Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler
  • alkuru A kullanıcısına yanıt
    1905
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    Kardeş teşekkürler bende faydalanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Siyah renk mi beyaz renk mi

GOLD ! Almam derdim bu rengi milletin telefonuna bakarak. Fakat mükemmel bir renk uyumu çıkmış ortaya.
  • newjerseyden ikinci el olarak aldım 650 dolara iphone8 pulus u..bende 6s vardı havuza düşürdüm...eger havuza dümeseydi almazdım tek güzelliği muhteşem foto cekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

Orijinalden alıntı: paldov

pil anlaminda 7plus ile kiyaslacak varmi acaba ?

7 plusa gore az gittigi soyleniyor?

Kimsenin boyle birsey soyledigini gormedim. İphone lar bataryayi cok verimli kullaniyor.

Ayrica Kapasitenin az olmasnin faydalari da mevcut.

Ornegin;

Huawei 4000 mah ile 8 saat kullanim veriyor

İphone 2700 mah ile 8 saat kullanim veriyor

6 ay sonra ikisi de yuzde 20 batarya kaybina ugradiginda huawei 800 mah, iphone 540 mah kaybetmis oluyor.

iphone bataryalarinin daha uzun dayanmasini buna bagliyorum. Batarya kaybi ayni oranda olsa da, Batarya ufak oldugu icin kayip daha az mah oluyor.

Selam,
    6 ay içinde bataryaların %20 kayıp yaşadığını nereden duydunuz. Son pil teknolojilerinde bu süre 2 yıla kadar çıktı. Yani o % lik kayıplar eski oranlarında değil. Ayrıca kullanımla alakalı birşeydir o kayıp. İphone'nin pilinin küçük olmasının faydaları diye yazmanızı tamamen marka sempatisi olarak görüyorum ki o kürek kadar kasaya en az 3.500 pil koymadın diyeceğinize 2.700 olmasının faydaları var diyorsunuz. Lütfen ortalama 5-6 bin tl tutan bir cihazın böyle önemli bir açığını övmek yerine eleştirin ki o firmalar hmm pili düşük tuttuk ama tepki çektik bir daha böyle yapmayalım desinler.

• Vimeo
    ScreenRecording_11-01-2017 00-07
    https://vimeo.com/240741217

Safarinin açılışına dikkat. Sizde de böyle oluyor mu? Önce yan şekilde görünüyor sonra düzeliyor.

• Arkadaşlar ağır çekimle alakalı bir sorum olacak. Ağır çekim videosunu izlerken video ağır çekime geçtiği an bir tınn sesi oluyor video bitip normal çekime devam edince yine bir tın sesiyle bitiyor. Sizde de böyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Arkadaşım Amerika'ya gidiyor. Geçen ayda ben yurtdışına gitmiştim ama Pasaportum a bir şey işletmemistim. Şimdi arkadaşıma rica ettim ama o da diyor ki artık 2 den fazla telefon getirmek yasakmis diyor. Giderken kendi telefonunu götürecek birde kendine ordan telefon alınca 2 telefon hakkım dolar diyor. Konudan bilgisi olan var mı ?

Arkadasınız yanlıs soluyor

2 tane sıfır telefon getırme hakkınız var. Bu kutular bavulunuzda sıfır olarak yanınızda olabılır. Elınızde kullandıgınız telefon getırme hakkınızdan sayılmaz. O telefon zaten Turkıye'den vergısı odenerek alınmıs telefondur.

Artı olarak 2 den fazlada getırebılırsınız. En fazla kutusundan cıkartırsınız cebınıze koyar o sekılde getırırsınız. Kımse sızın ustunuzu aramaz.

Devletın bu kuralı getırmesının sebebı yolcu beraberınde cok fazla sayıda tıcarı amaclı telefon getırılmesı. Yoksa normal yolcuların beraberınde, kendı kullanımları ıcın getırdıklerı telefonlara takmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 1 Kasım 2017; 3:44:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Siyah renk mi beyaz renk mi

GOLD ! Almam derdim bu rengi milletin telefonuna bakarak. Fakat mükemmel bir renk uyumu çıkmış ortaya.

