Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.228
Cevap
141
Favori
834.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone X Ana Konu Ve Kullanıcı Klubü
    İPHONE X
    Apple iPhone X [ANA KONU]


    İPHONEDO İNCELEME VİDEOSU


    İPHONE X RENK SEÇENEKLERİ
    Apple iPhone X [ANA KONU]


    İPHONE X ÖZELLİKLERİ

    Ekran: 5.8 inç OLED, 1125 x 2436 piksel , 3D Touch, True Tone, 625 nit

    Ekran kasa oranı: Yaklaşık olarak yüzde 81.23

    Yükseklik: 143,6 mm (5.65 inç)

    Genişlik: 70,9 mm (2.79 inç)

    Derinlik: 7,7 mm (0.30 inç)

    Ağırlık: 174 gram (6.14 ons)

    İşlemci: Apple A11 Bionics, tümleşik M11 yardımcı hareket işlemcisi

    RAM: 3 GB RAM

    Depolama: 64 ve 256 GB depolama alanı

    Arka Kamera: 12 megapiksel f/1.8 ve 12 megapiksel f/2.4 (OIS destekli) 60 fps 4K, 240 fps 1080p video kaydı

    Ön Kamera: 7 megapiksel, f/2.2 diyafram açıklığına sahip, 1080p video kaydı, Face ID kamera

    İşletim Sistemi: iOS 11

    Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, A-GPS, GLONASS

    Suya, Sıçramalara ve Toza Dayanıklılık: IP67


    TÜRKİYE FİYATLARI :
    64 Gb Versiyon 6099 TL
    256 Gb Versiyon 6899 TL

    Konu Editlenecektir.

    KONU ALTINDAN SEVGİ SAYGI ÇERÇEVESİNDE TARTIŞALIM BİLGİLERİMİZi PAYLAŞALIM.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu fiyata bu cihazı almayı doğru bulmayanlar var , yurt dışından almamızı isteyenler var.
    Öncelikle benim şahsi fikrim olarak evet doğru haklısınız bu fiyat fahiş bir fiyat , bu fiyatın yüksek bir kısmı vergi , bu cihazlar bu fiyatı hak ediyormu tartışılır ve yurt dışından almak daha mantıklı gözüküyor.
    Benim kendi görüşüm olarak, ben bu cihaza bu fiyatı verebilirim, bu benim yemeden içmeden kısıp verdiğim bir fiyat da değil, tüm paramıda bağlamıyorum.Sadece bu cihaza bu fiyatı verebilecek imkana şükürler olsun sahibim, ayrıca bu parayı ben çöpe atmıyorum her sene sonu telefon değiştiren biri olarak, ortalama 800 TL zararla telefonumu elden çıkarabiliyorum 1 yıl sonra telefonumu Türkiyeden aldığım için satarken 1 yıl daha garantili oluyor ve ikinci el piyasasında daha kolay gidiyor. Yurt dışı cihazı satarken pasaport üstüme olduğu için riske girmek istemiyorum ama bu telefon alınacak ve 3-5 yıl kullanılacaksa evet yurt dışı alma taraftarıyım. Ayrıca bu benim kendi imkanlarım başkasında bu imkan olmayabilir veya daha iyiside olabilir , o yüzden bu cihaza bu fiyat verene salak gibi bakılması kişinin imkanlarına göre değişkenlik gösterebilir. Yemeden içmeden kesip tüm maaşımı paramı bağlayıp kendimi zora soksam orası başka..
    Note 8 64+ 128gb hafıza kartı ve kutudan çıkan hızlı şarj ile 2 yıl samsung garantili olarak 4000 e alırsın hafıza kartı almassan 3700-3800 e bulunabiliyor. Aynı şartlarda hızlı şarjı olan ve 256 gb bir iphone 7000 TL

    4000 TL ye daha iyi bir telefon almak varken 7000 TL ye iphone alacak kafalara şimdiden hayırlı olsun
    Ülkemizde telefon fiyatlarının bu derece yüksek olmasının bir sebebi de, sen ve senin gibi insanlar. Düşüncesiz bir şekilde, teknolojiyi yakından takip ediyorum abiiii bahanesi aldı altında, kaç para olursa olsun alırım param var mantığı ile hareket ediliyor.



