Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam tam 5 tane ip8 plus değiştirdim. 64 ve 256 lık modellerden fakat hepsinde vardı toz. Dediğiniz gibi genel bir durum sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverser

Evet hocam tam 5 tane ip8 plus değiştirdim. 64 ve 256 lık modellerden fakat hepsinde vardı toz. Dediğiniz gibi genel bir durum sanırım.

yıllardan beri çözemedi kamerada toz olayını, çok başarısızlar.
  • Merhaba arkadaşlar yarın sabah iphone 8 plus gold la aranıza katılacağım kılıf olarak bunu düşünüyorum kırılmaz camıda her hangi bir esnaftan takdıracağım bu kılıfı kullananlar var mı çok kalın mı kılıf koruması nasıl fiyatı 62 tl indirimde

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re4lite5 -- 31 Ekim 2017; 18:10:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah renk mi beyaz renk mi

• Hiçbiri, Gold

• kesinlikle gold
  • Az önce hepsiburadadan 8 gold alarak aranıza katıldım axess chip para hediyesi ile 3780 liraya maloldu Apple TR garantili

• independent_21 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Amerika'ya gidiyor. Geçen ayda ben yurtdışına gitmiştim ama Pasaportum a bir şey işletmemistim. Şimdi arkadaşıma rica ettim ama o da diyor ki artık 2 den fazla telefon getirmek yasakmis diyor. Giderken kendi telefonunu götürecek birde kendine ordan telefon alınca 2 telefon hakkım dolar diyor. Konudan bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Re4lite5

Merhaba arkadaşlar yarın sabah iphone 8 plus gold la aranıza katılacağım kılıf olarak bunu düşünüyorum kırılmaz camıda her hangi bir esnaftan takdıracağım bu kılıfı kullananlar var mı çok kalın mı kılıf koruması nasıl fiyatı 62 tl indirimde

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]un

Kardeş spigen kılıflar 2-3 hafta sonra geliyor ben iptal ettirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Arkadaşım Amerika'ya gidiyor. Geçen ayda ben yurtdışına gitmiştim ama Pasaportum a bir şey işletmemistim. Şimdi arkadaşıma rica ettim ama o da diyor ki artık 2 den fazla telefon getirmek yasakmis diyor. Giderken kendi telefonunu götürecek birde kendine ordan telefon alınca 2 telefon hakkım dolar diyor. Konudan bilgisi olan var mı ?

Doğru söylüyor hocam arkadasiniz. benim arkadaşta aynisini solemisti bn 2 tane istedjm aslinda ama elimden alirlar bide 2sinden de oluruz dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 21 Kasımda Amerikadan iphone 8 getirecek arkadaşım ama Türkiyede çalışması için hangi kodlu olması gerekiyor birde garanti durumu 1 yıl mı? Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Exaliburcigo

quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

iphone x 256 gb space gray alıcam apple store dan kısmetse ayrıca kılıfım simdiden geldi :) tek sorun turkiye de ne zaman satısa cıkacak beklemek gercekten sinir bozucu

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Bende sipariş ettim bundan bi tane ama birisi aradı 2 hafta sonra gelecek dedi bende siparişi iptal ettim.Yerine evo21 sipariş ettim apple sitesinden.

Spigen bu sektorde cok kaliteli ayrica tercih sebebim indirim kampanyalari onu yakaladim zaten siparis 3 hafta sonra geldi telefon ortada olmadigi icin sorun olmuyor

En güzelini yapmışşsın bence arkadaşlar dalga geçiyorlar ama 4000-6000 arası cihazlar bunlar ,ben aldığım gün düşürdüm telefonu canım sıkıldı biraz hafif boyası attı,telefonu kutuya kaldırdım jelatinlerini açmadım 3 gündür kılıf bekliyorum yarın gelecek inşallah.

• independent_21 kullanıcısına yanıt
    Ben yurtdışından gelirken kimse çantamı kontrol etmemişti. Şaşırdım. Bu yıl 2 defa yurtdışına çıktım. Gümrük te hiç zorlanmamistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Siyah renk mi beyaz renk mi

Kesinlikle gold...

• quote:

quote:

quote:

quote:

iphone x 256 gb space gray alıcam apple store dan kısmetse ayrıca kılıfım simdiden geldi :) tek sorun turkiye de ne zaman satısa cıkacak beklemek gercekten sinir bozucu

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Bende sipariş ettim bundan bi tane ama birisi aradı 2 hafta sonra gelecek dedi bende siparişi iptal ettim.Yerine evo21 sipariş ettim apple sitesinden.

Spigen bu sektorde cok kaliteli ayrica tercih sebebim indirim kampanyalari onu yakaladim zaten siparis 3 hafta sonra geldi telefon ortada olmadigi icin sorun olmuyor

En güzelini yapmışşsın bence arkadaşlar dalga geçiyorlar ama 4000-6000 arası cihazlar bunlar ,ben aldığım gün düşürdüm telefonu canım sıkıldı biraz hafif boyası attı,telefonu kutuya kaldırdım jelatinlerini açmadım 3 gündür kılıf bekliyorum yarın gelecek inşallah.

Sadece cam kaldı spigen onu satısa sunmadı henuz bekliyorum liquid bir sıvı cıkarmıs ama ona pek guvenemedim

• arkadaşlar iphone 8 plus için acil ekran koruyucu lazım normal kılıfım var hangi ekran koruyucuyu tavsiye edersiniz?
  • Re4lite5 kullanıcısına yanıt
    Hocam napıcaz peki ?

• 8 plus için ön arka film var mı tavsiye edebileceğiniz ?
  • Iphone 8 plus getirebilecek varmi arkadaslar ? Ankaradayım

• lprcrc kullanıcısına yanıt
    Arka

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/Bv2YzI7R

Ön

aliexpress.com
    US $3.99 20% OFF|Baseus Tempered Glass For iPhone 7 7 Plus 8 8 Plus Screen Protector 0.23mm Thin 3D Full Screen Protector For iPhone 7 8 Glass-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/6Jvmyemi
    ya da

aliexpress.com
    US $1.88 |For iPhone7 7Plus Nano explosion proof Screen Protector Ultra thin Soft Film For iPhone 4s 5 6 8Plus Scratch Proof Transparent-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/euyaYB3M

Kamera camı için:

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/ym2qYfey

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.