Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Yurt dışında en ucuz ülkelerden biri İsviçre ve İphone 8 plus bugünkü kurla 3660 TL civarına geliyor. Sahibinden sitesinde ise bazı dükkan sahipleri a1897 model iphone 8 plusları 3600 tl diyorlar kayıtsız. Bu adamlar nasıl kar yapıyor? İnsan güvenemiyor açıkçası. Yurt dışıyla uğraşmak yerine gitsek alsak sıkıntı çıkar mı acaba?

Avrupa cihazı söylemi belki yalan olabilir. a1897 model cihazları Amerika'dan getirerek güzel kar yapıyoda olabilirler, şahsen 1 yıl garanti + 7plus parasına ben Tr'den bu cihazları alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 8 plus için bu koruyucuyu alsam nasıl olur ?

urun.n11.com
    Spıgen Iphone 7-8 Plus Cam Ekran Koruyucu Spıgen Glas.ir Slım - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/spigen-iphone-7-8-plus-cam-ekran-koruyucu-spigen-glasir-slim-P173924541

• Siyah iphone'dan beyaz veya altın rengi 8'e geçen arkadaşların fikirlerini alabilir miyim. Renk değişikliği nasıl bir izlenim bıraktı sizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaşlar iphone 8 plus için bu koruyucuyu alsam nasıl olur ?

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/spigen-iphone-7-8-plus-cam-ekran-koruyucu-spigen-glasir-slim-P173924541

Yuhh

O kadar para verilir mi ?

Ben 10 tl ye alıyorum (10 tl bile pahalı)iphone 5s e takıyorum telefon kaç kere yere düştü sayamadım ekranı iyi koruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar milyar sayip telefon aliyoor 10 tl korucu ayip olur:)) ama kanimca o kadar parayi ona vericegine 10 tl 7 tane koruyucu alirsin hatta ve hatta toplu alirsan 8-9 tane bile verirler sana sonucsa ayni işlevi görüyo gecen sene aralik ayinda aldigim ip7 korucuyu 10 tl aldim halen kullaniyom tik yok:))

• arkadaşlar iyi akşamlar. sormak istediğim bir şey var. iphone 8 pluslarda sarı ekran sorunu var mı? yediler de böyle bir sorun mevcuttu. kimi insan bunu sorun olarak kabul etmesede beyazları sarımtrak görmek benim için hiç hoş değil. aynı sıkıntı 8lerde mevcut mu?
  • cedric2323 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var hocam. Sorun ios 11 ile başladı. Şimdilik tek çözümü dediğiniz gibi touch idyi kapatmak ve indirmeleri şifre ile yapmak. Daha önceki cihazım ip6 ios sürümüm 10.2 idi. Belki hesapla ilgili de olabilir bilmiyorum tam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    abi anlamadığım husus şu, kontrolü kim yapıyor
    abd gümrüğü mü_?
    türkiye gümrüğü mü??

ben yurtdışına bu yıl isveçe ve ukrayanaya gittim kimse çantamı kontrol etmedi,
    niye daha fazla alkol getirmedim diye kendime kızdım
    hatta ben ukraynda dayken forumdan birisi yazdı , hiç tanımadığım o kişiye ya 6 ya da 8 koli*-kutu elektronik sigara kartuşu getirdim. kimse kontrol etmedi. çantam da 65 litre dağcı sırt çantası idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdemasivemavi -- 1 Kasım 2017; 19:35:39 >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    valla hocam internetten alıcam 10 liraya alsam kargo falan 20 liraya denk geliyor ki onlar jelatin ben cam istiyorum.

Camlarda 40 lira falan kargosu ile 50 liraya denk gelir. 65 liraya spigen almak daha mantıklı gibi geldi.

Kılıfa da 41 lira vermiştim.
  • Sonunda uzun kontaklar sonrası Yunanistan'dan X 256 siparişi veriyoruz arkadaşlar. 1300 euro - 130 euro tax free çıkartırsak yaklaşık 5.200 TL karşlığı iPhone X 256 GB gelecek. Yunan'a yakın olduğumuz için giden gelen çok insan var çevremizde, o sebeple getiriyorlar bana. 130 euro tax free alacağız Atina'dan kartımıza yatacak. Sizce nasıl? Ayrıca bazı arkadaşlar stok sorunu olur 15 aralıktan sonra alırsın vs. diyorlar bu olay doğru mu?
  • quote:

valla hocam internetten alıcam 10 liraya alsam kargo falan 20 liraya denk geliyor ki onlar jelatin ben cam istiyorum.

Camlarda 40 lira falan kargosu ile 50 liraya denk gelir. 65 liraya spigen almak daha mantıklı gibi geldi.

Kılıfa da 41 lira vermiştim.

Yok be hocam 10 tlye cam ekran koruyucu satıyo

Ben zaten normal jelatin takmam

Nereye gidersen git en fazla 15 tl ye cam koruyucu takabilirsiniz

Ben 1 dolara alıyorum aliexpressten

Burada adamlar bunu 15 tlye satıyor :)

• CENS. C kullanıcısına yanıt
    Bende bu sorun yok bence yazılımsal bir sorun.

n11,hepsiburada,gittigidiyor üzerinden link verebilir misiniz ?
  • quote:

n11,hepsiburada,gittigidiyor üzerinden link verebilir misiniz ?

www.hepsiburada.com
    Case 4U Apple iPhone 7 Plus Cam Ekran Koruyucu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-apple-iphone-7-plus-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-pm-HB000001AINH

İphone 8 plus ile tam uyumlu mudur ?

Uyumlu derseniz 3 tane sipariş veriyim toplam kargo falan 48 tl ye geliyor.
  • quote:

İphone 8 plus ile tam uyumlu mudur ?

Uyumlu derseniz 3 tane sipariş veriyim toplam kargo falan 48 tl ye geliyor.

Evet iphone 8 plus ile uyumlu

Ben sepete 5 tane attım bu ekran koruyucudan 30 tl + kargo diyo

Bana özel indirim sanırım

5 tane ekleyince toplam 58 tl falan tutuyor.
  • Yanan mum veya benzeri bir şeyi çekerken ışık yansıması oluyor mu sizde de parlak 3-5 leke tarzında

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Yurt dışında en ucuz ülkelerden biri İsviçre ve İphone 8 plus bugünkü kurla 3660 TL civarına geliyor. Sahibinden sitesinde ise bazı dükkan sahipleri a1897 model iphone 8 plusları 3600 tl diyorlar kayıtsız. Bu adamlar nasıl kar yapıyor? İnsan güvenemiyor açıkçası. Yurt dışıyla uğraşmak yerine gitsek alsak sıkıntı çıkar mı acaba?

Bazilari toptan aliyor. Magazada 800e satiliyorsa bunlar 400e aliyor.

Bazilari kacak aliyorlar vergisiz faturasiz

• GittiGidiyor
    Newface - iPhone 8 Plus Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/newface-iphone-8-plus-kirilmaz-ekran-koruyucu-temperli-cam-311168515

bu ürün nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.