    Para benim kimseyi ilgilendirmez, evet para senin kimseyi ilgilendirmez bize ne! İki haftada telefon parası kazanıyormuşsun bize ne! Allah daha çok versin..



    Dediğim gibi, sen ve senin gibiler yüzünden bir şeye talep ne kadar artarsa fiyatına da bir o kadar ittirme politikası güdüyor devlet.

    Ulan 1.0 motorlu golf 90 bin tl, hiç kimse de bu ne yahu demiyor, satışların azalacağı yere daha da artıyor. Ondan sonra devlet ona ötv buna kdv sonra fiyatlar anasının nikahı.
    Yahu arkadaş siz nasıl kafalardasınız ben çözemiyorum. Bu kadar mı boşsunuz onu hiç anlamıyorum.



    Bir insanı kullandığı telefonla maddiyat açısından nasıl yargılıyorsunuz bunu bana birisi açıklasın.



    O işçinin (varsa) kullandığı arabaya bak sonra patronun aracına bak. Oturduğu ev takıldığı mekanlara vs bak. Telefon lan bu altı üstü telefon. Kimine 2bin tl olanı yeter kimi 6000 liralıktan 2 tane alır bu ne saçma kıyaslama modeli.



    Ayrıca bu telefonu kullanan adamın maaşı telefon fiyatıyla aynı mı olmalı? Ben hiç 120-130bin tl maaşı olan Vw Golf sahibi görmedim. Keza 500.000 tl maaş alan bir ev sahibi de görmedim.



    Azıcık mantık arkadaş azıcık mantık...
    Arkadaslar su anda cok detaylı yazamıyorum ama sızlere ıkı tane uygulama onerım olacak.

    1) Takvım uygulamasını sıklıkla kullanın. Bır sonrakı randevunuzu takvımden etkınlık olarak olusturun. Etkınlıgı olustururken konumu ve saatını gırın. Arkadasınızın evıne mac seyretmeye bıle gıdıyorsanız bunu yapın. Uyarı olarakda cıkıs zamanını secın. Takvım bundan sonra bulundugunuz yerı hesaplayıp, trafıgıde ıse katarak sıze cıkmanız gereken zamanı soyleyecek. Bu sekılde saat kacta cıkmalıyım acaba seklınde endıselenmenıze gerek yok. Trafıktekı sapmayıda goz onune alarak randevunuz ornegın 8:00pm de ıse 07:50 gıbı degerlerde yapıp bıraz daha erken orda olabılırsınız.

    2) Apple'ın workflow uygulamasını ındırın. Muthıs bır program muthıs ama. Olusturacagınız otomatık workflowlar ıle her seyı otomasyona baglayabılırsınız. Ornegın kız arkadasına mesaj atıyorsunuz. Bunu bır uygulama gıbı ana ekranınıza kız arkadasınızın fotografını uygulama ıkonu seklınde koyabılırsınız. Bu sekılde uygulamaya bastıgınız anda dıkte acılır, soyledıklerınız kelımelere dokulur ve sonra mesela whatsapp acılır ve otomatık kız arkadasınıza bu mesajınız yazılır. Sıze sadece gonder'e basmak duser.

    Uygulamanın yapabıleceklerının sınırı yok. Ustelık WIdget ekranına da kısayol olarak koyabılıyorsunuz. Resmen telefona Samsung Bıxby'nın ozellıklerını getırıyor. Ustelık sız bır sey yapamasanızda hazır workflowlar var onları hemen ındırıp kullanabılıyorsunuz.

    Kendı kullandıgım bazı workflowlar. Bunların hepsı uyguylama seklınde ana ekranımda. Basmamla beraber hemen aktıf oluyorlar.

