Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu benim telefondaki boğuk ses ve bazen ses kesilmesi

Ciddi ciddi canımı sıkmaya başladı

Direk zorluya gitsem acaba sonuç alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozz75

Arkadaşlar ağır çekimle alakalı bir sorum olacak. Ağır çekim videosunu izlerken video ağır çekime geçtiği an bir tınn sesi oluyor video bitip normal çekime devam edince yine bir tın sesiyle bitiyor. Sizde de böyle mi ?

Arkadaşlar 8plusta sizde de böyle mi ?

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:16:23 >
  • GittiGidiyor
    Newface - iPhone 8 Plus Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/newface-iphone-8-plus-kirilmaz-ekran-koruyucu-temperli-cam-311168515

bu ürün için ne düşünüyorsunuz tanesi 7 lira falan 3 tane alinca 5 tane veriyorlarmış.

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    Dostum bu siteden alışveriş yapmaya kafam basmıyor. Ben sana iPhone 8 ve 5s için ön, arka ve kameralar için tutacak tutarı göndersem sipariş versen olur mu? Özelden ulaşırsın bana. :)
  • Hâlâ benim gibi watsapp bildirim gelmeme sorunu yaşayan var mı?

• lonelas kullanıcısına yanıt
    Bende hala geç geliyor. Sanırım sorun whatsapp ile alakalı ios ile değil, ios 11 e uyarlayamadılar heralde
  • Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:16:14 >
  • ozz75 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir tın sesi? Ben denedim ve öyle bir ses duymadım acaba ekran videosu alıp bir yere yükleseniz daha iyi olmaz mı?

• Sabahtan akşam saat 20:20’ye kadar LTE açık, gün içinde Apple Watch ile kesintisiz bağlı ayrıca Airpodslarla da kullandım yaklaşık 1/1.5 saat gayet memnunum.

Ayrıca Türk Telekom faturalı müşterisiyim voLTE için mesaj attığımda telefonunuz desteklememektedir diye mesaj geldi sonra müşteri hizmetlerini aradım adamlar bi haber bu sorunu yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirim?
    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morichannnn -- 2 Kasım 2017; 8:39:22 >

• apple sitesinde satılan belkin marka ekran koruyucudan satın aldım ancak ekrana uygulayınca ip8'le uyumlu olmadığını gördüm,ip7 ve ip8 ekran boyutları birebir aynı değil iki taraftanda yanlardan açık kaldı ekran.Ucuz bir üründe değil apple gibi bir şirkete güveniyoruz şu işe bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

apple sitesinde satılan belkin marka ekran koruyucudan satın aldım ancak ekrana uygulayınca ip8'le uyumlu olmadığını gördüm,ip7 ve ip8 ekran boyutları birebir aynı değil iki taraftanda yanlardan açık kaldı ekran.Ucuz bir üründe değil apple gibi bir şirkete güveniyoruz şu işe bak ya

Yanlardan açık kaldı derken bombeli olduğu için oraları kapatmıyor zaten koruyucu. Açık kaldı dan kastınız nedir?

• Arkadaşlar iPhone 8 64gb en uygun nereden alabilirim acaba? N11 den alıp sıkıntısız kullananlar varsa aldıkları satıcı ismini söyleyebilirler mi?

• İhtiyacım yok ama hediyelik Bakalım çalıştığım gemimiz amerikaya gidecek Birtane 8 alabilirim dolarla çalıştığım için maaşımın yarısı bile etmiyor :D x i beğenmedim Türkiye dede servet ödemek gereksiz. Bir zaman geçsin.şebeke sorunu varmı yokmu görelim de

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelas

quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

apple sitesinde satılan belkin marka ekran koruyucudan satın aldım ancak ekrana uygulayınca ip8'le uyumlu olmadığını gördüm,ip7 ve ip8 ekran boyutları birebir aynı değil iki taraftanda yanlardan açık kaldı ekran.Ucuz bir üründe değil apple gibi bir şirkete güveniyoruz şu işe bak ya

Yanlardan açık kaldı derken bombeli olduğu için oraları kapatmıyor zaten koruyucu. Açık kaldı dan kastınız nedir?

ekran olan kısımdan bahsediyorum ekranın kasaya kadar olan siyah kısmı zaten kapalı değil açık olan kısım kullanılan ekran yani, iki taraftanda yarım milim kapatmadı birde ortadaki tuşa tam simetrik olarak denk gelmedi bir tarafa doğru daha fazla boşluk var,zaten bunu yapıştırırken kendiniz tutup elinizle yapıştırmıyorsunuz telefonun tam denk geldiği bir kutu yapmışlar telefonu oraya yerleştirip koruyucunun bantını çıkartıp yapıştırıyorsunuz adamlar zaten bunu standart yapmışlar hiç bir oynama olmuyor gel gelelim bunu ip7 için tasarlamışlar kutunun üzerinde hiçbir ip8 ibaresi yok sadece ip7 yazıyor.

• Yanlardan boşluk kalması normal. Kavisin başladığı yerde ekran koruyucu bitiyor.
  • Beyler atıyorum telefonum çalındı. Hem Sim kartın şifresi var. Hem telefonun kendi şifresi var. Hemde iphone'umu bul etkin. Hırsızların bu telefonu kullanabilme ihtimali var mı ?
  • neroXIII kullanıcısına yanıt
    İcloud kıranlar var
  • İlgilenen varsa elimde açılmamış kutuda Iphone 8 var. 1863 kodlu ve faturalı. 3250 liraya bırakacağım. Space Gray ve 64 gb. Telefon kayıtsız.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.