Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.231
Cevap
141
Favori
835.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sorunsuz olarak kullandığım X şimdi telefonun yan tuşları filan çalışıyor, ekran hareket ediyor ama dokunmatik çalışmıyor. Reset atınca çalışıyor bir süre sonra tekrar takılıyor. Restore ettim, hiçbir uygulama kurmadan denedim yine oluyor. Nedendir bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil fikrinize ihriyacım var. Temiz bir iphone x buldum ilk sahibi. Yurtdışı. Yurtdışı alınır mı kapanma durumu olur mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunaydin herkese, 3utools uygulamasinda komple yedek aldim ios 17.3.1 temiz kurulum yaptim. sonrasinda yedegi geri yuklemek istedigimde uygulamalari geri yüklemiyor. verileri geri getiriyor fakat uygulamalar gelmiyor. whatsapp konusmalari da silindi bununla birlikte. bunun çözümünü bilen var mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darkex D kullanıcısına yanıt

    merhaba akfa batarya yı ne zaman aldınız fiyat nedir ? ve nerede taktırdınız ? memnunmusunuz ? ne kadar sürede tam doluyor ?

  • yakogg Y kullanıcısına yanıt

    merhaba 3utools uygulamasinda nasıl yedek aldınız almadan önce çok bekledinizmi çünkü ben cihazı bağlayıp yedek almak istediğimde yedekleme işlemi başlıyor görünüyor 10 dk bekledim ama olmadı

  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    basit kullanimi 20 dk surdu sanirim 80gb data.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni gelen yazılımları yüklememiştim ısınma , pil hızlı bitme gibi şikayetler var bu sebepten cihazda 15,5 yüklü ama bir uygulama apple storden yüklemek istedim ios 16.1 yüklü olması gerekiyor uyarısı aldım yükleyemedim, cihazda da en son yazılım görünüyor 16,7 ben 16,1 yüklemek istiyorum pc de itunes uygulaması var oradan yüklenir mi cihaz içindekiler silinir mi ?

  • Arkadaşlar bir yakınımız sahip olduğu ancak telefonu satmak istediğinde kendisine pilinin öldüğü söylenen iPhone X cihazı için pil arıyor. Yetkili veya herhangi bir serviste orjinal pil bulabilir miyiz?

    Yer: Bursa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Korupark’taki Gürgençlere sordunuz mu hocam? Eğer pahalı gelirse deji de taktırabilirsiniz, Uluyol’da vardı deji servisi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmtulsnn kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Yok, Korupark hiç aklıma gelmedi. Nilüfer FSM civarındaki yüksek puan alan birkaç yere sordum. Hepsi Deji takıyoruz dediler ve 1300₺-1500₺ arası (Kdv dahil) fiyat çektiler. Pilin kendisi Woyax (Deji) resmi sitesinde 600₺ dolayında. Yani pilin kendisi kadar işçilik + kâr marjı koyuyorlar. Orjinal Apple pili için ise bir yer 3400₺ fiyat verdi. Kdv dahil mi emin değilim buna.

    Deji pillerden çok kullandım ama son zamanlarda pek iyi tecrübem olmadı (şu an size yazdığım takoz Galaxy S5 üzerinde bile Deji var) ve çok çabuk yıpranıyor.

    Uluyol tarafında dediğiniz yeri ise bilmiyorum hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Mitech gsm sanırım adı. Şimdi baktım sitesinde epey yer var Bursa’da. Size yakın olanları arayıp fiyat alabilirsiniz hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.