    - Is yerıme Google Maps ıle kac dakıka var bana soyle
    - Fotograflarımı sıl ( sıze once hangılerı oldugunu sorar, secersınız ve hemen sıler
    - Belırledıgım adreslere (ıstedıgınız kadar adres gırın ve her bırıne uygulama ıkonu atayıp ana ekrana koyun) Google Maps ( veya baska bır uygulama) ıle navıgasyon baslat.
    - fotograflar whatsappta alı ye gonder. ( sıze fotografları acar, secım yaparsınız ve cat dıye hepsını whatsapp ı acarak alıye gonderır. sız sadece gonder tusuna basarsınız)
    - Istedıgınız sıtedekı haberı sıze okur
    - Fotografları gonder ( sectıgınız fotografların cozunurlugunu dusurur veya artırır sonra PDF'e cevırır sonrada ıstedıgınız uygulama uzerınden ıstedıgınız kısıye gonderır veya ıstedıgınız kısıye emaıl atar ustelık tek bır tıklama ıle)
    - Bahsıs hesapla ( restoranda hesabı gırersınız ve belırledıgınız oranda bahsısı hesaplar)
    - Eve gıdıcne hatırlat ( ıstedıgınız uygulamada ıstedıgınız seyı sıze eve gıdınce hatırlatır. Ornegın evde yapamanız gerekenler seklınde notunuz var. eve vardıgınız anda sıze hatırlatır)
    - Bır sonrakı etkınlıgıme yol tarıfı ( demın demıstım aksam alıde mac seyredeceksınız ve . takvımde etkınlık yarattınız. Etkınlık 8 de ve alı sıze yarım saat uzaklıkta ama trafıkte var. Once takvım sıze 7.20 de cıkmanız gerektıgını hatırlatır. Araba bınersınız ve yıne tek tusa basarak alıye navıgasyon baslatırsınız)
    - Hızlı arama ( ıstedıgınız kım var ıse rehberınızden hızlı arama olarak ıstersenız wıdget ekranına ıstersenız ana ekranınıza koyarsınız)
    - Muzık lısteımı cal ( apple musıcde yer alan turkce lıstemı tek tıklama ıle calmaya baslarım)
    - Anımsatıcı ( sıze kac dakıka veya saat sonra anımsatıcı koymanız gerektıgını soyler. Sız sureyı belırlersınız. Ornegın 15 dakıka sonra apple musıcden bır sarkı calarak surenın bıttıgını soyler)
    - Eve mesafe ve sarkı lıstem ( arabaya bındınız eve navıgasyon baslatır ve apple musıc de kı lıstenızı calmaya baslar, arabada dınlersınız)
    - Cumle cevır ( Bır ekran cıkar, ıstedıgınız cumleyı dıkte edersınız, ısınız bıtınce bunu ıstedıgınız dıle cevırır)
    - Ise kacta cıkmam lazım ( Her sabah mesaınız 9 da baslıyor. 9 da ıste olmak ıcın tarfıgıde hesaba katarak kacta evden cıkmanız gerekgını soyler)
    -- Kolaj yao ( fotografları acar, sız secersınız ve onları anında kolaja cevırır)
    - Ekran goruntulerını sıl ( aldıgınız ekran goruntulerını fotopgraflarınız arasından ayıklar ve sıze gosterır, bunları sılersınız)
    - Vıdeoyu GIF yap. ( cektıgınız vıdeoyu sorar. sonra onu acar ve ıstedıgınız yerı secerek onu GIF'e cevırır)


    Uygulamanın sosyal aglarla, mesajlasmalarla, whatsapp la kısaca hemen hemen her seyle etkılesımı var. Sıklıkla yaptıgınız seylerı otomasyona cevırebılırsınız. Tek bır tusa basıp yapabılırsınız.

    Ayrıca iPhone X ıcınde anımojılerı GIF'e cevırme veya dırek Whatsapptan gonderme gıbı bır suru ozellıgı var.

    Mutlaka denemenızı tavsıye ederım.
  • En begendigim inceleme videosu iPhonedo'nun

  • https://youtu.be/YbcpjXRW75E



    Hakkı Alkan Videonun sonunda mediamarkt da 8 kasımda sipariş geçilebileceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksın da gidip Apple Store'da elleyelim biraz. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    https://youtu.be/YbcpjXRW75E



    Hakkı Alkan Videonun sonunda mediamarkt da 8 kasımda sipariş geçilebileceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz?

