Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.231
Cevap
141
Favori
835.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #75
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Turkcell hesabim uygulamasi uzerinden siparisin isleyisini izleyebiliyorsunuz dun verdim bugun paket hazirlaniyor diyor yani bugun veya yarin verilir normal bi siteden alisveris yapar gibi sistem fakat elimize ne zaman ulaşır gibi bir bilgi yok kargolanma yapıldığında ztn kargo takipten bakılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 13 Aralık 2017; 13:53:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar amoled ekran olmasının ne gibi faydaları var ? samsung edge deki gibi ekranın sadece bir kısmı aktif oluyor mu mesela ?

    aletin şarjı da gayet normal geldi bana ayrıca face id parmak izi okuyucuya göre oldukça hantal ve her zaman okuyamıyor.
    6 plus telefonumda parmak izi daha hızlı ve çok daha düşük hata oranlarıyla çalışıyordu.

    x in sürümü 11.1 bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsoul

    arkadaşlar amoled ekran olmasının ne gibi faydaları var ? samsung edge deki gibi ekranın sadece bir kısmı aktif oluyor mu mesela ?

    aletin şarjı da gayet normal geldi bana ayrıca face id parmak izi okuyucuya göre oldukça hantal ve her zaman okuyamıyor.
    6 plus telefonumda parmak izi daha hızlı ve çok daha düşük hata oranlarıyla çalışıyordu.

    x in sürümü 11.1 bu arada

    Amoled ekranlarin en incesi. Dolayisiyla telefon kasasinin kalinligi azaliyor.

    Renkleri cok canli gosteriyor. Siyahlari simsiyah gosteriyor.

    Ayrica ekran turleri icinde en az enerji harcayan ekran.



    Esileri ise beyaz tonlari sariya kacabiliyor.

    Burn in sorunu olusabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi görmemesi için tvOS 11 beta software profile yükledim ama ayarlar-genel-yazılım güncelleme kısmına girince ios 11.2 güncellemesini görüyor. iphone saklama alanında güncellemeyi silmeme rağmen güncelleme gözükmekte. şaşırıp güncellemeye onay vermekten korkuyorum. Nasıl iptal edebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsoul

    arkadaşlar amoled ekran olmasının ne gibi faydaları var ? samsung edge deki gibi ekranın sadece bir kısmı aktif oluyor mu mesela ?

    aletin şarjı da gayet normal geldi bana ayrıca face id parmak izi okuyucuya göre oldukça hantal ve her zaman okuyamıyor.
    6 plus telefonumda parmak izi daha hızlı ve çok daha düşük hata oranlarıyla çalışıyordu.

    x in sürümü 11.1 bu arada

    11.2 ile Face id biraz da iyileşiyor ancak yine parmak izini tutmaz tabi.Çünkü belirli açıdan belirli uzaklıkta bakmak zorundasın.Öyle araba sürerken açsın yatarken açsın yok:)

    Amoled ekran ise bende garip bir his bıraktı IPS'in doğal hissini daha çok seviyorum.Amoled ekrana bakasım gelmiyor özellikle X'in.Çünkü Samsung doygunluk üzerine kurulu teması var onda pek sorun olmuyor ancak Apple amoled ekranda doğallık hissini vermeye çalışmış.

    Doalyısıyla kasa-ekran oranını dert etmeyenler için plus serileri biçilmiş kaftan.




  • berkans kullanıcısına yanıt
    Yanlişin vat iyice araştir dünyada en pahali apple türkiyede satiliyor diye biliyorum 2300$ az para değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedoctor1907

    Turkcell den 400 tl indirimle 5600 e iphone x aldım umarim yakin zamanda gönderilir bu kampanyadan yararlanmak isteyenler bence firsati kaçırmasinlar

    fazla puanı olan yok mu ? sene sonunda siliniyor biliyorsunuz ki ücretde verebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DorukAkinci

    Bende şu anda iPhone X, Apple Watch series 3 ve Airpods üçlüsü mevcut. Tecrübelerime gelirsek;

    iPhone X'in şarjı kesinlikle bitmiyor. 7/24 elimde kurcalıyorum bütün herşey full açık ( LTE, Bluetooth, Airdrop, Wireless... ) gece uyumadan evvel sarja taktığımda hala %30 civarı pil durumu oluyor. Eski iPhone 5S'im için bu durum öğlen olduğunda(sabah 7'den öğlen 12'e kadar kullanım) pilimin bitmesiyle sonuçlanıyordu.

    Apple Watch üzerinden telefonu kullanmadan müzik dinlemenin tek yolu Apple Music kullanmak. Spotify'ın Apple Watch uygulama desteği bile yok. Bu muhtemelen Apple tarafından yapılmış ticari bir hamle ki Apple Music üyelikleri artsın. Yine de Spotify kullanıyorsan eğer telefonundan bir kere müzik başlatırsan aynı telefonda olduğu gibi WatchOS playerı üzerinden sarkı atlatma, geri alma, sesi açma-kısma özelliklerini kullanabiliyor oluyorsun. Tabii bir Apple Music rahatlığında değil.

