı iPhone mu vardı? XR ın pil ömrü de daha iyiyse tadından yenmez..Arada ciddi fiyat farkı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

Bende ikisi arasında kararsızım

Şimdi ikisinin tek özellik farkı ekran çözünürlük kamera. İkinci kameraya pek ihtiyaç duymam . Ama oled hoş gözüküyor lcd den.

Napsak bilemedim gönlüm xs diyor ama pahalı diyor diğer gönlüm xr iyi ama xs daha canlı dio :D lanet kapitalizm

RAM farkı da var ama çok önemli olduğunu düşünmüyorum,,

• besiktas kullanıcısına yanıt
    Rami salla plusta 3 gb düzde 2 gb varda ne oldu fark yok. Şimdi kararsızım xr alırsam cepte 2 bin kalacak xs alırsam cepte birşey kalmaz. Şuan 6s plus kullanıom işte yetmiyor 16 gb. Xs alırsam dahada 3 sene telefon değiştirmem. Napsam bilemedim siz xr mi alacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

XR almak mı mantıklı XS mi?
    xD

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Warehouse'u vergi olmayan eyalette olan bi 3. parti forwarding servisine göndertip telefonu oradan Türkiye'ye kargolatabilirsiniz.
  • xP

• Forumda 64 GB' a 10250 yazmışlar yuh anasını satayım, max TR' ye ne zaman giriyor, fiyat vs hiçbir şey yok ortada.

Alttaki incelemede 2.20 ' den itibaren batarya kullanımı var, haftalık görünümde 5 saati bile bulmayan ekran açık süresi değil dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Ekim 2018; 20:59:22 >
  • şu türkiye fiyatı bir belirleneydi fırsatcılar mecbur fiyat kırcaklar max 12 olur diye düşünüyorum
  • Xr mi xs mi diyenlere sesleniyorumm az özelikleri araştirin aradaki farki araştirinn ayrica xr alicaginiza x alin ozaman ayni fiyata xr alinir mi.????yaziktir günahtir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

şu türkiye fiyatı bir belirleneydi fırsatcılar mecbur fiyat kırcaklar max 12 olur diye düşünüyorum
    Dolarda düşüyor umarım 11 ' e doğru iner.

Yurt dışı alınırsa 256 ' ya kaç lira verirsek bizim için uygundur? 64 bana yeter aslında, 256 ' yı mümkün değil dolduramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Ekim 2018; 21:31:29 >
  • Cok buyuk ihtimal hatta kesin. Denebilcek fiyatlar kurda yuzde 15 arti eksi fazladan hareketler olmadigi takdirde 5.50-7.00 arasi gecilmedikce

iPhone Xr 7.999₺

iPhone Xs 10.499₺

İPhone Xs Max 11.499₺

19 ekim günü ülkeye girişleri beklenmektedir Xs lerin

İyi Forumlar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.