    şahsen Aralık sonuna doğru ancak çıkacağını düşünüyorum....

    bende forumdan Eren kardeşimden aldım çarşamba elimde olur inş.

    https://forum.donanimhaber.com/satilik-iphone-x-64-gb-space-gray-2-silver-1-7-kasim-teslim-lt-lt-6-500-tl-gt-gt--129695470
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    https://youtu.be/YbcpjXRW75E



    Hakkı Alkan Videonun sonunda mediamarkt da 8 kasımda sipariş geçilebileceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz?

    gerçekten 8 kasımda sipariş verilebilecek diyor teslimat ne zamanki tarih ciddi manada iyimiş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    https://youtu.be/YbcpjXRW75E



    Hakkı Alkan Videonun sonunda mediamarkt da 8 kasımda sipariş geçilebileceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz?

    gerçekten 8 kasımda sipariş verilebilecek diyor teslimat ne zamanki tarih ciddi manada iyimiş :)

    Hocam genelde ön siparişler 1 hafta sonra teslim ediliyor geçen yıllarda öyle idi , ama iphone x in türkiyede bu kadar erken çıkması enterasan. Bende inşallah vatan bilgisayardan ön sipariş geçeceğim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwspow -- 6 Kasım 2017; 16:43:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    https://youtu.be/YbcpjXRW75E



    Hakkı Alkan Videonun sonunda mediamarkt da 8 kasımda sipariş geçilebileceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz?

    gerçekten 8 kasımda sipariş verilebilecek diyor teslimat ne zamanki tarih ciddi manada iyimiş :)

    Hocam genelde ön siparişler 1 hafta sonra teslim ediliyor geçen yıllarda öyle idi , ama iphone x in türkiyede bu kadar erken çıkması enterasan. Bende inşallah vatan bilgisayardan ön sipariş geçeceğim...

    bana pek inandırıcı gelmedi iphone x in 8 kasımda ön siparişe sunulması demek tr sınırlarına girdi gümrük işlemleri vs yapıldı demek sizce bu inandırıcı mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    https://youtu.be/YbcpjXRW75E



    Hakkı Alkan Videonun sonunda mediamarkt da 8 kasımda sipariş geçilebileceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz?

    gerçekten 8 kasımda sipariş verilebilecek diyor teslimat ne zamanki tarih ciddi manada iyimiş :)

    Hocam genelde ön siparişler 1 hafta sonra teslim ediliyor geçen yıllarda öyle idi , ama iphone x in türkiyede bu kadar erken çıkması enterasan. Bende inşallah vatan bilgisayardan ön sipariş geçeceğim...

    bana pek inandırıcı gelmedi iphone x in 8 kasımda ön siparişe sunulması demek tr sınırlarına girdi gümrük işlemleri vs yapıldı demek sizce bu inandırıcı mı ?

    Açıkcası mediamarktin ön sipariş açacağı tarih 8 kasım olabilir belki önceden ön sipariş açmak isterler ama teslim tarihinin 1 hafta sonra olacağını sanmıyorum ama inşallah erken gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Konusu Açıldı Birde İlk Mesaj Detaylı Hazırlanırsa Tamamdır. Kıbrısta Rum Tarafında 1200 Euro Sizce Almaya Değer mi 800-1000 Tl İçin Ekstra 12 Ay Garanti Fln Tr den mi Alsam ?
  • Bu sinirli Stok isi bana yapma geliyor. Apple ürünlerine düsen ilgiyi suni yollardan geri kazanma pesinde, böylelikle hem pahali hemde sinirli sayida üreterek kara borsaya dusurup ilgi cekmek pesindeki alan kendini özel hissetsin demek istiyor. Ilerleyen zamanla birlikte satista istedigi rakamlari elde edemez ise birden marketleri iPhone X ile dolduracaktir. Telefon tanitilali 3 ay oldu, Magazadan almak ancak yeniyila nasip olacak. O zamanda iPhone XL Note gibi birseyin haberleri cikmaya basladiginda millet bu sefer öbür ürünp beklemeye baslar ve iPhone X daha piyasaya dusmeden eskimis hissi yaratir.

    Ürün tanitimindan sonra heryerde satisa baslayan Samsung gercekten bu yönüyle takdire sayan. Apple Eylülde tanitip Kasimda satisa cikariyor oda sinirli sayida, fanboylari kizistirip müsteri artirma pesinde kosuyor. Ürün elinize gecene dek zaten 4 ay önce cikmis eski bir cihaz oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlvidaMe

    Sonunda Konusu Açıldı Birde İlk Mesaj Detaylı Hazırlanırsa Tamamdır. Kıbrısta Rum Tarafında 1200 Euro Sizce Almaya Değer mi 800-1000 Tl İçin Ekstra 12 Ay Garanti Fln Tr den mi Alsam ?