    Öncelikle ayrıntılı bır sekılde anlattıgınız ıcın tesekkur ederım.

    Aslında bende apple musıc satın almak ıstıyorum ama gunde en az 2 3 saat dısarıda muzık dınleyen bırısı oldugum ıcın ınternet paketımın bıtmesınden cekınıyorum.

    Bu arada airpods'tan memnunmusunuz ses ve yalıtım konusunda earpods'tan ıyı mı ?




  • Daha önce kullandığım 8 plus dikkatli kullanmama rağmen çizildiğinden X e kılıf aldım fakat alışamadım bir türlü.
    Resmen kalas gibi oluyor telefon kılıf ile birlikte bütün estetiği de gidiyor.

    Kılıfsız kullansam mı acaba bilemedim, çünkü arkası o kadar hassas ki bir yere çarpsanız hafifçe hemen çizik olur
  • aldıgım siyah deri kilif yilbasi kampanyasina dahil oldugu icin 20 ocak a kadar iade sansim var ama sorun su ben iade etmek istemiyorum degistirmek istiyorum cunku deri kilifin arkasinda kucuk bir ezik vardi kutudan cikardigimda bu konuda sorun yasamam dimi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Airpods'un Earpods'dan farkı yok. Hatta earpods'dan memnun olmadığınız her şeyi birebir olarak Airpods'da da bulacağınızdan eminim. Tek duyduğum yanlışım yoksa kulaklığın üzerinde bulunan hava kanal açıklığı genişletilerek basslarda daha iyi performans sunduğu ki onun da çok büyük bir fark yarattığını söyleyemem.

    Zaten birebir aynı olduklarını söylemiştim ama yine belirtmek gerekirse Earpods'da olduğu gibi ses yalıtımı üzerine yapmış olduğu bir şey bu kulaklıkta da yok. Dışarının sesini çok net bir şekilde kulağınızda kulaklık yokmuş gibi duyabiliyorsunuz. Kendim de ses sistemlerine deli paralar yatıran biri olarak diyebilirim ki Airpods'lar Audiophile seviyesine hitap edecek cihazlar değiller. Fiyat olarak öyle gözükseler de amaçlarının kullanırken daha çok casual bir şekilde müzik dinlemek ve özellikle telefonla konuşmak - siri entegrasyonunu kullanmak olduğunu fark edeceksiniz.

    Genelde bir telefon çaldığında telefonu cevaplama süreci şu şekilde işliyor. Saatinizden kimin aradığına bakıyorsunuz. Airpodsları cebinizden çıkarıp kulağınıza takıyorsunuz ve saatten çağrıyı cevaplıyorsunuz. Kısacası telefona dokunmak veya bakmak yok. Eğer Airpodu hızlıca çıkaramayacağınızı düşünüyorsanız saat üzerinden çağrıyı başlatıp muhabbete saat üzerinden giriş yaparken, Airpodları kulağınıza takar takmaz sesin otomatik bir şekilde kulaklıklara yönleniyor olmasını da sıklıkla kullanıyorum.

    Bu Apple ekosisteminde bulunmak ve tüm cihazlara sahip olmanın hissiyatı bambaşka. Herşey kusursuz bir şekilde birbirine entegre çalışıyor ve çoğu zaman birşey yapmanıza gerek kalmadan otomatik bir şekilde işler işliyor. Bir diğer güzel örnek de saat kolunuzdayken Macbookunuzu açtığınızda kilit ekranının Apple Watch yakınlığı nedeniyle otomatik olarak geçilmesi örnek gösterilebilir. Bu gibi şeyler ufak tefek de olsa genel olarak cihazlardan aldığınız hazzı daha üst seviyelere taşıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 13 Aralık 2017; 16:36:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenadali

    vallahi ekran koruyucumu çıkarttım sırf bunu kullanıcam çizilmez falan diye. yazıklar olsun. kendilerine facebooktan yazıyorum cevap dahi vermiyorlar. reklamlarla kandırıldığımı düşünüyorum. hemen 1 adet ekran koruyucusu sipariş ettim

    Hatırlıyorum bu forumda ben bu konu ile ilgili cok uyari yaptim ama insanimiz maalesef iki reklama tav oluyor ozellikle dedim hatta biraz mantik arkadas usa da insanlar apple store da catir catir belkin cam koruma uyguluyorlardi adamlar aptalmi veya biz mi cok akilliyiz ama dusunmeden hareket ediyoruz yahu kimileri 2 n paket almis telefonun her yerine bocalamis kamerasi dahil ne diyim allah herkese mantik ihsan eylesin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Malesef olan puanı harcadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DorukAkinci D kullanıcısına yanıt
    Bir farkı olmaması benım ıcın tam bır hayal kırıklıgı oldu fıyatıda çok pahalı.Apple watch 3 almak ıstıyorum sımdı ona gıdıp baska kulaklıkta almak olmaz kı kolaylık acısından Apple ekosistemi içinde bulunsun ıstıyorum herseyım.Kablolu kulaklıklardan sıkıldım head set aldım sımdı pısmanım keske kablosuz olarak alsaydım dıye.Kulakıcınede bır turlu alısamadım her gun 2 3 saat sarkı dınlıyorum baska altarnetif yok gibi kablosuzda.