Krem rengi gibi duruyor

• Re4lite5 kullanıcısına yanıt
    spigen sitesinde benim söylediğim indirim hb'da da var.
  • yurtdışından getirecek olan var mı kapalı kutu 8 plus 64gblık olandan. izmirdeyim.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    İçinde sim kartı olan yani kullanımda olan telefonunun yanında sadece 1 tane kapalı kutu telefona izin veriliyor. 2 Tane getirme olayı 2 yıl içerisinde en fazla 2 tane yurda kapalı kutu telefon sokabilirsin ayrı ayrı zamanlarda. Eğer kendi kullandığı telefonun yanında 2 tane kapalı kutu sokmaya çalışırsa 1 tanesi gümrüğe takılır. Benden söylemesi. Giderken arkadaşına 3310 gibi bir şey ver. o telefonla çıksın. Dönüşte kendime aldığı telefonuna sim kart takıp kullandığı telefon olarak göstersin. Sana da 1 tane kapalı kutu getirsin. 3310'a da bi dayanıklılık videosu çeksin orda bıraksın parçalarını gelsin.
  • mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    2. kapalı kutu telefona 2 kat vergi cezası yazılıp imei numarası kilitleniyor ve Türkiye'de hiçbir şekilde kullanamıyorsunuz.
  • Yurt dışında en ucuz ülkelerden biri İsviçre ve İphone 8 plus bugünkü kurla 3660 TL civarına geliyor. Sahibinden sitesinde ise bazı dükkan sahipleri a1897 model iphone 8 plusları 3600 tl diyorlar kayıtsız. Bu adamlar nasıl kar yapıyor? İnsan güvenemiyor açıkçası. Yurt dışıyla uğraşmak yerine gitsek alsak sıkıntı çıkar mı acaba?
  • mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    30-40 yolcudan ancak bir tanesinin kontrolünü yapıyorlar bu şekilde.

Geçen hafta arkadaşım 2 ipad 3 tane de 8 plus getirdi.

Ha yakalansaydı çok fena babalara gelirdi o ayrı konu.

Ama yakalanma ihtimali düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Yurt dışında en ucuz ülkelerden biri İsviçre ve İphone 8 plus bugünkü kurla 3660 TL civarına geliyor. Sahibinden sitesinde ise bazı dükkan sahipleri a1897 model iphone 8 plusları 3600 tl diyorlar kayıtsız. Bu adamlar nasıl kar yapıyor? İnsan güvenemiyor açıkçası. Yurt dışıyla uğraşmak yerine gitsek alsak sıkıntı çıkar mı acaba?

Abd de 3400 tl plus

Arkadaslar ayrıca 4200 e 8 plus 64 gb alınır mı ? TR cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 1 Kasım 2017; 14:57:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turcell bayisinden iphone 8 plus aldım
    fakat bir sorunum var beyler aynı sorun kullananlarda da var mı diye merak ettim
    appstore da ücretli olsun ücretsiz olsun daha önce hiç indirilmemiş herhangi bir uygulamayı indirmek istediğimde parmak izini istiyor parmak izini okutuyorum daha sonra doğruluyor ama hiç bir şekilde indirmiyor touch id yi kapatıp icloud şifresini girdiğimde sıkıntısız olarak indiriyor yazılımsal bişeydir dedim itunes dan geri yükleme yaptım 11.0.2 ye aynı sonuç 11.0.3 e geçtim yine aynı 11.1 yine aynı merak ettiğim şey şu bu sorun sadece bende mi var yoksa tüm iphone 8 plus kullanıcılarında mı
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Yurt dışında en ucuz ülkelerden biri İsviçre ve İphone 8 plus bugünkü kurla 3660 TL civarına geliyor. Sahibinden sitesinde ise bazı dükkan sahipleri a1897 model iphone 8 plusları 3600 tl diyorlar kayıtsız. Bu adamlar nasıl kar yapıyor? İnsan güvenemiyor açıkçası. Yurt dışıyla uğraşmak yerine gitsek alsak sıkıntı çıkar mı acaba?

Amerikadan aldi arkdsim 846 dolar 3.77 dolar kurundan 3193e geldi. Nasil isvicredeki en ucuz oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • independent_21 kullanıcısına yanıt
    "En ucuz ülkelerden biri" En ucuz ülke demedim zaten. Adamlar Avrupa cihazı diye satıyorlar. Avrupa'da belki de en ucuz ülke İsviçre Frank ve Euro farkından dolayı.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.