    Hocam ben TR alınması taraftarıyım 2.el satışlarda yurtdışı cihazları Tr cihazı kadar kolay satılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple zorlu center a teşhir olarak geldi mi bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sanmıyorum şu an teşhir dahil hiçbir yerde yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Qwspow

    https://youtu.be/YbcpjXRW75E



    Hakkı Alkan Videonun sonunda mediamarkt da 8 kasımda sipariş geçilebileceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz?

    şahsen Aralık sonuna doğru ancak çıkacağını düşünüyorum....

    bende forumdan Eren kardeşimden aldım çarşamba elimde olur inş.

    https://forum.donanimhaber.com/satilik-iphone-x-64-gb-space-gray-2-silver-1-7-kasim-teslim-lt-lt-6-500-tl-gt-gt--129695470

    Hayırlı olsun hocam😬

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Bu sinirli Stok isi bana yapma geliyor. Apple ürünlerine düsen ilgiyi suni yollardan geri kazanma pesinde, böylelikle hem pahali hemde sinirli sayida üreterek kara borsaya dusurup ilgi cekmek pesindeki alan kendini özel hissetsin demek istiyor. Ilerleyen zamanla birlikte satista istedigi rakamlari elde edemez ise birden marketleri iPhone X ile dolduracaktir. Telefon tanitilali 3 ay oldu, Magazadan almak ancak yeniyila nasip olacak. O zamanda iPhone XL Note gibi birseyin haberleri cikmaya basladiginda millet bu sefer öbür ürünp beklemeye baslar ve iPhone X daha piyasaya dusmeden eskimis hissi yaratir.

    Ürün tanitimindan sonra heryerde satisa baslayan Samsung gercekten bu yönüyle takdire sayan. Apple Eylülde tanitip Kasimda satisa cikariyor oda sinirli sayida, fanboylari kizistirip müsteri artirma pesinde kosuyor. Ürün elinize gecene dek zaten 4 ay önce cikmis eski bir cihaz oluyor.

    Hocam 2 3 hafta bekletti samsung buarada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın aldırmayın 6099 tl nedir gidin gezin dolaşın tatil yapın ya da birden fazla şey alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım bir bilgiye göre 8 kasımda ön sipariş başlayıp aralık sonu ocak başı gibi teslimat olacak deniliyor.... (arkadaşımın akrabası medimarkt ta çalışıyormuş ona sordurduk)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata bu cihazı almayı doğru bulmayanlar var , yurt dışından almamızı isteyenler var.
    Öncelikle benim şahsi fikrim olarak evet doğru haklısınız bu fiyat fahiş bir fiyat , bu fiyatın yüksek bir kısmı vergi , bu cihazlar bu fiyatı hak ediyormu tartışılır ve yurt dışından almak daha mantıklı gözüküyor.
    Benim kendi görüşüm olarak, ben bu cihaza bu fiyatı verebilirim, bu benim yemeden içmeden kısıp verdiğim bir fiyat da değil, tüm paramıda bağlamıyorum.Sadece bu cihaza bu fiyatı verebilecek imkana şükürler olsun sahibim, ayrıca bu parayı ben çöpe atmıyorum her sene sonu telefon değiştiren biri olarak, ortalama 800 TL zararla telefonumu elden çıkarabiliyorum 1 yıl sonra telefonumu Türkiyeden aldığım için satarken 1 yıl daha garantili oluyor ve ikinci el piyasasında daha kolay gidiyor. Yurt dışı cihazı satarken pasaport üstüme olduğu için riske girmek istemiyorum ama bu telefon alınacak ve 3-5 yıl kullanılacaksa evet yurt dışı alma taraftarıyım. Ayrıca bu benim kendi imkanlarım başkasında bu imkan olmayabilir veya daha iyiside olabilir , o yüzden bu cihaza bu fiyat verene salak gibi bakılması kişinin imkanlarına göre değişkenlik gösterebilir. Yemeden içmeden kesip tüm maaşımı paramı bağlayıp kendimi zora soksam orası başka..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.