    Şimdi airpower cıkıcak airpods'un sarj kutusu degısecekmıs keske yenı bır aırpods cıksada sunlar bıraz duzelse cunku o kadar paraya haketmıyor gıbı geldı bana.

    Benim asıl istedıgım çok sarkı dınledıgım için iphone x'un sarjı bıtmesın sarkı gorevını apple watch ıle airpods yapsın.X'e bulasmasın.

    Onun ıcınde apple musıc uyelıgı alcam sız denedınzı mı mobıl verıyı cok yıyor mu kaliteli seste ?
  • Arkadaşlar, rehberinizde kayıtlı olmayan numara aradığı zaman numaralar boşluk olmadan da gözüküyor muApple iPhone X [ANA KONU]
  • Merhabalar, Amerika'dan iphone X geldi, kısmetse ilk defa iphone kullanacağım. Telefonu kurmak için açtığımda ekranın sarımtrak olduğunu gördüm. Bariz sarı gibi gözüküyor. Internetten kutu açma incelemelerine baktığımda onlar ilk açıldığında beyaz görünüyor. İçime sinmedi, kuruluma devam etmedim. Akasya apple store'a götüreceğim. Telefonun model numarası A1901, Türkiye garantiliymiş. Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba, apple store bunu hata olarak kabul eder mi? Bilgi verebilirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 13 Aralık 2017; 18:1:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianca

    Merhabalar, Amerika'dan iphone X geldi, kısmetse ilk defa iphone kullanacağım. Telefonu kurmak için açtığımda ekranın sarımtrak olduğunu gördüm. Bariz sarı gibi gözüküyor. Internetten kutu açma incelemelerine baktığımda onlar ilk açıldığında beyaz görünüyor. İçime sinmedi, kuruluma devam etmedim. Akasya apple store'a götüreceğim. Telefonun model numarası A1901, Türkiye garantiliymiş. Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba, apple store bunu hata olarak kabul eder mi? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

    True Tone kapattınız mı hocam. O sarı gösteriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianca

    Merhabalar, Amerika'dan iphone X geldi, kısmetse ilk defa iphone kullanacağım. Telefonu kurmak için açtığımda ekranın sarımtrak olduğunu gördüm. Bariz sarı gibi gözüküyor. Internetten kutu açma incelemelerine baktığımda onlar ilk açıldığında beyaz görünüyor. İçime sinmedi, kuruluma devam etmedim. Akasya apple store'a götüreceğim. Telefonun model numarası A1901, Türkiye garantiliymiş. Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba, apple store bunu hata olarak kabul eder mi? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Telefon yurt dısından alındıgı ıcın Apple Store bakmaz.

    Mınıbus yolu uzerındekı Apple KVK'ya goturun.

    Ayrıca kayıt yapılmadan telefon kabulu yapmıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Yanlişin vat iyice araştir dünyada en pahali apple türkiyede satiliyor diye biliyorum 2300$ az para değil...

    Yanlısım yok hocam. Kendınızde bu bılgıye kolay bır sekılde erısebılırsınız.
    https://www.apple.com/br/shop/buy-iphone/iphone-x#00,10

    Apple Brezılya

    256GB sılver modelının fıyatı 7799 Real TL Kar

    Kuru dolara cevırdıgınızde 2,359.79USD
    http://xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=7799&From=BRL&To=USD

    Brezılyada satıs fıyatı 2359 dolar. Sız o okudugunuz teknolojıden zerre haberı olmayan haber sıtelerıne ınanmayın. Gercı cok da degısen bır sey yok. En pahalılıkta 2 ya da 3. yuz.

    Edit: Brezılya'da asgarı ucret 283 dolar. Bir iPhone asgarı ucretle calısanın maasının tam olarak 8,3katı(256GB'lık ıcın konusuyorum)

    Turkıye'de ıse bır iphone asgarı ucretlının maasının tam olarak 4.9 katı

    ABD'de ıse yıne asgarı ucretlı bır calısan maasıyla bır ıphone x 256gb alabılıp uzerınede parası kalabılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 13 Aralık 2017; 18:47:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsoul

    arkadaşlar amoled ekran olmasının ne gibi faydaları var ? samsung edge deki gibi ekranın sadece bir kısmı aktif oluyor mu mesela ?

    aletin şarjı da gayet normal geldi bana ayrıca face id parmak izi okuyucuya göre oldukça hantal ve her zaman okuyamıyor.
    6 plus telefonumda parmak izi daha hızlı ve çok daha düşük hata oranlarıyla çalışıyordu.

    x in sürümü 11.1 bu arada

    faceid ayarları altındakı Dikkat Gerektiren Özellikler ı kapatın. Cok daha hızlı bır sekılde calısacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.