Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde sabit olması lazım dostum, dediğim gibi bende sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xs max da gevseklik yok. xs max i bir kac gundur kullaniyorum. x den gectim. ekran buyuk ekran sevenler icin ideal, bekledigim kadar genis ve buyuk. cogu kisi bu boyuta alisamayabilir. tasirken biraz sikinti olabiliyor. centige takilmiyorum fazla ekran buyuk oldugu icin goze cok carpmiyor ama x e gore centikde buyumus biraz. telefon hosuma gitti, yalniz oyle gozle gorule pil omru hiz farki falan yok. hatt hiz farki bence yok. spiegen den 12 dolarlik siyah sert plastik bir kilif aldim simdilik idare ediyor. yalniz kalin kilif telefoni iyice tasinmaz hale getirir gibi. tavsiye ederim ben cok pra vermedim is telefonu ama 1200 usd etmez. macbook pro aliniyo o rakamlara. ama x gibi hayal kirikligi degil kesinlikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Hocam abdye sürekli gitme durumum yok ancak avrupaya oluyor seyahatler ondan sebep sana güvenip alıyorum abd cihazı:D
  • Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan böyle bir açıklama yok. ABD cihazları sadece ABD de garantili gözüküyor. Aman dikkat edin. Ghost screen problemi yaşarsanız kafanızı taşlara vurursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Hocam şuan böyle bir açıklama yok. ABD cihazları sadece ABD de garantili gözüküyor. Aman dikkat edin. Ghost screen problemi yaşarsanız kafanızı taşlara vurursunuz.
    Hocam hangisi doğru kafam karıştı şimdi, Amerika cihazlarının Avrupada garantisi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaneolacaadi

xs max da gevseklik yok. xs max i bir kac gundur kullaniyorum. x den gectim. ekran buyuk ekran sevenler icin ideal, bekledigim kadar genis ve buyuk. cogu kisi bu boyuta alisamayabilir. tasirken biraz sikinti olabiliyor. centige takilmiyorum fazla ekran buyuk oldugu icin goze cok carpmiyor ama x e gore centikde buyumus biraz. telefon hosuma gitti, yalniz oyle gozle gorule pil omru hiz farki falan yok. hatt hiz farki bence yok. spiegen den 12 dolarlik siyah sert plastik bir kilif aldim simdilik idare ediyor. yalniz kalin kilif telefoni iyice tasinmaz hale getirir gibi. tavsiye ederim ben cok pra vermedim is telefonu ama 1200 usd etmez. macbook pro aliniyo o rakamlara. ama x gibi hayal kirikligi degil kesinlikle
    Bazı arkadaşlar 7 saat ekran almışlar, pil ömrü farkı yok demişsiniz. Pili X gibi kötü mü?

• Hk@n kullanıcısına yanıt
    Şuan için yayınlanan listede sadece 2101 TR garantili olarak görünüyor hocam. 1921 modeli ise sadece ABD vs Kanada garantili görünüyor.

• quote:

Şuan için yayınlanan listede sadece 2101 TR garantili olarak görünüyor hocam. 1921 modeli ise sadece ABD vs Kanada garantili görünüyor.
    Hocam nerde yayınlandı 2101 in TR garantili olduğu, bu benim icin cok onemli :)

Burda yaziyor. A1920 ve A1921 Abd ve Kanada cihazlarinin model numaralari.

A2097 ve A2101 uluslararasi garantiyi destekleyen model numarasi.

https://www.apple.com/tr/iphone/LTE/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

Burda yaziyor. A1920 ve A1921 Abd ve Kanada cihazlarinin model numaralari.

A2097 ve A2101 uluslararasi garantiyi destekleyen model numarasi.

https://www.apple.com/tr/iphone/LTE/
    Türkiye yazmıyor yalnız

Turkiye de cihaz satilmiyor ki yazsin.

Ayrica Turkiye her zaman o avrupa ulkeleri ile ayni model no ile satiliyor. iphone 8in model numaralarina bakarsan gorursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

Turkiye de cihaz satilmiyor ki yazsin.

Ayrica Turkiye her zaman o avrupa ulkeleri ile ayni model no ile satiliyor. iphone 8in model numaralarina bakarsan gorursun.
    Umarım gene öyle olur hocam, teknik ozellikler kısmında Amerika cihazlarının model numaraları yazıyor. Teşekkürler

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    2101 model TR garantili olacak ama anladığım kadarıyla Amerika’da artık sadece (T-Mobile ve A&T dahil) 1921 modeli satılacak. Yani kısaca Amerika’dan alınan telefonların artık Avrupa’da ve dolayısıyla Türkiye’de garantisi olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bildiğimden dolayı değil de.
    Şimdi 1921 kodlu cihazı sorgulayanlar uluslararası garantili olarak görüyor apple da durumu.
    Sadece abd ve kanada olsa uluslararası garanti yazması saçma olmaz mı?
  • Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    Eğer elinde Amerika cihaz olan varsa sorguda çıkan bilgiyi buraya yazarlarsa daha net birşey söyleyebiliriz. Ancak şuan tüm sitelerde Amerika ve Avrupa kodlarının ve garanti sınırlarının farklı olduğu belirtiliyor. Ben sırf bu yüzden Amerika’dan alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 6 Ekim 2018; 14:48:18 >
    Abd cihazı

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Hocam A1865 serisi iPhone X lerin de sorgulama ekranı bu şekilde çıkıyordu ancak TR’de garantileri geçmiyordu?

• Hocam ben çok bilgili değilim siz sormuşsunuz bende o yüzden ekran görüntüsü ekledim saygılar

• quote:

Hocam A1865 serisi iPhone X lerin de sorgulama ekranı bu şekilde çıkıyordu ancak TR’de garantileri geçmiyordu?
    Aynen hocam, benim telefon da Amerika ve garanti sorgulayınca garantili görünüyor. Apple store’da kontrol ettirdim, garantisiz dediler ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    A1901 ise Genpa’da garantisi geçiyor hocam. Ama A1865 ise TR’de garantisi geçmiyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.